Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 4 1 2 3 4
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Patrzę i oczom nie wierzę shocked

Traktuję tą nagrodę jako docenienie kilku lat udzielania się i pomagania w US Sports, bo za wyniki w tym sezonie naprawdę nie zasłużyłem grin
Będę miał pamiątkę, bo akurat tak się złożyło, że ostatnio zrezygnowałem z moderowania działu i mocno ograniczyłem swoje wizyty tutaj, co raczej się już nie zmieni (no chyba, że wyląduje na bezrobociu albo trochę się zmieni na tym forum smile ) Czas oddać pola młodym wilkom.

Tak czy siak, dzięki piwo

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ta a ja znowu drugi laugh Mniejsza z tym co roku ktoś wypada lepszy ode mnie smile . Z drugiej strony lepiej być co roku drugim, bo pierwsze miejsce zmienia się a ja ciągle drugi smile . Choć szkoda nagrody za tekst roku. Amkwish obiecałeś mi oskara a wygrał jednak tekst o połykaniu laugh . W każdym razie w nadchodzącym roku damy show jeśli chodzi o Orange Ekstraklasę, bo tylko ten temat będzie mnie interesował. Z resztą cieszę się, że już jestem postrzegany jako ekspert w tej dziedzinie. Więc tutaj trzeba utrzymać te dobre słowo o mnie poprzez czynny i działania.

Już od Lutego planuje zapisy do kolejnej edycji Ekstrak(l)asy Typerów - Wiosna 2008. Poprzedni konkurs odbył się w dziale liga polska na Stadionie Piłkarskim i okazała się wielkim sukcesem. Dlatego w nowym roku ruszamy z kolejną edycją. Mam nadzieję, że będzie więcej graczy niż było w pierwsze edycji.

Także pociągnę temat w Elite Private Picks w końcu tam utrzymałem się ponad rok i to jest rekord. Tylko valverde był bliski tego wyniku piwo

Jeśli chodzi o tegoroczne oskary to jak zwykle wiele niespodzianek:
Odkrycie roku: _zvonimir_ sorry panowie, ale on zrobił Skok na kasę wszystkich użytkowników mecz.pl.
Także brak oskara dla tomo jest nie miłą niespodzianką. Tomek należy do polskiej elity i nadaje jej ton. Dlatego dziwię się, że w sportach motorowych tylko remis a pomijam już sporty zimowe.
Pozytywne zaskoczenie: Oskar za ostatni rok dla konstruktora1. Chłopak naprawdę pracuje na forum myślę, że nawet nie raz poza swoje siły. Wzorowe prowadzenie British Clubu, zmiany na Wyspach Brytyjskich gdzie jest moderatorem a także świetne typy. Cieszę się konstruktor, że wygrałeś, bo tutaj oskar trafił w odpowiednie ręce piwo

.::Think Twice::. Ignorator.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Ja gratuluje Wszystkim ktorzy zwyciezyli , jak rowniez Wszystkim nominowanym do Oscara, mysle ze to tez wspaniale wyroznienie.Odnosnie Toru Zuzlowego , to Tytul trafil w godne rece - brawo Buszmen ! Natomiast troszke jestem zdegustowany, mala iloscia glosow oddanych na Jarko33, byl bardzo aktywny przez caly sezon , zarowno z lig(Anglia , Polska, Szwecja)jak i GP.Nie podwazam wiedzy i umiejetnosci pozostalych swietnych typerow tego pieknego sportu , ale aktywnosc + trafne typy "nakazywaly" by troszke bardziej docenic wklad wlozony przez Jarko33 w calym sezonie.No ale moze zbyt mala ilosc osob glosowala , stad takie wyniki.Pozdrawiam i zycze Wszystkim Zdrowych , Pogodnych i Radosnych Swiat!

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Dziękuję za uznanie smile

Gratuluję także wszystkim nominowanym do Oskara.

Pozdrawiam i życzę Wszystkim użytkownikom Mecz.pl Wesołych Świąt.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Organizatora uprasza się o przygotowanie dodatkowej statuetki ponieważ w jednej z kategorii mamy 2 zwycięzców hura

A tak na poważnie to po raz kolejny dziękuję za to, że któryś już rok z rzędu zauważacie pracę, którą staram sie wykonywać w dziale sporty motorowe.

Gratuluję również wszystkim zdobywcom statuetek oraz nominowanym!

Wesołych Świąt!

