Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 11 1 2 3 10 11
#1808040 25/11/2007 23:20
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline

Bonus: Unibet
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Różne ujęcia święta dziękczynienia:

[Linked Image]

[Linked Image]

[Linked Image]

E
addict
addict
E Offline
Kowalski poszedł z żoną na imprezę, a tam okazało się że jest to seks grupowy. Zgasło światło .... mija 10 ... 15 ... 20 minut. W końcu Kowalski zapala światło i mówi:
- Stop, kurwa, stop! Trzeba ustalić jakieś zasady, trzeci raz pod rząd robię loda!

Samolot zbliża się do Tajlandii i podchodzi do lądowania. Z głośników słychać głos stewardesy:
- Ostrzegamy państwa, że połowa ludności Tajlandii ma HIV, a druga połowa - gruźlicę.
- Co ona powiedziała? - pyta się wnuczka przygłuchawy dziadek.
- Żeby dupczyć tylko te, które kaszlą...

ezop #1809441 26/11/2007 03:56
E
addict
addict
E Offline
Pewien facet został członkiem bardzo ekskluzywnego klubu nudystów. Podczas pierwszej wizyty na plaży postanowił się trochę rozejrzeć. Rozebrał się i
poszedł na spacer. Po drodze zauważył rewelacyjną kobietę i momentalnie mu stanął. Kobieta to zauważyła podeszła i pyta:
- Wzywał mnie pan?
Facet na to:
- Nie, o co chodzi???
Kobieta uśmiechnęła się i mówi:
- Pewnie jest pan tu nowy. Tu jest taka zasada że jak komuś stanie to znaczy że mnie wzywał
Nie bawiąc się w dalsze wyjaśnienia kobieta zrobiła gościowi loda.
Facet uchachany idzie dalej myśli sobie, że warto by było saunę też zwiedzić. Tak więc wszedł do sauny usiadł sobie i pierdnął. Po chwili
pojawił się wielki zarośnięty koleś i pyta:
- Wzywał mnie pan?
Facet na to:
- Nie, o co chodzi???
Zarośnięty koleś uśmiechnął się i mówi:
- Pewnie jest pan tu nowy. Tu jest taka zasada że jak ktoś pierdnie to znaczy że mnie wzywał.
Następnie nie bawiąc się w dalsze wyjaśnienia koleś wyruchał nowego członka klubu nudystów.
Obolały facet idzie do biura klubu gdzie wita go uśmiechnięta, naga recepcjonistka:
- Czym mogę służyć?
Facet na to:
- Tu moja karta członkowska i klucz do szafki na ubrania. Możecie zatrzymać 500$ wpisowego
Recepcjonistka na to:
- Ale jest pan tu dopiero od kilku godzin nawet nie poznał pan naszych wszystkich atrakcji!!!
- Słuchaj paniusiu mam 58 lat. Staje mi raz na miesiąc, ale pierdzę przynajmniej trzydzieści razy dziennie

# # #

Kilka przyjaciółek z pracy wybrało się na weekendowy wypad za miasto. Postanowiły skorzystać z oferty pensjonatu Tylko dla kobiet. Przemiły portier powitał ich w drzwiach i stwierdził, że same powinny zdecydować, na którym z pięciu pięter chcą zamieszkać. Przyjaciółki ruszyły więc do schodów, weszły na pierwsze piętro i zastały tam napis:
- Wszyscy mężczyźni tutaj mają cienkie i krótkie.
Parsknęły śmiechem i poszły na drugie piętro. Tam zobaczyły informację:
- Wszyscy mężczyźni tutaj mają cienkie i długie.
Pochichotały chwilę i ruszyły na trzecie piętro. Tam zastał je napis:
- Wszyscy mężczyźni tutaj mają grube i krótkie.
Popędziły na czwarte piętro:
- Wszyscy mężczyźni tutaj mają grube i długie.
Kobiety aż zakrzyknęły z zachwytu, ale czym prędzej ruszyły na ostatnie, piąte piętro, chcąc się dowiedzieć, jaką kryje niespodziankę. A tam zastał je napis:
- Tu w ogóle nie ma facetów. Zbudowaliśmy to piętro wyłącznie po to, by udowodnić, że kobiecie w żaden sposób nie można dogodzić.

# # #

Wraca hrabia automobilem do domu, Jan drzwi otwiera, w pas się kłania i z szerokim uśmiechem mówi:
-, Co... Stary capie... Pewnie znowu chlałeś denaturat i tanie Rosjanki żeś w dupę ładował?
- Nie, Janie... byłem kupić nowy aparat słuchowy i od dziś możesz szukać nowej pracy...

