Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 13 1 2 6 7 8 9 10 12 13
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
facet, ktory woja unika, to jakby jaj nie mial
a moze po prostu ktos ma pare fajniejszych zajec niz dymanie po poligonie i chlanie wódy ;-)

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
edit : zostałem uswiadomiony .
prawidlowo powinno byc "a moze po prostu ktos ma pare fajniejszych zajec niz dymanie po poligonie"

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by bolo_lacznik
edit : zostałem uswiadomiony .
prawidlowo powinno byc "a moze po prostu ktos ma pare fajniejszych zajec niz dymanie po poligonie"

W wojsku nie byles, to co mozesz wiedziec smile

Ana <3
Ana <3
a w dupie mam wojsko laugh banda decydentów ma mi mówić co mam robić laugh z jakiej racji laugh

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Bardzo patriotyczne podejscie laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A co ma wojsko do patriotyzmu ? Kilka razy zdarzało mi się jeździć pociągami razem z "patriotami" wracającymi z przepustek albo wychodzącymi do cywila. Mało przyjemne doświadczenie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Riverside
a w dupie mam wojsko laugh banda decydentów ma mi mówić co mam robić laugh z jakiej racji laugh
Amen ;-)

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by bolo_lacznik
proste , zwłaszcza "kurduplowi" na pewno pare cm miałby wiecej po wyjsciu laugh

Tu mnie byku masz ;-) ooo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by frees
W pełni popieram! Przeciez facet, ktory woja unika, to jakby jaj nie mial
Mow za siebie. To po pierwsze. Po drugie mam wiecej ciekawych rzeczy do zrobenia niz zmarnowanie 9 miesiecy ze swojego zyciorysu.A patriotyzmu proponowalbym w to nie mieszac. Natomiast jezeli chcesz "sprawdzac" facetom czy maja jaja to sprawdzaj,mnie to nie interesuje.

A
As Offline
old hand
old hand
A Offline
W pełni popieram! Przeciez facet, ktory woja unika, to jakby jaj nie mial

Takie teksty świadczą raczej o braku mózgu.

Ana <3
Ana <3
Bardzo patriotyczne podejscie laugh
zdefiniuj mi patriotyzm laugh

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by Mindman
Originally Posted by lupus
Nic nie mam do Ciebie, wiec sie nie obrazajm, ale ja uwazam, ze zwiazki zawodowe(np w takich formie jak u nas), pedaly i pacyfisci to najwieksze zlo na swiecie.

smirk

Mam nadzieje, że to była żartobliwa wypowiedź ..

PS nie jestem "pedałem" ani "pacyfistą"

To nie zart.
Akurat w tych sprawach nie jestem tolerancyjny.

Wielokulturowosc sie po prostu nie sprawdza.
Spojrz na kraje zachodnie na Francje, Wlk Brytanie czy chocby USA.
Im wiecej wolnosci i swobody pod takim wzgledem tym gorzej, bo ludziom odbija.

Im wieksze zroznicowanie tym wiecej konfliktow zarowno na tle religijnym jak i rasowym.

Dlatego ciesze sie, ze zyje w kraju gdzie zyje z 90% katolikow (niewaze czy praktykujacych), ale przez to spoleczenstwo nie jest az tak podzielone wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Również uważam, że pacyfiści to największe zło na świecie. Hitler, Stalin, Pol Pot, Idi Amin, Saddam, Kim Ir Sen - gdyby nie ci, i wielu innych pacyfistów, świat na pewno byłby lepszy smile

Ana <3
Ana <3
Dlatego ciesze sie, ze zyje w kraju gdzie zyje z 90% katolikow (niewaze czy praktykujacych), ale przez to spoleczenstwo nie jest az tak podzielone wink

laugh o w mordę laugh w jakim świecie ty żyjesz? laugh

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Lamy nie sa gatunkiem chronionym radze uwazac wink

K
old hand
old hand
K Offline
Originally Posted by bet_master
przyszedl do mnie list polecony , ale poniewaz mnie nie bylo na chacie , listonosz zostawil kwitek ze list do odebrania na poczcie . Ide sie pytam co to za list , a babka mowi że WKU laugh a ja na to , to ja go nie chce , musze sie zastanowic czy go odebrac laugh Z pewnoscia jest to wezwanie po bilet , mam 23 lata , nie studiuje obecnie , od paru lat uciekam juz i niewiem co z tym fantem zrobic wink . Odbiore liscik to bede musial jechac na wku i pewnie bilecik odebrac frown Jak nie bede odbieral to pewnie beda przysylac dalej jakies gowienka. Musialbym sie wymeldowac po raz kolejny bo raz sie juz wymeldowalem na 2 lata jak do anglii jechalem laugh Teraz mysle czy nie obrac kierunku na czechy , toz to blizej w koncu wink Dostal ktos z was podobne wezwanie teraz ?