Ana <3
Ana <3
Piomil, szacunek laugh piwo

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
heh, nagroda dla mnie ? dość kontrowersyjne posunięcie wink wobec zaistniałych okoliczności (nie mówmy już o tym) proponuję przyznać to drugiemu w kolejności użytkownikowi wink

wesołych świąt wink

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Gratulacje dla zwyciezcow, szczegolnie dla Biszopa ktory zniszczyl konkurencje piwo

rockeman, tez gratki laugh laugh laugh era pecha nadchodzi

Igi chyba juz zawsze bedzie zdobywal drugie miejsca wink

konstruktor1 piwo maxi piwo Kameleon piwo

Piomil pracowal ostro na nagrode i otrzymal, tez wielkie brawa dla niego grin

veteran
veteran
Gratulacje dla zwycięzców i Wesołych Świąt dla wszystkich czytelników tego Forum.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
widząc wynik zdziwiłem się "nieletko" shocked shocked shocked wiedziałem, ze mam głos od Experto i Bzyku. mialem nadzieje, ze jeszcze z 4-5 osób moze na mnie zagłosuje... ale wynikiem jestem szczerze zszokowany shocked Dzięki Wielkie piwo ,choc i tak znam swoje miejsce w szeregu, i wiem, że tak obiektywnie to nie nalezy mi sie ten tytuł.

Fajnie by było w przyszłym roku rozegrac jakąs wiekszą lige mecz.pl. cykl minumum 20 turkow dla naszego forum. to by dało w miare sprawiedliwy pogląd na umiejętnosci poszczegolnych graczy, i zwycięzca tej ligi mógłby zostac słusznie okrzyknięty mianem "pokerzysta roku 2008" (bez głosowania ,a wylacznie na podstawie rzeczywistego wyniku) . Mam nadzieje, że takie przedsięwzięcie dojdzie do skutku.

Gratki dla wszystkich zwycięzców jak i nominowanych piwo

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
lige mecz.pl. cykl minumum 20 turkow dla naszego forum

bardzo mozliwe,że coś takiego bedzie.

I see dead people
I see dead people
Gratulacje dla wszystkich zwycięzców, a w szczególności dla Biszopa i konstruktora smile

piwo

Wesołych Świąt

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Dziękuję wszystkim za głosy. Na pewno jest to dla mnie jeden z piękniejszych prezentów pod choinkę, ale także niesamowity bodziec na przyszły, 2008 rok aby spróbować obronić tytuł. Gratuluję wszystkim zwycięzcom, wszystkim nominowanym i WSZYSTKIM ŻYCZĘ WESOŁYCH, RADOSNYCH I PRZEDE WSZYSTKIM SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA 2007. smile

Dzięki za te 30 głosów, które złożyły się na Oscara. Zainteresowanie "torem" niewielkie, ale może to i lepiej niż gdyby padały zupełnie przypadkowe głosy. Na dziś życzę sobie oraz innym aktywnie tam się udzielającym, abyśmy wspólnie wypracowali w kolejny sezonie jeszcze większe profity.

Z innych kategorii. Pewne jest, że w złe ręce trafił Oscar za odkrycie, no i Malina. I tutaj pomijam już fakt, że lubię czytać Piomila i jego komentarze nie raz mnie rozbawiają. Po prostu byli bardziej zasłużeni.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wszystkim laureatom serdecznie gratuluję smile Dobrze, że w tym roku było nieco mniej kontrowersyjnych wygranych, chociaż zgadzam się z sąsiadem zza miedzy, buszmenem, że MALINA i ODKRYCIE...no delikatnie mówiąc osoby, które wygrały nie zasłużyły na to smile

Specjalne uznanie i gratulację kieruję do...

[Linked Image] pettersena & toma [Linked Image]

Profesor
Profesor
Po pierwsze: dziękuje za nominacje oraz za wszystkie głosy oddane na moją osobę smile

Po drugie: gratulacje dla zwycięzcy w kategorii w której byłem nominowany czyli dla Ghost'a piwo
Po trzecie: myśle że sporym niedopatrzeniem było pominięcie dwóch osób w kategorii US Sports a mianowicie Baqu oraz Skipper słowa uznania dla Was Panowie piwo

Po czwarte: Gratulacje dla konstruktora1 oraz Biszopa piwo

Po piąte: Gratulacje dla wszystkich nominowanych oraz zwycięzców w poszczególnych kategoriach piwo

Po szóste: Spokojnych,zdrowych,wesołch oraz co chyba najważniejsze rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia santa

B
veteran
veteran
B Offline
Stoim a twoje beda rodzinne bo patrzac na twoj nick to cos nie wydaje mi sie?? frown

Profesor
Profesor
yyyy słucham ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dziekuje za 10 oddanych glosow na mnie.

Szczegolnie chcialbym podziekowac sobie i właścicielowi kafejki internetowej, ktora umozliwila mi glosowanie na siebie z roznych ip. grin

Bioraca pod uwage, ze nigdy w zyciu nie widzialem meczu...nhl, mlb, raz widzialem super bowl, 4 miejsce... to przyzwoity wynik.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A! Jakbym mógł zapomnieć... smile

Dziękuję tym 45-ciu userom, którzy doceniają moją pracę w dziale "Parkiet koszykarski"

:PIWO:

Strona 2 z 4 1 2 3 4

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
1 zarejestrowanych użytkowników (rafal08), 1,163 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,839,411
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026