|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Patrzę i oczom nie wierzę  Traktuję tą nagrodę jako docenienie kilku lat udzielania się i pomagania w US Sports, bo za wyniki w tym sezonie naprawdę nie zasłużyłem  Będę miał pamiątkę, bo akurat tak się złożyło, że ostatnio zrezygnowałem z moderowania działu i mocno ograniczyłem swoje wizyty tutaj, co raczej się już nie zmieni (no chyba, że wyląduje na bezrobociu albo trochę się zmieni na tym forum  ) Czas oddać pola młodym wilkom. Tak czy siak, dzięki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ta a ja znowu drugi  Mniejsza z tym co roku ktoś wypada lepszy ode mnie  . Z drugiej strony lepiej być co roku drugim, bo pierwsze miejsce zmienia się a ja ciągle drugi  . Choć szkoda nagrody za tekst roku. Amkwish obiecałeś mi oskara a wygrał jednak tekst o połykaniu  . W każdym razie w nadchodzącym roku damy show jeśli chodzi o Orange Ekstraklasę, bo tylko ten temat będzie mnie interesował. Z resztą cieszę się, że już jestem postrzegany jako ekspert w tej dziedzinie. Więc tutaj trzeba utrzymać te dobre słowo o mnie poprzez czynny i działania. Już od Lutego planuje zapisy do kolejnej edycji Ekstrak(l)asy Typerów - Wiosna 2008. Poprzedni konkurs odbył się w dziale liga polska na Stadionie Piłkarskim i okazała się wielkim sukcesem. Dlatego w nowym roku ruszamy z kolejną edycją. Mam nadzieję, że będzie więcej graczy niż było w pierwsze edycji. Także pociągnę temat w Elite Private Picks w końcu tam utrzymałem się ponad rok i to jest rekord. Tylko valverde był bliski tego wyniku  Jeśli chodzi o tegoroczne oskary to jak zwykle wiele niespodzianek: Odkrycie roku: _zvonimir_ sorry panowie, ale on zrobił Skok na kasę wszystkich użytkowników mecz.pl. Także brak oskara dla tomo jest nie miłą niespodzianką. Tomek należy do polskiej elity i nadaje jej ton. Dlatego dziwię się, że w sportach motorowych tylko remis a pomijam już sporty zimowe. Pozytywne zaskoczenie: Oskar za ostatni rok dla konstruktora1. Chłopak naprawdę pracuje na forum myślę, że nawet nie raz poza swoje siły. Wzorowe prowadzenie British Clubu, zmiany na Wyspach Brytyjskich gdzie jest moderatorem a także świetne typy. Cieszę się konstruktor, że wygrałeś, bo tutaj oskar trafił w odpowiednie ręce .::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja gratuluje Wszystkim ktorzy zwyciezyli , jak rowniez Wszystkim nominowanym do Oscara, mysle ze to tez wspaniale wyroznienie.Odnosnie Toru Zuzlowego , to Tytul trafil w godne rece - brawo Buszmen ! Natomiast troszke jestem zdegustowany, mala iloscia glosow oddanych na Jarko33, byl bardzo aktywny przez caly sezon , zarowno z lig(Anglia , Polska, Szwecja)jak i GP.Nie podwazam wiedzy i umiejetnosci pozostalych swietnych typerow tego pieknego sportu , ale aktywnosc + trafne typy "nakazywaly" by troszke bardziej docenic wklad wlozony przez Jarko33 w calym sezonie.No ale moze zbyt mala ilosc osob glosowala , stad takie wyniki.Pozdrawiam i zycze Wszystkim Zdrowych , Pogodnych i Radosnych Swiat!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziękuję za uznanie Gratuluję także wszystkim nominowanym do Oskara. Pozdrawiam i życzę Wszystkim użytkownikom Mecz.pl Wesołych Świąt.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Organizatora uprasza się o przygotowanie dodatkowej statuetki ponieważ w jednej z kategorii mamy 2 zwycięzców  A tak na poważnie to po raz kolejny dziękuję za to, że któryś już rok z rzędu zauważacie pracę, którą staram sie wykonywać w dziale sporty motorowe. Gratuluję również wszystkim zdobywcom statuetek oraz nominowanym! Wesołych Świąt!
