Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 14 z 22 1 2 12 13 14 15 16 21 22
P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Cóz to trudna kwestia. Musisz sobie opracować plan miasta. Czyli sieć wszystkich kawiarni, restauracji, pubów, ogródków piwnych, klubów, dyskotek, parków, miejsc publicznych typu przystanek, bibliotek - ogólnie miejsc gdzie można spotkać ludzi i miejsc gdzie ludzie się spotykają. Cóż u mnie też nie ma minigolfa ani kręgli ale próbowałem tego w życiu smile Teraz jest taka zasada, ze im ładniejszą dziewczynę zapraszasz tym w mniej atrakcyjne i wymyślne miejsce musisz ja zabrać. Taka laska była w drogich restauracjach, w świetnych kawiarniach ale na pewno nie miała randki na ławce na przystanku smile Wtedy taka laska myśli sobie o facecie: "jakie ten facet musis być pewny siebie, ze zabiera mnie w takie miejsca...". jak już zrobisz sobie ten plan Twojego miasta to wtedy sam bedziesz wiedział gdzie można zabrać kobietę, moze to być np hala sportowa zawsze wieczorami grają jakieś dziadki wiec można się pośmiać smile Tu pojawia się inna kwestia: zależy co chcesz osiągnać z kobietą: tylko sex czy związek. Jeżeli związek to musisz zaczać robić z nią takie rzeczy jakie robi facet z kobietą gdy są razem. Spacery, rozmowy o pierdołach, wspólne imprezy, wieczory pod kocem przy kominku z ciepłym kakaem smile Tylko nie zakupy laugh Do tej pory nie robię z żoną zakupów. Jak coś to albo sam albo ona je robi. Nie mogę siedzieć z babą w supermarkecie albo w centrum handlowym. Raz, ze jak jest ze mna to więcej kupi, a dwa wiecej czasu bedzie tam siedzieć. Jeżeli chodzi Ci o sex to miejsca, w które zabierzesz kobietę muszą być koło Twojego domu. Ale zeby ja tam zwabić musisz mieć coś ciekawego w domu. Ja np miałem gekona smile a potem kameleona smile Panienki normalnie same wbijały mi do domu jak tylko o tym wspomniałem... Ktoś mi opowiadał(chyba mój przyjaciel), ze dobrym sposobem jest tez posiadanie dużego akwarium. Wtedy idzie sie do sklepu z laską i kupuję się jakąś fajną rybkę(można jej nawet pozwolić wybrać jakąś) i trzeba ja natychmiast zanieść do domu, bo ona długo nie wytrzyma w małej foliowej siatce smile Ogólnie laski podniecają sie takimi rzeczami. Jezeli laska widzi, że masz pasję, ze potrafisz zadbać o siebie to wysyła podświadomy sygnał, ze bedziesz potrafił również zadbać o nią. Zabierałem również kobiety do ciastkarni i jedliśmy ptysie. Wystarczył, ze się uciapała i już nie miała życia przez pół wieczoru smile A jaki facet śmieje się z najpiękniejszej laski?? Tylko pewny siebie... smile Co wiecej z propozycji? Hmmmm... zbliża sie zima na pewno macie tam u siebie jakieś naturalne lodowisko. Zabierz ja na łyżwy smile Myślisz, ze ona tam kiedyś była? Nigdy w życiu. W lecie mogą być rolki, rower. Jak masz większa liczbę osób to możesz zorganizować kulig smile Wyjdziesz wtedy na lidera grupy smile Lub możesz po prostu zrobić ognisko w lesie - pieprzyc to, ze jest zima. Ja robię co roku z przyjaciółmi. Ale i tak najważniejsze jest to zebyś to Ty był ciekawszy od miejsca, w które zabierasz kobietę. pzdr

Bonus: Unibet
hahahahahahhahahaahahha laugh laugh laugh laugh nie ma to jak dobre rozpoczęcie kolejnego dnia laugh

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Zaczynasz dzień o 12 w nocy? Ciekawa opcja. A o której w takim razie kończysz dzień? Po wieczorynce? Musisz przecież kiedyś spać. A 19 h bez snu to i tak sporo...

