wczoraj bylem w kinie na Hitmanie...i mam mieszane uczucia, spodziewalem sie duzo lepszego filmu, chociaz zly nie byl, ale obsada w tym filmie iście serialowa
Dougray Scott - Ian z "Gotowych na wszystko", troche dziwnie sie go ogladalo w tym filmie w roli, ktora zagral Robert Knepper - T-Bag z PB...ten to zagral identycznie jak w PB...jakby byl pokazany tylko on to bym myslal, ze ogladam Prison Break Henry Ian Cusick - Desmond z Lost'ów, no i zagral jeszcze po kilka epizodow w innych serialach...
w Hitmana nigdy nie gralem, wiec za bardzo tez nie mam co sie wypowiadac odnosnie powiazania z gra jak ktos ma nudny wieczor to mozna obejrzec w kinie, czy na kompie, ja wole to pierwsze
Wczoraj widziałem 1408. Niby jest to horror według dystrybutora, ale osobiście bardziej przypisałbym etykietkethrillera. Film posiada dwa różne zakończenia, kinowe oraz alternatywne. Jeśli ktos już widział jedno to... :
-kinowe
-alternatywne
Moim zdaniem film słaby, nie dowiedzieliśmy się w końcu czym był tytułowy pokój. Bardzo dobra rola Cusacka i za to 5/10. Trzeba chyba przeczytać książke i dopiero potem usiąść do filmu ;]
Mam pytanie, oglądałem wczoraj film Kalifornia[czy jakoś tak], leciał na dwójce. Mógłby ktoś przytoczyć dalszą część akcji? Oglądałem do momentu kiedy ta towarzyszka Pitt'a w podróży wygadała się że siedział w więzieniu, bodajże moment jak obcinała ta fotograficzka jej włosy. Otóż musiałem wyjść i nie dokończyłem go, a tak się fajnie zapowiadał Bradd grał zajebiście. Dojechali do Kaliforni?:]Co było dalej?