Najbardziej podobają mi się opinie zadowolonych klientów. Normalnie zakupy MAM GO (Mango Swoją droga to trzeba być niezłym desperatem by w coś takiego wierzyć.
Tzn w co wierzyć? bo normalnie jest zabawka-gadżet Levitron, który powoduje, na zasadzie magnesów bączek unosi się do góry, ale w jaki sposób to koleś na filmiku robi to z papierosem rękami? na jakiej zasadzie to działa? ręce się magnesuje jakoś czy co? chociaz przecież papieros to nie metal, wiec niech ktos wyltumaczy o co w tym biega zanim to kupie
Najbardziej podobają mi się opinie zadowolonych klientów. Normalnie zakupy MAM GO (Mango Swoją droga to trzeba być niezłym desperatem by w coś takiego wierzyć.
Tzn w co wierzyć? bo normalnie jest zabawka-gadżet Levitron, który powoduje, na zasadzie magnesów bączek unosi się do góry, ale w jaki sposób to koleś na filmiku robi to z papierosem rękami? na jakiej zasadzie to działa? ręce się magnesuje jakoś czy co? chociaz przecież papieros to nie metal, wiec niech ktos wyltumaczy o co w tym biega zanim to kupie
Nie czytałem całej aukcji zbyt dokładnie, ale było tam chyba coś na temat lewitacji całej osoby i właśnie do tego piłem . Widziałem chyba w LOGO reklamę globusa unoszącego sie w powietrzu, u góry i dołu były właśnie magnesy czy cuś. Tak swoją drogą w samym tytule aukcji jest coś co działa na mnie jak płachta na byka. ,,podbij_z_tym_do_lasek_'' . No przepraszam bardzo, moja osobowość jest o wiele ciekawsza niż jakaś indukcja elektromagnetyczna (panowie fizycy, nie śmiejcie się ze mnie, moja wiedza jest w tym temacie niewielka - humanista
Na tym filmiku to papieros wygląda jakby był zawieszony na dwóch niteczkach. Przynajmniej tak się rusza. Innej możliwości nie ma, gość nie ma nic na ręce.