Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 14 z 26 1 2 12 13 14 15 16 25 26
F
enthusiast
enthusiast
F Offline
Dzisiaj pewniak Tau-cska. Juz slyszalem ze kurs na cska 3.30 i ze warto grac dla kursu.Jak warto grac dla kursu to grajcie Olympiakos-Zalgiris 2 jest kurs 5 albo 6. Nie gra sie dla kursu a na ta druzyne ktora ma wiecej szans na wygranie meczu.Moim zdaniem ani Cska ani Zalgiris nie maja szans na wygranie swoich meczy.
Po za tym zagralbym under Real-Chorale 162pkt.
Real ostatnio malo rzuca a chorale wali po 80.90pkt ale? u siebie na wlasnym parkiecie.narazie grali tylko 2 mecze na wyjezdzie 61:64 w brose i 82:76 w barcelonie.Real jesli bedzie dobrze bronil a nie ma wyjscia bo inaczej moze byc gorąco to bedzie under.Powinien byc przedzial 80/75 real 70-65 chorale.

Bonus: Unibet
F
enthusiast
enthusiast
F Offline
oto potwierdzenie ze strony euroligi.

Madrid is one of the league's top defensive teams: It's 68.2 points allowed per game is second best this season.

Czyli Real jest jedna z najlepszych druzyn w defensywie w tym sezonie.Traca srednio 68.2 pkt co klasyfikuje ich na drugim miejscu w tym sezonie.

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Post deleted by amkwish

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jeszze jeden podobny występ i rozpoczniesz zbieranie ostrzeżeń do bana włacznie cop

Last edited by amkwish; 29/11/2007 23:58.
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
typy podajemy w odpowiednim dziale a jest nim ---> private picks
tutaj analizujemy spotkania, podajemy ciekawe informacje, kontuzje, absencje, statystyki itd.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ale sie wszyscy rzuciliśie na to Tau ... o jakim pewniaku tutaj jest mowa? pewniakiem to wczoraj była Siena z Prokomem, różnica kilku klas, a tutaj ? absencje w CSKA, ok ale wystarczy spojrzeć na ławkę żeby zobaczyć ze wcale problemow ze składem trener CSKA miał nie będzie, Tau z CSKA po 1,36 jakie jest obecnie to smiech na sali laugh gdzie grac taki kurs przeciwko CSKA... słyszałem ze ktoś tutaj za 1,7 TAU zagrał kilka dni temu i to jest opłacalne według mnie, ale 1,36 ? opanujcie sie ludzie i nie piszcie takich rzeczy że to pewniak jest, wejść może i wejdzie ale nie rozumiem takiego pędu, sam osobiscie zagram sobie dla rozrywki CSKA +6,5 i zobacze jak sprawy będą się miały wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Dziadek69
ale sie wszyscy rzuciliśie na to Tau ... o jakim pewniaku tutaj jest mowa? pewniakiem to wczoraj była Siena z Prokomem, różnica kilku klas, a tutaj ? absencje w CSKA, ok ale wystarczy spojrzeć na ławkę żeby zobaczyć ze wcale problemow ze składem trener CSKA miał nie będzie, Tau z CSKA po 1,36 jakie jest obecnie to smiech na sali laugh gdzie grac taki kurs przeciwko CSKA... słyszałem ze ktoś tutaj za 1,7 TAU zagrał kilka dni temu i to jest opłacalne według mnie, ale 1,36 ? opanujcie sie ludzie i nie piszcie takich rzeczy że to pewniak jest, wejść może i wejdzie ale nie rozumiem takiego pędu, sam osobiscie zagram sobie dla rozrywki CSKA +6,5 i zobacze jak sprawy będą się miały wink

popieram obecnie tylko czekac i grac cska bo po kursie okolo 1.40 grac to weieksze ryzyko niz wygrana moim zdaniem grin

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Piszecie, że atutem Rosjan jest długa ławka,

hmmm, czy ja wiem smile

Kurbanov, Pashutin, Zabelin, Vorontsewich, Shved?

nie za bardzo ta ławka wygląda

oczywiście obecny kurs na basków nie jest satysfakcjonujący, ale też nie widzę podstaw by grać na CSKA.

