Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
#1809730 26/11/2007 05:30
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Kursy finałowe (Unibet):

Maciej Florek, "Gleba" 1.85
Rafał Kamiński, "Roofi" 1.85
Anna Bosak, "Bosa" 5.00
---
Widać że faworytami są faceci. I chyba słusznie bo smsy wysyła raczej żeńska część telewidzów.
Gdyby mieli wybierać jurorzy, wygrał by z pewnością M.Florek. Jak zadecydują telewidzowie? Ciężko tu coś analizować, bo zadecyduje subiektywizm, a na tańcu sam zupełnie się nie znam :p, mimo wszystko mam zamiar 1 raz zagrać tego typu "zakład specjalny" i postawić na wspomnianego Florka.

Macie jakieś opinie? Zapraszam do dyskusji.

Last edited by tomo; 29/11/2007 09:01.
Bonus: Unibet
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Na Anne Bosak 5,00 zdecydowany value. Można lekko spróbowac, chociaż uważam, że tego typu programy są ustawione i nie ma co kłaśc na to kasy.

MaSha Lover
MaSha Lover
Rufi peffa tongue

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by PioKing
Rufi peffa tongue
bo laski piszczą? cool

M
veteran
veteran
M Offline
Originally Posted by kfjatek
Originally Posted by PioKing
Rufi peffa tongue
bo laski piszczą? cool
Też mi sie wydaje ze to moze przeważyć:P

B
Pooh-Bah
Pooh-Bah
B Offline
Originally Posted by kfjatek
Gdyby mieli wybierać jurorzy, wygrał by z pewnością M.Florek.

Po tańcu Roofiego któryś z jurorów ost powiedział: "jak wygrasz ten program..." - więc nie wydaje mi się aby jury było aż tak bardzo za Florkiem. W przypadku identycznych kursów na obu skłaniam się zdecydowanie ku Roofiemu. Widać było różnicę w ost programie jak tańczyli duet męski - Florka bym brał przynajmniej za 3.0 ale nie mniej.

Roofi @1,85

Last edited by tomo; 27/11/2007 21:32.
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Najlepszym tancerzem jest gleba.. bo wie cos o wszystkim, i wszystko o czyms.

Roofi tylko wszystko o czyms... ale z drugiej strony jest wieksza postacia. Ma wiekszy luz i poczucie humoru.

Bosak jest ladniutka, do schrupania... ale programu raczej nie wygra.

Przed typowaniem tego radze poczytac bravo, bravo girl i wszystkie fora dla zbuntowanych 15latek... bo wydaje mi sie, ze to ta czesc widowni swoje symaptie zamienia na smsy.

Moja faworytka odpadla w polfinale. mad

old hand
old hand
Ja nie jestem taki pewny Roofiego za nim będą głosować laski tongue ale za Glebą dzieci laugh

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by Big_star
Na Anne Bosak 5,00 zdecydowany value. Można lekko spróbowac, chociaż uważam, że tego typu programy są ustawione i nie ma co kłaśc na to kasy.

Szanse Bosak wzrosna jak wpadnie brat i powie zeby na siostrzyczke glosowac

Porucznik
Porucznik
Obejrzałem kilka odcinków i gdybym miał zagrać na kogoś to z pewnościa postawiłbym na Florka. Jak dla mnie jest w tym programie najlepszy.
Młode laski piszczą za Rufim czy jak mu tak ale jak rodzice nie dadzą kasa to nie będą mialy za co wysylac smsów.
Bosak nieźle smiga, ma pojęcie, może gdyby była ładna to by mogła liczyć na poparcie facetów.
Szkoda, że odpadła Natalka (tak chyba miala na imie) bo miała dziewczyna serce do tego co robi.
Cieszy, ze w finale nie ma Diany, która potrafi tylko udawać Majkela ..

Ale, że takie zakłady są dla mnie śmieszne to na pewno nic nie zagram laugh

MaSha Lover
MaSha Lover
Fakt jest taki, że Natalia powinna wygrać ten program i pewnie jakby była w finale to byłaby kursowo faworytką, ale na złość przepchneli do półfinału Jacksonówe i nie wyszło jej to na dobrze bo odstawała od reszty bardzo wyraźnie tongue

Ale kwestia tego kro powinien, a kto wygra, to dwie różne sprawy smile Dlatego bet na Rufiego laugh

B
Pooh-Bah
Pooh-Bah
B Offline
Originally Posted by platynowy007
Bosak nieźle smiga, ma pojęcie, może gdyby była ładna to by mogła liczyć na poparcie facetów.

Nie wiem platynowy czy to ja mam skrzywiony gust czy moze Ty ale...mnie sie Ania podoba wink

Obie, z Natalką z łódzkiej szkoły tańca grin

Zagrałbym Roofiego ale nie będę specjalnie $$$ do unibetu wpłacał papa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Bart87

Nie wiem platynowy czy to ja mam skrzywiony gust czy moze Ty ale...mnie sie Ania podoba wink
platynowy ma skrzywiony grin

Natalia byla najlepsza... ale jest malo urodziwa i nie ma osobowosci wiec w takim programie nie miala najmniejszych szans.

Gleba w profie po 2.50... korci...bo jest najlepszy... ale to czy aby napewno wszyscy to dostrzegaja ?

Gdyby jurorzy decydowali to bylaby peffka... a takto loteryjnie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Zabielany
Originally Posted by Bart87

platynowy ma skrzywiony grin

Natalia byla najlepsza... ale jest malo urodziwa i nie ma osobowosci wiec w takim programie nie miala najmniejszych szans.

Gleba w profie po 2.50... korci...bo jest najlepszy... ale to czy aby napewno wszyscy to dostrzegaja ?

Gdyby jurorzy decydowali to bylaby peffka... a takto loteryjnie.

Na szczeście dostrzegli wink

Moderatorzy  Green Arrow, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, rafal08, betowiec, aker, latajaca_holenderka, JelineK, $-man, burbon, kamel), 2,032 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,281
Posty5,832,152
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025