Witam wszystkich wygrywających i przegrywających!Liczba postów mówi Wam, iż jestem nowy, choć to nieprawda!Gram od 3 lat z różnymi wynikami, gram głównie piłkę.Ale do rzeczy- do złożenia nowego tematu poświęconego typowaniu głównie piłkarskich singli skłonił mnie mój znajomy, który odgrzebał stary, jeszcze sprzed 15 lat system jakiegoś Holendra,znaleziony w starej szafie.Na razie nie będę pisał co i jak,mogę tylko napisać, iż opiera sie ten system na formie aktualnej zespołów, w szczególny sposób matematycznie wyliczonej oraz większej ilości zakładów.Prawdopodobieństwo trafień jest wysokie- nie piszę ,że 100 procent, bo to bujda.Fakt, iż w ciągu 4 ostatnich dni trafiliśmy 90 procent spotkań, co dało 70 proc. zysku od początkowej kwoty, a to juz nieżle!System wymaga ciągłej weryfikacji- jakieś 2 tygodnie-w związku z tą weryfikacja podaje dzis moje typy na jutrzejsze mecze w Anglii!Aha, stawka stała na każdy mecz, np.5 jednostek
Cardiff-Charlton 2
Colchester-Watford 2
Norwich-Plymouth 2
WBA-Coventry 1
Carlisle-Swindon 1
Crewe-Gilling. 1
Leeds- Port V 1-choc mam obawy
Leyton- Millwall 1
Swensea- Northampt. 1
Bury -Wrex. 1
Brendford- Morecambe 2
Dagandham - MKD 2
Grimsby- Darlington 2
Notts C. -Peterb. 2
Ciekawe, co z tego wejdzie? Jest ktos zainteresowany? Prosze o wiadomość! Powodzenia!