pzdr

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by Dziadek69
absencje w CSKA, ok ale wystarczy spojrzeć na ławkę żeby zobaczyć ze wcale problemow ze składem trener CSKA miał nie będzie,
sorki ale piszesz glupoty smile
Messina bedzie mial duze klopoty bo poza pierwsza piatka na lawce z wartosciowych zawodnikow bedzie mial Zizisa i malo wykorzystywanego w tym sezonie Pashutina reszta to malo znani i wykorzystywani Rosjanie smile
na pozycjach wysokich Cska bedzie miala Andersena i Goree i zadnego zmiennika a T au na tych pozycjach prezentuje sie niezle
granie Tau po 1.4 to zadna rewelacja przyznaje smile
dobrym pomyslem jest chyba granie undera w tym meczu bo cska bedzie maksymalnie zwalniala akcje i postawi mocna obrone smile

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
kosz TV kosz

gwizdek 19:15 Fenerbahce Ulker - Panathinaikos Atheny ==> mms://77.79.67.4/24canli

gwizdek 20:00 Tau Ceramica - CSKA Moskwa ==> http://ct1streaming.visual.cz/asx/CT4LiveWL.asx

gwizdek 20:30 Armani Milano - Maccabi Tel Aviv ==> mms://213.74.20.66/Supertv_skycanli

C
old hand
old hand
C Offline
z e-basket

Kijewski nie zostanie zwolniony

Trener Eugeniusz Kijewski nie zostanie zwolniony i nadal będzie pracował z zespołem Prokomu Trefla Sopot. "Przegląd Sportowy" sugerował, że sopocki szkoleniowiec straci pracę po kolejnej porażce w Eurolidze, jednak okazało się, że mimo kompromitacji zespołu "Kijek" pozostanie na swoim stanowisku.

"Eugeniusz Kijewski ciągle jest trenerem Prokomu Trefla Sopot i w tej sprawie się nic nie zmienia" - powiedział oficjalnie Mirosław Noculak, człowiek od kontaktów z mediami w Sopocie.

Na wczorajszej konferencji prasowej dziennikarze atakowali Kijewskiego, jednak polski trener błyskotliwie odpierał ataki. "Muszę się z tym przespać, nie będę odpowiadał na takie pytania" - mówił Kijewski.

Tak więc drużyna Prokomu do meczu z Turowem Zgorzelec przygotowuje się z tym samym składem na ławce trenerskiej.

PANIE BOŻE WIDZISZ A NIE GRZMISZ !!!

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
wyglada ze jest 2 dno tej sprawy dlaczego kijka niewyrzuca smile
jak wiadomo firme prokom przejal nowy wlasciciel i tak oto mowi:
" Adam Góral i jego Asseco pozostanie przy trójmiejskiej koszykówce. Ale zamierza ograniczyć pieniądze do 6 mln zł rocznie. Cały czas będzie też wspomagał siatkarską Asseco Resovię na Podkarpaciu".

W
addict
addict
W Offline
Jutro rusza kolejna kolejka Euroligi
Wedlug mnie najciekawsze mecze to
Partizan - Fenerbache 1 @ 1.48

Pare spotkan mnie juz nauczylo , publicznosc z Belgradu jest niesamowita i jest wspanialym 6 zawodnikiem , ciezko sie tam gra , i mysle ze Fenerbache nie sprosta tak duzemu wyzwaniu. Partizan w tym sezonie Euroligi prezentuje sie dosc dobrze , u siebie przegrali tylko Panathinaikosem ktory jest bardzo mocny , a ulegl tylko 4 pkt dla odmiany tydzien temu . Fenerbache uleglo az 19 pkt widzialem ten mecz , az przykro bylo patrzec na druzyne z Turcji .
Zastanawia mnie takze typ na Malage choc nie lubie grac druzyn ktore graja na wyjazdach Malaga jest w bardzo dobrej formie dlatego mysle ze moze byc mecz na styku gralbym hendi na malage ale jest za male ( +4,5) , uwazam ze Hendi w wysokosci + 9 na Maleage wejdzie spokojnie (1,45 w bet365.)
Z innych meczow mysle ze Cska mozna spokojnie zagrac - 10 kurs kolo 1.3 a tazke Lituvos Rytas po 1,.2 na podbicie
Pozdrawiam

F
enthusiast
enthusiast
F Offline
Efes-Malaga 1 1.60 Malaga ma klopoty ze skladem.Nie leci do stanbulu Haislip,Gabriel a wystep Davora Kusa stoi pod znakiem zapytania,ktory ma jakies problemy.przychylam sie jeszcze bardziej do 1 gdyz malaga na wyjezdzie grala jak narazie z milano i le mans wygrana i aris porazka.Mysle ze efes wygra ten mecz.