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Piomil, szacunek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
heh, nagroda dla mnie ? dość kontrowersyjne posunięcie  wobec zaistniałych okoliczności (nie mówmy już o tym) proponuję przyznać to drugiemu w kolejności użytkownikowi  wesołych świąt 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Gratulacje dla zwyciezcow, szczegolnie dla Biszopa ktory zniszczyl konkurencje rockeman, tez gratki  era pecha nadchodzi Igi chyba juz zawsze bedzie zdobywal drugie miejsca  konstruktor1  maxi  Kameleon  Piomil pracowal ostro na nagrode i otrzymal, tez wielkie brawa dla niego 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Gratulacje dla zwycięzców i Wesołych Świąt dla wszystkich czytelników tego Forum.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widząc wynik zdziwiłem się "nieletko"  wiedziałem, ze mam głos od Experto i Bzyku. mialem nadzieje, ze jeszcze z 4-5 osób moze na mnie zagłosuje... ale wynikiem jestem szczerze zszokowany  Dzięki Wielkie  ,choc i tak znam swoje miejsce w szeregu, i wiem, że tak obiektywnie to nie nalezy mi sie ten tytuł. Fajnie by było w przyszłym roku rozegrac jakąs wiekszą lige mecz.pl. cykl minumum 20 turkow dla naszego forum. to by dało w miare sprawiedliwy pogląd na umiejętnosci poszczegolnych graczy, i zwycięzca tej ligi mógłby zostac słusznie okrzyknięty mianem "pokerzysta roku 2008" (bez głosowania ,a wylacznie na podstawie rzeczywistego wyniku) . Mam nadzieje, że takie przedsięwzięcie dojdzie do skutku. Gratki dla wszystkich zwycięzców jak i nominowanych 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
lige mecz.pl. cykl minumum 20 turkow dla naszego forum
bardzo mozliwe,że coś takiego bedzie.
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Gratulacje dla wszystkich zwycięzców, a w szczególności dla Biszopa i konstruktora   Wesołych Świąt
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dziękuję wszystkim za głosy. Na pewno jest to dla mnie jeden z piękniejszych prezentów pod choinkę, ale także niesamowity bodziec na przyszły, 2008 rok aby spróbować obronić tytuł. Gratuluję wszystkim zwycięzcom, wszystkim nominowanym i WSZYSTKIM ŻYCZĘ WESOŁYCH, RADOSNYCH I PRZEDE WSZYSTKIM SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA 2007. 
|
|
|
|
|
|
|
Dzięki za te 30 głosów, które złożyły się na Oscara. Zainteresowanie "torem" niewielkie, ale może to i lepiej niż gdyby padały zupełnie przypadkowe głosy. Na dziś życzę sobie oraz innym aktywnie tam się udzielającym, abyśmy wspólnie wypracowali w kolejny sezonie jeszcze większe profity.
Z innych kategorii. Pewne jest, że w złe ręce trafił Oscar za odkrycie, no i Malina. I tutaj pomijam już fakt, że lubię czytać Piomila i jego komentarze nie raz mnie rozbawiają. Po prostu byli bardziej zasłużeni.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wszystkim laureatom serdecznie gratuluję  Dobrze, że w tym roku było nieco mniej kontrowersyjnych wygranych, chociaż zgadzam się z sąsiadem zza miedzy, buszmenem, że MALINA i ODKRYCIE...no delikatnie mówiąc osoby, które wygrały nie zasłużyły na to  Specjalne uznanie i gratulację kieruję do... [ Linked Image] pettersena & toma [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Po pierwsze: dziękuje za nominacje oraz za wszystkie głosy oddane na moją osobę Po drugie: gratulacje dla zwycięzcy w kategorii w której byłem nominowany czyli dla Ghost'a Po trzecie: myśle że sporym niedopatrzeniem było pominięcie dwóch osób w kategorii US Sports a mianowicie Baqu oraz Skipper słowa uznania dla Was Panowie Po czwarte: Gratulacje dla konstruktora1 oraz Biszopa Po piąte: Gratulacje dla wszystkich nominowanych oraz zwycięzców w poszczególnych kategoriach  Po szóste: Spokojnych,zdrowych,wesołch oraz co chyba najważniejsze rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Stoim a twoje beda rodzinne bo patrzac na twoj nick to cos nie wydaje mi sie?? 
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziekuje za 10 oddanych glosow na mnie. Szczegolnie chcialbym podziekowac sobie i właścicielowi kafejki internetowej, ktora umozliwila mi glosowanie na siebie z roznych ip.  Bioraca pod uwage, ze nigdy w zyciu nie widzialem meczu...nhl, mlb, raz widzialem super bowl, 4 miejsce... to przyzwoity wynik.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A! Jakbym mógł zapomnieć...  Dziękuję tym 45-ciu userom, którzy doceniają moją pracę w dziale "Parkiet koszykarski" :PIWO:
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|