Mialem ostatnio podbny problem do mnie wezwania przychodziły ale ich nie odbierałem ponieważ pracuje w swoim mieście rodzinnym (Tomaszów Lubelski) a jestem zameldowany w Poznaniu... ostatnio nie bylo mnie troche czasu w Poznaniu bo dużo roboty było a jak byłem to nie odbierałem avizo poniewaz miną już czas na odebranie laugh w koncu ostatnion jak sie pojawilęm w Poznaniu czekał na mnie w skrzynce list(NIE POLECONY) w którym dawali mi tydzien na zgłoszenie sie do WKU a jeśli sie nie zglosze to kierują sprawe do prokuratury... najgorsze było to że oficjalnie jeszcze nie bylem studentem! wiec czym predzej udałem sie do szkoły by mnie przywrócili w prawach studenta i wydali mi zaświadczenie... oni (rektor+dziekanat) sie zgodzili ale zaświadczenie chcieli mi wydać w przyszłym tygodniu (była środa) a ja mialem termin stawienia sie do czwartku... wiec poszedłem do WKU chcac wyjaśnić sytuacje... major czy kim on tab był najpierw mnie zje.ał że jak moglem sie nie stawiać i nie zwracal uwagi na moje tłumaczenia że pracuje 500 km od poznania, potem powiedział że oddaje wniosek do prokuratury o ukaranie mnie a potem dal mi czas do nastepnego dnia do 14 na dostarczenie zaświadczenia z uczelni (przypomne że szkołą miała mi wydać zaświadczenie w nastepnym tygodniu) troche zmartwiony laugh poszedlem jeszcze raz do szkoły powiedzialem jaka jest sytuacja i zastosowali "tryb przyśpieszony" i nastepnego dnia podpisalem umowe i wydali mi zaświadczenie które zaniasłem do WKU... mam nadzieje że już problemu nie bedzie smirk ogólnie mialem dużo nerwow z tym wszystkim, dużo biegania i załatwiania...

Porucznik
Porucznik
Originally Posted by Riverside
laugh o w mordę laugh w jakim świecie ty żyjesz? laugh
ło żesz ! shocked
Przyłacze się do pytania : gdzie to lupus ?

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Według Rocznika Statystycznego[10] największą wspólnotę religijną stanowi Kościół katolicki, do którego należy około 34,21 mln wiernych.

Ilu mniej wiecej jest Polakow kazdy wie.

Holandia:

Najważniejszymi religiami są chrześcijaństwo (katolicyzm - 27%, protestantyzm - 18%) i islam (6%).

Pytanie, gdzie jakis czas temu dokonano glosnych zabojostw na tle religijnym? Polska czy Holandia?

Gdzie zrobila sie burza na caly kraj, jak zakazano nosic husty dziewczynkiom muzlumankim w szkolach? Francja czy Polska?

Gdzie mlodzi czarni z przedmiesc tluka sie z policja? Polska czy Francja?

USA? Tu jest wszytko, czarni, zalew ludzi z Meksyku.

Im wieksze zroznicowanie tym wiecej konfliktow z tego powodu.

Z drugiej strony nigdzie nie pisalem, ze wieczna kontrola jak w korei czy chinach czy kubie lub iranie jest rajem.

Umiarkowanie, bez przesady i bez nadmiernej kontroli i zastraszania, bo takie systemy sa chwiejne.
Jak Castro wyciagnie nogi, moze sie cos zmieni.
Chiny tez juz od lat sie zmieniaja, choc jeszcze im "troche " brakuje wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Według Rocznika Statystycznego[10]

USA? Tu jest wszytko, czarni, zalew ludzi z Meksyku.

Przecież to Chrześcijanie w zdecydowanej większości grin wink

Porucznik
Porucznik
niby tak Lupus tyle, że nie wierze w te dane że aż 90% Polaków to chrzescijanie cool

Tak do woja - czy trzeba zanieść ten papierek z uczelni do WKU?
Do niby do polowy października tzreba było a ja do dziś sie nie wybrałem.
Musze iśc czy sobie odpuścic ?

Strona 8 z 13 1 2 6 7 8 9 10 12 13

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, forty, rymoholik, ElNinho[mmdea]), 2,757 gości, oraz 16 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,853
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025