Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 13 1 2 3 4 5 6 12 13
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by sergiush
Originally Posted by feliciano
co profesjonal sie pierdolnal laugh laugh i na ok 30 minut wystawil na chinki do przerwy 4,02 !!!! udalo mi sie to zlapac smile smile laugh a teraz juz zmienili i jest 2,13 hihihi smile
wcale sie nie zdziwie jak Polki bede prowadzily papa

spoko moga prowadzic wcale nie mowie ze nie!! ale kursy sa teraz po 2 na jeden i drugi zespol!!! to jak na chinki nagle 4 wyskakuje to jak tego nie zagrac tak to zapowiada sie wyrownany mecz:) i ogladalem wczoraj chinki z tumunkami i daj im wiecej szans niz polkom smile

Bonus: Unibet
Mistrz Playoff Zima 2011
Mistrz Playoff Zima 2011
co profesjonal sie pierdolnal laugh laugh i na ok 30 minut wystawil na chinki do przerwy 4,02 !!!! udalo mi sie to zlapac smile smile laugh a teraz juz zmienili i jest 2,13 hihihi smile

to zes teraz napisal:) o kazdym meczu mozna tak powiedziec:> tutaj liczy sie fakt zlapania takiego kursu laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
uwazam ze linia na polki i austrie jest lekko za wysoka i to biore w dublecie,ponadto hand na niemki i ze norwezki z dominikana nie wygraja 24,wczoraj ogladalem norwezki nie zachwycily(licze ze beda prowadzily 15 br i nie beda tracic sily na nastepny mecz z austria )zastanawiam sie jeszcze nad lonia under w meczu francuzek a peffka dla mnie lb -1,5 w meczu mu w pierwszej polowie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Marian

to zes teraz napisal:) o kazdym meczu mozna tak powiedziec:> tutaj liczy sie fakt zlapania takiego kursu laugh
marian lapac to mozxna kogos za kolano i masz wtedy przyjemnosc zlapanie kursu ktory moze nie wejsc a tylko fakt zlapania go i radosc z tego to gratuluje poczucia hummoru grin oby tylko Wam wszedl czego zycze papa

Mistrz Playoff Zima 2011
Mistrz Playoff Zima 2011

marian lapac to mozxna kogos za kolano i masz wtedy przyjemnosc zlapanie kursu ktory moze nie wejsc a tylko fakt zlapania go i radosc z tego to gratuluje poczucia hummoru grin oby tylko Wam wszedl czego zycze papa

widze ze poczucie humoru masz ( z tym kolanem) smile wiesz ja sie nie ciesze z samego faktu zlapania takiego kursu tylko ze jest duza szansa na powodzenie w tym przypadku---Ty pewnie wolalbys postawic na Polske do przerwy powiedzmy po 1.80 smile i to nas rozni:> bo jak to sie mowi "jak spasc to z wysokiego konia" !!! pozdrawiam

R
old hand
old hand
R Offline
Witam

Bwin daje +28,5 na Dominikane, ja nie czekalem. Nie sadze by nawet Norwezki prowadzac wysoko staraly sie do konca tracic sily i koniecznie wygrac najwyzej na maxa.

Pozdrawiam

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Tomason - pisałem o tym underze wcześniej - 56,5 jak na mecz walki to świetna linia. Ja zagrałem w gamebookers. Osobiście ustawiłbym linię na poziomie 51,5-52,5.

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Originally Posted by vonseb
Ja widze tylko 2,57 frown na Austrie chyba ze juz zrobili korekte bo jakos sie pierdykneli.

prof ladne dzisiaj promocje porobił laugh jeszcze w baw masz 3,55 smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
podobno jedena z najlepszych zawodniczek Macedonii Oholanga doznala wczoraj kontuzji kolana i prawdopodobnie nie zagra dzisiaj w meczu z Brazylią. Warto podkreslic, że w meczu przeciwko Rosji strzeliła 6 goli więc jesli nie wystąpi dzisiaj to szykuje sie łatwe zwycięstwo Brazylii. ja to gram.

