|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do komputera rzecz jasna. Szukam czegoś cichego i niezawodnego. Nie musi być szybka. Polecano mi Samsunga, którą to firmę lubię i cenię. Zresztą w porównaniu z nagrywarką CD/CD-RW Lite-On jaka miałem, która wyła tak, że mogłaby zbudzić umarłego, wszystko będzie lepsze.
Jakieś inne propozycje ? Z góry dziękuję.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://forum.cdrinfo.pl/ polecam odwiedzić to forum. Oni są zawsze na bieżąco. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polecam NECa z funkcja Labelflash 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Do komputera rzecz jasna. Szukam czegoś cichego i niezawodnego. Nie musi być szybka. Polecano mi Samsunga, którą to firmę lubię i cenię. Zresztą w porównaniu z nagrywarką CD/CD-RW Lite-On jaka miałem, która wyła tak, że mogłaby zbudzić umarłego, wszystko będzie lepsze.
Jakieś inne propozycje ? Z góry dziękuję. SAMSUNG?? do komputera już NIC tej firmy nie kupie. Miałem 2 napędy które padły bez przyczyny. Miałem też nagrywarke CD/RW LG i zjechałem ją przez overburning na płycie za 60gr ^^" i wymienili mi na nagrywarkę DVD. Już trochę ją mam i dużo płytek się przewinęło, a działa bez zarzutu. Cena teraz pewnie ~150 zł albo i mniej. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polecam NECa z funkcja Labelflash  Ja się chwilę bawiłem Light Scribe w moim LiteOnie- ale mi się znudziło 
|
|
|
Link skopiowany do schowka