|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
wyglada na to ze w tej rozmowie na gg to ON ma racje 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dupa nie znęcanie to pod znęcanie nie podchodzi..co najwyżej pod znieważanie ale to obydwoje  ostatnio byłem świadkiem w śledztwie o znęcanie psychiczne właśnie i wiem jakie muszą być przesłanki żeby takie coś podeszło pod paragraf...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Art. 207. § 1. Kto znęca się fizycznie lub psychicznie nad osobą najbliższą lub nad inną osobą pozostającą w stałym lub przemijającym stosunku zależności od sprawcy albo nad małoletnim lub osobą nieporadną ze względu na jej stan psychiczny lub fizyczny,
podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
Art. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po pierwsze: policja ja oleje :0 Po drugie: podejrzewam, ze dziewczyna tylko tak gada aby postraszyc (na 99% - w koncu laski wymyslaja czesto glupoty) Po trzecie: jesli tak zrobi to informacja sie rozniesie i tylko dziewczyna sobie zaszkodzi, bedzie miala opinie idiotki itp.
Poza tym same wydruki nie wystarcza bo jest masa sposobow aby taka rozmowe spreparowac albo znaczaco zmienic...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
uuuu to ja ostatnio też "poznęcałem się psychicznie" nad swoją byłą... Dobrze, że ona nie siedzi na tym forum bo bym miał przerąbane  Temat bardziej pasuje do działu ŚMIESZNE 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobrze, że Majka z "Pierwszej miłości" nie wie co o niej z Kameleonem piszemy, bo by się dla nas to mogło źle skończyć. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niech idzie  polcija przyjdzie do niej aby zarekwirowac dysk twardy z archwium i tak znajda nielegelne oprogramowanie itp 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
No panienka ma niezła wizje. Nie widze za bardzo szans aby cos tym uzyskała, pewnie chłopakowi tylko nerwy zszarpie  Aż tak 'jedziecie' po Majce Shane i Kamel? A myslałem, ze się w niej kochacie :]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To jest po prostu dramat.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aż tak 'jedziecie' po Majce Shane i Kamel? A myslałem, ze się w niej kochacie :] Leon woli Rusajkę, a ja faworytki nie mam 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
na całą sprawe jeden wielki nie rozumiem tylko jednej rzeczy, dlaczego ona chce z tym iśc dopiero w poniedziałek, skoro może już dziś, mogła wczoraj, może w sobote i niedziele. Psiarnia otwarta 24 godz. na dobe?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziś ma fryzjera 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aż tak 'jedziecie' po Majce Shane i Kamel? A myslałem, ze się w niej kochacie :] Leon woli Rusajkę, a ja faworytki nie mam   Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Najlepsza jest salowa Justyna :* a Majka ma siano w głowie ;]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
I humor z rana mi się po prawił 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niech sie leczy  . P.S Smiech na sali 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widze , że temat wywołał śmiech na forum, w sumie to jest swego rodzaju parodia jakby tak z boku na to spojrzec, pierwsze co bym zrobil to smiech, a drugie pomyslale o tej dziewczynie ze z glowka nie do konca wszystko gra 1.)Jednak to nie jest jakis dzieciuch tylko studentka prawa,
2)twierdzi zajadle ze juz jedna sprawe zakladala o znecanie sie przez gg i narobila smrodu sporo
3) bylem swiadkiem ze ma zrobione zdjecia z archiwum oraz wydruki z gg wiec to wyglada powaznie, przynajmniej z jej strony
4) jej byly w sumie leje na to, ale lepiej sie zapytac w razie W bo z Policja to roznie np kilka lat temu kumpelsie smial ze Policja znalazla u niego windows 98 pirata i mu sparwe zaklada za to, przestal sie smiac jak dostal za tego jednego WINDOWS 98 rok zawiasow i cizko po sudiach bylo przez to prace znalezc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Komedia...z elementem tragedii...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aha oczywiscie wszystkie teksty o tym jak jemu nawrzucala wymazala sprytnie z archiwum.
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
aha oczywiscie wszystkie teksty o tym jak jemu nawrzucala wymazala sprytnie z archiwum. i tu masz odpowiedź. Bodajze Rivex juz o tym wspominał. Wiadomości na gg łatwo zmanipulować, dadać , wykasować. Zaden dowód jak dla mnie śmieszne zdjęcia czy printy 
|
|
|
|
|
|
|
Jednak to nie jest jakis dzieciuch tylko studentka Moj dyplom po raz kolejny stracil na wartosci 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|