Brazylia - Macedonia 1 1.55

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
bedzie dzis w TV mecz Polski i Chin?

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by Giertyszek
Tak. Na Polsat Sporcie o 20:30.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline

Tak oczywiscie mecz na Polsacie sport

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

na polsat sport

Mistrz Playoff Zima 2011
Mistrz Playoff Zima 2011
a inne mecze gdzies beda ? oprocz strony betandwin !!!

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Nie powinienem pisac, bo jeden z uzytkownikow mi posrednio zabronil, ale sie wypowiem.

Nie wiem czy ten under to taka super promocja, Chinki przede wszystkim moga sie pochwalic wytrzymaloscia. To ich glowna zaleta, jak maja ja wykorzystac, jesli beda graly wolno? Nie ma szans, przewiduje szybka pilke reczna ze strony Azjatek, sporo szybkich rzutow, to otworzy kilka kontr i 56,5 czy 57,5 moze peknac. Over/Under w tym meczu to czysta loteria, przynajmniej do poziomu 56-57 dla mnie.

Pozdrawiam.

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by luk4sz_
podobno jedena z najlepszych zawodniczek Macedonii Oholanga doznala wczoraj kontuzji kolana i prawdopodobnie nie zagra dzisiaj w meczu z Brazylią. Warto podkreslic, że w meczu przeciwko Rosji strzeliła 6 goli więc jesli nie wystąpi dzisiaj to szykuje sie łatwe zwycięstwo Brazylii. ja to gram.

Brazylia - Macedonia 1 1.55

w pilce recznej sie rzuca...nie strzela :/

a inne mecze gdzies beda ? oprocz strony betandwin !!!

oczywiscie, ze beda smile

http://goalzz.com/main.aspx?c=3411 - tutaj pokazane co i gdzie

na kanalach nie kodowanych poleca 3 mecze: Niemek, Ukrainek (ES Germany) i Austriaczek (TW1), oba kanaly na Astrze 19,2

veteran
veteran
na betgunie na Austrie 3,35 smile

journeyman
journeyman
Ciekawą propozycją wydaje się być linia wystawiona przez Bwin, a odnosząca się do zdobyczy bramkowej Doroty Malczewskiej w spotkaniu z Chinkami. Poziom 3,5 trafienia to granica, którą rozgrywająca lublińskiego SPR-u może spokojnie przekroczyć. Chinki zapewne będą próbowały zaskoczyć Polki wyższą strefą i bardzo "ruchliwą" strefą, co powinno odpowiadać Dorocie znanej z typowych wjazdów na 6 metr... Warto zaznaczyć, że Malczewska we wczorajszym spotkaniu wykonywała rzut karny, co również może powtórzyć się i w dzisiejszej konfrontacji.

Wydaje mi się tym samym, że Bwin nie docenia naszej rozgrywającej, a co więcej kusi do gry >3,5 trafienia po dobrym jak dla mnie kursie @2,02

typ: Dorota Malczewska - powyżej 3,5 bramki
kurs: @2,02
stawka: średnia

Trzymajmy kciuki za biało-czerwone smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
panowie co warto zagrać dzisiaj?
wybrałem brazylię i dominikanę +28,5 to sporo nawet ktoś pisał wyżej co myślicie?

M
veteran
veteran
M Offline
Chorwacja-Argentyna under 52.5 kurs 1.83 BET365
To co wczoraj pokazaly panie z Argentyny to naprawde zenada. Wlasciwie zadnego pomoyslu na konstruowanie akcji ofensywnych. Tylko 12 goli w tym 3 z rzutów karnych. W dodatku slabe rzuty z drugiej lini z których wczoraj pare bramek strzelily a powiiny te strzaly pasc lupem bramkarki. Chorwatki 1 win i praktycznie dzis juz 2 wiec licze ze beda oszczedzac sie na mecz z Francja.

Strona 4 z 13 1 2 3 4 5 6 12 13

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (wHiTe_StAr, rafal08, alfa, burbon), 2,692 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,315
Posty5,842,282
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026