# # #

Przychodzi zakonnica do ginekologa. Ginekolog po dokładnym zbadaniu pacjentki ze zdziwieniem mówi:
- O mój Boże siostra jest w ciąży!
Zakonnica na to:
- Jezus Maria z czego oni te świece robią?!

ezop #1809491 26/11/2007 04:15
Blade Runner
Blade Runner
Super kawały piwo

ezop #1809492 26/11/2007 04:16
A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
ezop......kawały super laugh laugh piwo

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
http://www.fotka.pl/profil/rmaciej83/

Choc dla niektorych to moze byc slicznotka wink crazy

lupus #1809598 26/11/2007 04:53
P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Originally Posted by lupus

puke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Pierniczek

puke

komenarze sa dobre:

jestes smutny i wyglądasz jak krzyzówka kur*y z mułem laugh wpuścić chamostwo na Fotke ... wiesz fotki dla pedałów jeszcze nie otworzyli laugh ale czekaj moze nie bawem sie to stanie laugh

Profesor
Profesor

laugh

Stoin #1810123 26/11/2007 16:55
Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
wiem ze to stare

Zakaz umierania w gmachu parlamentu

Brytyjskie Towarzystwo Prawnicze przeprowadziło ankietę celem stworzenia hierarchii najbardziej absurdalnych praw. A jest ich na Wyspach wiele, bo - przynajmniej teoretycznie - wszystkie zachowują moc, o ile nigdy ich oficjalnie nie odwołano.

Zwyciężył przepis zakazujący... zgonu w gmachu parlamentu. Trudno jednak zgadnąć, jaka kara może za to grozić denatowi. Na drugim miejscu uplasował się paragraf, według którego naklejenie na kopercie znaczka z królową do góry nogami równa się zdradzie stanu.

Ponad 3 tysiące uczestników ankiety ustaliło ligę 25. podobnych praw. A miało z czego wybierać. Na przykład w Liverpoolu prawo do paradowania topless przysługuje - z nieznanych powodów - jedynie sprzedawczyniom w sklepie z tropikalnymi rybkami. Inne równie absurdalne prawa to zakaz jedzenia słodkich pasztecików w Boże Narodzenie, wprowadzony przez Olivera Cromwella w XVII wieku, czy zakaz wstępu do Izby Gmin w zbroi.

Dwa kolejne przepisy dotyczą sytuacji "podbramkowych": w Szkocji obowiązuje nakaz wpuszczenia do domu nawet obcej osoby, która zapuka do drzwi w poszukiwaniu toalety. Natomiast w Anglii kobieta ciężarna ma prawo ulżyć sobie w dowolnym miejscu - jeśli trzeba, to nawet w kask policjanta.

Rybacy powinni z kolei wiedzieć, że angielskie prawo przewiduje, iż głowa każdego nieżywego wieloryba jest własnością korony. Wszyscy za to powinni zapamiętać, że w obrębie murów miejskich Yorku wolno bezkarnie zabić przechodnia - ale tylko jeśli jest Szkotem i jeśli ma przy sobie łuk oraz strzały.

źródło: onet.pl

i teraz pytanie co by bylo gdybym zabil w yorku szkota przebranego za robina hood'a wiedzac ze to szkot smile

enthusiast
enthusiast

rotfl laugh

Luc Nilis
Luc Nilis
dobre...

cobra #1810454 26/11/2007 21:33
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
http://www.smog.pl/wideo/13624/kontrowersyjna_metoda_na_gloda/

Nie wiem czy było ale padniecie jak zobaczycie laugh

addict
addict

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline

!
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
! Offline
Originally Posted by czepek
Originally Posted by Pierniczek

puke

komenarze sa dobre:

jestes smutny i wyglądasz jak krzyzówka kur*y z mułem laugh wpuścić chamostwo na Fotke ... wiesz fotki dla pedałów jeszcze nie otworzyli laugh ale czekaj moze nie bawem sie to stanie laugh
studiował na tym samym wydziale co ja. i codziennie chodzil w mini i szpilkach. podobno juz od LO tak sie ubieral...ewenement na skale swiatowa laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by geronimo

Podczas każdej mszy ksiądz musi wypić lyk piwa laugh piwo

Strona 1 z 11 1 2 3 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (rymoholik, rafal08, Akhu, Lukasz111, $-man, Sensei, aker, latajaca_holenderka, betowiec), 765 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,835,042
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025