|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
MYSLE ze nastepna XIII edycja STANDARTOWO po NOWYM ROKU - 7 stycznia moglibysmy wystartowac ! ! Wiadomo trza sie zebrac  ale potem ŚWIETA , wyjazdy, NOWY ROK , zabawa wiec mysle ze pierwszy poniedzialek po NOWYM ROKU czyli 7 styczen bedzie OK. PS. Licze na jakies uwagi w szczegolnosci uczestnikow ? Czy cos zmieniamy. PS2. Jeszcze raz gratulacje dla wszystkich . WIELKIE PODZIEKOWANIA w szczegolnosci dla Janucha za czuwanie nad konkursem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja myślałem o takim małym bonusiejuz od kilku tygodni... aby osoba z największym średnim kursem trafionych typów podstawowych w danym tygodniu otrzymywała 1 pkt bonusowy..albo więcej jak ktoś uwaza to za stosowne...podejme się zliczania 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bardzo ciekawa propzycja HERBI - mysle 1 pkt bonusowy by wystarczal ... ale musialbys liczyc bo Januch ( NACZELNY liczacy ) i ja ( kontrolujacy ) mamy i tak juz sporo roboty. Tyle ze mam tu taki maly zgrzycik bo z reguly wygrywalaby to osoba trafiajaca np 2 dogi w tygodniu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PODZIAL PULI zgodnie z regulaminem wyglada TAK: 50-30-20 %( bedzie 2 razy po 10 %). PULA XII edycji to 800 zł ( 16 po 50 zl). 1. jacgan - 400 zł 2. Januch - 240 zł 3. g00niek - 80 zł 3. komisarz - 80 zł
Prosze na prywatna wiadomosc o namiary od Januch-a i gOOniek-a.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bardzo ciekawa propzycja HERBI - mysle 1 pkt bonusowy by wystarczal ... ale musialbys liczyc bo Januch ( NACZELNY liczacy ) i ja ( kontrolujacy ) mamy i tak juz sporo roboty. Tyle ze mam tu taki maly zgrzycik bo z reguly wygrywalaby to osoba trafiajaca np 2 dogi w tygodniu. oj miałes wypite jak czytałes:P napisałem tylko typy podstawowe  bez dogów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko tak myśle ze trzeba jeszcze dac do tego jakies kryteria..np. gracz bedzie mógł byc dopuszczony do bonusu gdy trafi przynajmniej 4 z 7 typów podstawowych i z nich bedzie liczona srednia...to tak aby premiowac najlepszych 
|
|
|
Link skopiowany do schowka