Partizan-Fenerbache 1 1.50 Ulker jesli zagra bez Will Solomon to przegra ale o ty czy zagra zdecyduje czas-czyli podejrzewam ze ma lekka kontuzje i czekaja az sie wykuruje.Partizan mocny u siebie ale ostatnio malo pkt rzucaja.Gdybym bylo wiadome czy zagra w turcji Will bylbym bardziej zdecydowany

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Skad masz informacje ze nie zagra Gabriel ?
W ostatnim meczu w niedziele gral znakomicie po kontuzji
wiec dlaczego dzis ma nie grac ?

F
enthusiast
enthusiast
F Offline
Unicaja: German Gabriel will not play against Efes Pilsen due to a sprained knee that will keep him out for an extra week.

Czyli ze nie zagra z Efesem poniewaz ma zwichniete kolano.
Info ze strony euroligi-tylko trzeba dobrze szukac.

K
stranger
stranger
K Offline
CSKA: VIRTUS SP 157, 5 under 1,8 - u siebie cska straciło najwięcej 79 pkt z Olympiakosem który jest maksymalnie ofensywną ekipą - i klasową - Bologna ma siłe rażenia w osobie Spencera i Delonte hollanda - mysle ze przy domenie CSKA czyli defence ,,wlosi'' zdobędą miedzy 65-70 pkt, siła rażenia CSKA jezeli nie gra savrasenko,papaloukas i smodis tez spada - 85:65 = 150 tak to widze

F
enthusiast
enthusiast
F Offline
Dobrze mowisz chlopie ale ja gram cos innego.
Cska-virtus 2 +15.5 1.82
Cska bez teo,smodisa,savrasenko.Nawet bez nich Cska pokazalo tydzien temu ceramice ze to klasowa druzyna.Virtus ostatnio zaczal cos grac.Ja wlasnie zagralem tydzien temu under virtus-olimpija a nawrzucali 192pkt i tak sobie pomyslalem-jak mam grac punkty to tylko over a wiecie dlaczego?Bo to jest kosza w 1 kwarcie moze byc 15:12 a w ostatniej 30:28 dlatego nie gram underow.
Wole zagrac handi na virtus z 3 powodow.
"1". bo cska jest oslabione a to co grali tydzien temu z tau to byla bajka-skutecznosc bajeczna,goree sam na tablicach walczyl z teletoviciem i splinterem. Cska zagralo fantasytczny mecz i licze na to ze nic 2 razy sie nie zdarza.
"2" w sobote czeka ich ciezki mecz w lidze z CHimki wiec sadze ze pod koniec spotkania troche odpuszcza i virtus troche podgoni.
Nie beda ryzykowac kontuzji i zauwzylem ze Messina czesto tak robi ze ostatnia kwarte wyraznie odpuszcza.
"3" w druzynie cska ma zagrac po raz ostatni w karierze Igor Kudelin i mysle ze troche pogra w tym meczu.Ma byc jakas uroczystosc i wreczanie 10-ciu graczom cska jakis odznak wiec sadze ze przy tym calym zamieszaniu handi na virtus +15.5 jest do brania.

Najwazniejszy argument to 8 grudzien mecz Chimki-Cska wiec mecz na wyjezdzie-to mnie przekonuje do handi na virtus.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kosz Montepaschi Siena – Olympiacos Pireus
Typ: under 165.5 pkt
Kurs: 1.935
Buk: Pinnacle
Stawka: 6/10

Kiedy zobaczyłem linię na spotkanie w Sienie byłem mocno zdumiony. Olympiacos oczywiście gra doskonale w ofensywie i w dotychczasowych spotkaniach zdobywał mnóstwo punktów, jednak nie spodziewam się by Grecy poszaleli sobie dzisiaj przy tak doskonale zorganizowanej drużynie, jaką jest Montepaschi Siena. Sugerowany przez bukmacherów wynik w okolicach 85-80 z pewnością nie ma aż 50% szans powodzenia, jak można to wywnioskować po zaproponowanych kursach. Tak ustawiona linia przedstawia dla mnie doskonałą szanse na under po bardzo dobrym kursie.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
w Olimpiakosie niezagraja Greer and Vassiloupoluos wiec under calkiem realny smile

Strona 14 z 26 1 2 12 13 14 15 16 25 26

Moderatorzy  Akhu, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, forty, Sensei, alfa, rafal08), 1,632 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,550
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025