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
No przecież teraz mamy już nowy dzień smile 27.XI smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pierniczek zawsze się zastanawiałem czemu masz taki nick teraz już wiem ty myślisz chyba caly czas o pie r ... (bez obrazy ) laugh

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
hmm Pierniczek tutaj piszesz, ze czym ladniejsza laska to miejsca musza byc normalne

hmm a mi polecales minigolfy, kregle itp

takze, albo Ci laska z klubu nie podobala, albo lekko sie zakreciles wink

laugh laugh laugh Hagi i Pierniczek doradcy sercowi laugh laugh

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Tombal mistrzu gdzie Ty widzisz jakies doradztwo z mojej strony?

Naucz sie czytac i to ze zrozumieniem

bez odbioru BUCU grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Pierniczek
wieczory pod kocem przy kominku z ciepłym kakaem

laugh laugh laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Tombal
laugh laugh laugh Hagi i Pierniczek doradcy sercowi laugh laugh

[Linked Image]

/Noł ofens Panowie ;-)/ piwo

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Widzisz HAGIi nie każda laska to 10. Laska, która jest np 7 lepiej żeby była zaproszona na kręgle niż na ławkę do parku ale za to 10 już nie koniecznie. Polecałem Ci minigolfa itp bo(bez urazy) nie jesteś tak pewnym siebie facetem jak ja i Twoje relacje międzyludzkie są słabsze od moich. Wynika to głównie z zawodu jaki wykonuję. Dlatego proponuję Ci łatwiejsze rozwiązania. Zasada, ze zabieram ładniejszą laskę w normalniejsze miejsce obowiązuje dla mnie. Bo jak ktoś nie potrafi rozmawiac z kobietą, zainspirować ją do owego ryzykownego "tak" to nie poderwie jej zabierając ją nawet do najlepszego klubu. Fakt takie miejsce podniesie jego atrakcyjność w jej oczach ale to za mało. Więc skoro coś może podnieść czyjś status to to proponuję smile

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Dzieki Pierniczek

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Originally Posted by odgdog

laugh laugh laugh laugh

Co w tym takiego śmiesznego? Związek z kobietą to nie tylko seks. Ktoś powiedział, ze kobiety poszukują w związku kamyków, a mężczyźni złota. Kamyki to dla kobiety romantyczne chwile, wspólne wieczory, wieź emocjonalna. Złoto to dla meżczyzny seks. Zeby związek był szczęśliwy dla obu stron musi odbyć sie wymiana. Kobieta musi dostac kamyki, a mężczyzna złoto.

Tekst dnia 27-11-2007

Master.com piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Miałem głupie skojarzenie wink

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Tombal co słychać u Twojej dziewczyny?

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Aaaaaa już czaję o jakie kakao Wam chodzi... laugh Chodziło mi o takie np firmy Nestle. smile

Tombal co słychać u Twojej dziewczyny?

piwo wszystko w jak najlepszym porządku laugh

P.S. Kakao się nie odmienia smile

Pozdro Alvarosy laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Tombal
Tekst dnia 27-11-2007

Master.com piwo

E-e-e, to nie mój tekst mad "Ja tyko wklejłem obrazka" grin

piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by odgdog
Miałem głupie skojarzenie wink

nie tylko Ty smile mimo wszystko uwazam, że Pierniczek az takich głupot nie pisze, tylko po prostu nie każdy jest w stanie to zrozumieć i dopasować do siebie smile
...ostatnio na imprezie mialem fajna sytuacje, wchodze i jakies dziewczyny co staly przy barze: "czesc chlopaki co pijecie?" a ja na to: "a co stawiacie?" ...i panna chciała postawic piwo ale jej kolezanka ze nie nie nie to tylko jej powiedziałem tej drugiej, ze szkoda, ze nie ma poczucia humoru, przeciez i tak nie pozwolilbym aby mi dziewczyna stawiała... mimo wszystko pomyslalem, ze fajny tekst, na kolejnej imprezie podszedlem do baru i do jakiejs panny: "cześć, co stawiasz?:)" i bylo fajnie smile

Strona 14 z 22 1 2 12 13 14 15 16 21 22

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (burbon, rafal08), 3,379 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,276
Posty5,829,115
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025