|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co to jest Numer Rozliczeniowy Banku, czy o jest numer IBAN, czy numer konto czy może kod SWIFT??? 2 pierwsze cyfry to liczba kontrolna, a 8 kolejnych to nr rozliczeniowy
|
|
|
|
|
member
|
|
member
witam prosze napiszcie jaki jest e-mai do supportu moneybookers
chodzi o weryfikacje konta, pisali ze aby zweryfikowac nalezy przelac do banku mniej niz 50zl i wpisac jakis kod weryfikujacy ktory jes w adnotacji przelewu, tymczasem nie dostalem zadnego numery weryfikacyjnego........
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiecie może ile czasu idą wyplaty z mb na Inteligo  do dwoch dni
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
chodzi o weryfikacje konta, pisali ze aby zweryfikowac nalezy przelac do banku mniej niz 50zl i wpisac jakis kod weryfikujacy ktory jes w adnotacji przelewu, tymczasem nie dostalem zadnego numery weryfikacyjnego........ dawno to było  , ale o ile mnie pamięć nie myli to -dokonujesz przelewu - czekasz aż przelew dotrze na konto - sprawdzasz w adnotacji tego otrzymanego przelewu co Ci tam nabazgrali - tam będzie ten kod który następnie wklepujesz w odpowiednie pole na MB na 99% o to chodzi 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
chodzi o to ze nie dostalem teo co mam tam nabazgrac
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam! Ile czasu moze trwac "potwierdzenie providera" po wplacie pieniedzy na MB z multibanku? Znaczy po jakim czasie moge miec juz pieniadze na koncie MB? z gory dzieki za odp pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i się doigrałem  zamknęli mi konto na mb  przerzucam się na netellera 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
właśnie nic  jak wszyscy  odblokowanie konta trwa tygodniami więc już kładę lachę na to
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
"undefined..." to znaczy, ze mi zablokowali??
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
dziala wam wogole strona moneybookers??
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
właśnie nic  jak wszyscy  odblokowanie konta trwa tygodniami więc już kładę lachę na to neteller rules mb sie stoczyło i już kazdy ucieka stamtąd zamiast sie zapisywać, zerowa obsługa i masowe blokady kont ludziom bez powodu - szok, mi nic nie zrobili, zero problemów i szybkie wypłaty, ale też przezornie uciekam bo za dużo kasy mialem z nimi - wole netellera z dwojga złego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po 2 miechach pisania emailow dziś sie w*k*u*r*wiłem i zadzwonilem.. nie dość ze baby nie moglem zrozumieć bo takie szumy jakby nadawała z dalekiej Rosji a po drugie to co powiedziałem to po 6-7 sekundach słyszałem w słuchawce  aha pytam ją o polish support to z tylko na email  mówiła ze sie zajmie moim kontem w ciagu najblizszych godzin zobaczymy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziś odblokowali mi konto  faktycznie najpewniej do nich zadzwonić i poprosić o rozmowę z kimś z Polski. no widzisz, zawsze powtarzam że w mb telefon pomaga jak nigdzie, poprzez emaile są bardziej beszczelni i olewają klientów   a PAPA caly czas pisal, ze nie ma [polskiego supportu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chodzi o weryfikacje konta, pisali ze aby zweryfikowac nalezy przelac do banku mniej niz 50zl i wpisac jakis kod weryfikujacy ktory jes w adnotacji przelewu, tymczasem nie dostalem zadnego numery weryfikacyjnego........ weryfikacja konta polega na wplacie ze swojego banku do mb
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a PAPA caly czas pisal, ze nie ma [polskiego supportu  to otwórz oczy i zobacz co Gvizdek napisał 4cm powyżej dzwoniąc do mb
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dear ....
We are approaching the end of another year and we are delighted that you chose Moneybookers as your preferred method of payment in 2007. As Moneybookers continues to grow, the VIP team will continue to look after you in 2008 and will work to offer you a more personalised service, with more rewards, social events and other benefits.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moneybookers naina strune !! najpierw blokuja konto potem jak gdyby nigdy nic odblokowywują i ten ich glupi tekst " dziekujemy za kontakt pozdrawiamy serdecznie juz jest gotowe " a teraz czekam 5 dni na przelew który nie tak dawno szedł jedną dobę ... coraz gorzej z nimi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moneybookers naina strune !! najpierw blokuja konto potem jak gdyby nigdy nic odblokowywują i ten ich glupi tekst " dziekujemy za kontakt pozdrawiamy serdecznie juz jest gotowe " a teraz czekam 5 dni na przelew który nie tak dawno szedł jedną dobę ... coraz gorzej z nimi Właśnie, ja też na przelew czekam od wtorku. Przeważnie dochodził w 1-2 dni. Poczekam cierpliwie 7 dni roboczych i jeżeli do tego czasu kasa nie wpłynie, to będzie trzeba się z nimi skontaktować.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
czy dozwolona jest wplata z konta moneybookers na konto innej osoby na moneybookers,wiem ze technicznie jest to mozliwe ale czy dopuszczalne wg.regulaminu money........Dzieki za odpowiedz
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|