1989 veröffentlichte der DTTB einen Song namens „Magic Ball“, der bei der TT-WM 1989 in Dortmund als offizielle WM-Hymne fungierte. ...Utwór skomponał niejaki Markus Fischer.
Lelu w internecie tego nie ma - liczę na jakiś cud i może utwór na jakimś VHS-ie...
Szukam piosenki która po melodycznym wstępie (coś jakby klawisze) zaczyna się od słów faceta .. I (just) want set to be free.. jakoś tak. Będę bardzo wdzięczny za pomoc
Szukam piosenki która po melodycznym wstępie (coś jakby klawisze) zaczyna się od słów faceta .. I (just) want set to be free.. jakoś tak. Będę bardzo wdzięczny za pomoc
Nie jestem pewien, ale myślę, że może chodzić o to:
Nie jestem pewien, ale myślę, że może chodzić o to:
Witam. Szukam tytułów 2 piosenek polskiej grupy Formacja Nieżywych Schabuff. Pierwsza to ta, którą właśnie powrócili na muzyczny rynek. Druga natomiast zawiera takie słowa jak: Bóg dał Wenecję i Paryż, w refrenie jest:zakochać się, mieć 2 lewe ręce, nie robić w życiu nic, czasem pisać wiersze. Z góry dzięki