|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
na stronie STS-u tez jest oferta tylko trzeba ja sobie pobrac wie ktoś moze czy w Kazaniu zagraja dzisiaj Stombergas i Lawrinowicz? bo jesli nie to mozna sie pokusic na zwyciestwo gospodarzy po ładnym kursie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na stronie STS-u tez jest oferta tylko trzeba ja sobie pobrac wie ktoś moze czy w Kazaniu zagraja dzisiaj Stombergas i Lawrinowicz? bo jesli nie to mozna sie pokusic na zwyciestwo gospodarzy po ładnym kursie  na wystep Stombergasa bym nieliczyl bo on zakonczyl kariere a Darek Lawrinowicz na klopoty z kregoslupem od poczatku sezonu zagral jeden mecz kilka minut wiec na jego wystep tez zbytnio bym nieliczyl
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ciekawy tpy na zespol Nancy ,to jedyna druzyna Francuska ktora nuie zawoidz w pucharach i p[rezentuje sie bardzo dobrze graja u siebiue , Anwiul jest tu bez szans i jest lekko pod forma bo przegrana Z azs 29 pkt nie bylo przypadkiem .
|
|
|
|
|
member
|
|
member
a oto pare typow bez glebszych analiz spowodowanych brakiem czasu , a wiec do rzeczy : Zadar ,Kijow,Turow ,Mariupol ,Khimki,Fmp ,Oostenda i Charleroi to na pierwszy rzut oda druzyny ktore powinny dzis wygrac i to zdecydowanie. Problemy być moze mogą miec rosjanie ale watpie by u siebie nie dali rady Pamesie. Jesli chodzi o Turow ,jesli zagra na swoim poziomie z duzym naciskiem na defensywe nie wroze gosciom nic dobrego. Charleroi i Oostenda czyli czarne konie z Belgii graja dosc dobrze ,zwlaszcze pewnie u siebie d;latego zdecydowalem sie zagrac na Oostende z Crvena .Co do Charleroi gra na wyjezdzie ze slabeuszem z Holandii ktory dostaje od kazdego srogie baty wiec tez raczej niespodzianki nie bedzie. Kijow ,Zadar,Mariupol to moim skromnym zdaniem pewniaki. Teraz cos z grubszej rury a wiec Besiktas 2 ,Khimki under 165 ,Dynamo M. -14 ,Kijow -7 , Eiffeltowers +3. Tak mi sie to widzi ,Besiktas bardzo mocny o czym swiadcza wyniki, W Khimkach under wlasciwie czemu nie Pamesa potrafi grac w obronie, Dynamo u siebie powinno pchnac spokojnie tą linie podobnie jak mocny zespol z Kijowa ,a Towers juz nie raz pokazali jak grozni sa u siebie (zreszta Unics jest w tym sezonie bardzo slaby). To tak na szybkosci bez wiekszych analiz ,wiec zycze wysokich wygranych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurs na Turów zupełnie nie zadowalający, bo nie odzwierciedla trudów tego spotkania, a według mnie to spotkanie może być jednym z najtrudniejszych na zgorzelczan, bo w końcu Kazan od pewnego czasu stracił na wartości i akurat to zwycięstwo mnie nie zdziwiło. Osobiście daje sobie spokój z Turów ML po jakimkolwiek kursie (no chyba, że gdzieś jakimś cudem bym zobaczył 1.7, w co wątpię  ) i biorę over 157 pkt. Gdzie jak gdzie, ale "u siebie" Turów notuje dosyć dobre wyniki i chyba chłopaki lubią tam rzucać, a na przeciwko nich stanie dzisiaj drużyna bardzo silna...ofensywnie. Obroną drużyna z Izraela nie grzeszy, więc coś mi podpowiada, że dzisiaj zobaczymy dosyć szybki meczyk z dużą ilością punktów, a zapewnić to mogą głównie Logan i Arnold. over 157,5 pkt @ 1.85 w bwin.com
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurs na Turów zupełnie nie zadowalający, bo nie odzwierciedla trudów tego spotkania, a według mnie to spotkanie może być jednym z najtrudniejszych na zgorzelczan, bo w końcu Kazan od pewnego czasu stracił na wartości i akurat to zwycięstwo mnie nie zdziwiło. Osobiście daje sobie spokój z Turów ML po jakimkolwiek kursie (no chyba, że gdzieś jakimś cudem bym zobaczył 1.7, w co wątpię  ) i biorę over 157 pkt. Gdzie jak gdzie, ale "u siebie" Turów notuje dosyć dobre wyniki i chyba chłopaki lubią tam rzucać, a na przeciwko nich stanie dzisiaj drużyna bardzo silna...ofensywnie. Obroną drużyna z Izraela nie grzeszy, więc coś mi podpowiada, że dzisiaj zobaczymy dosyć szybki meczyk z dużą ilością punktów, a zapewnić to mogą głównie Logan i Arnold. over 157,5 pkt @ 1.85 w bwin.comna turów w profie 1.71 grałem 
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
w unibecie linia 156.5 na Turów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Turów Zgorzelec - Hapoel Jeruzalem  (mecz w Libercu) Nasz reprezentant w ULEB Cup podejmuje dziś drużynę z Izraela - Hapoel Jeruzalem. Nie wiem czy powinniśmy się spodziewać szaleńczego tempa z obu stron  Uważam, że to Turów będzie dyktował warunki na parkiecie, a ich znakiem firmowym zawsze była defensywa . W tym sezonie (szczególnie za sprawą przyjścia Logana) rzeczywiście grają bardziej ofensywnie, ale jak zachodzi taka potrzeba potrafią przycisnąć w defensywie aż miło  Czy jest sens iść na wymianę ciosów z drużyną, która uwielbia właśnie taki styl gry? Poprzednie wyniki osiągane przez Turów na "własnym" parkiecie w ULEB Cup (Eiffel 80:65, Strasbourg 66:42) pokazują, że obrona nadal jest dla nich kluczem do zwycięstw. Mam nadzieję, że dziś będzie podobnie... Turów - Hapoel J. @ 1,60Turów - Hapoel J. 154pkt UNDER @ 2,1Pozdrawiam  c.d.n.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Pamesa bez kilku podstawowych graczy.......
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
potwierdz info lord linkiem
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
prosze bardzo- Betonbasket.com
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BC Khimky Moscow-Pamesa Valencia
For this meeting, Katsikaris has a new injured playes after fracturing a finger of the left hand of American Fred House, which joins alreadu injured Vule Avdalovic, Ruben Garces and Zeljko Rebraca. Also Urtasun is not yet fully ready for this game because of foot injury and also Katsikaris said the following in the interview: "I am concerned about the condition of the team after the match on Saturday, and after the injury House, as well as the status of Williams and Douglas, who are playing many minutes for all the problems of injuries that we have,".
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
He, he ,wszyscy czytają betonbasket i pewnie sie dowiedzieli o Asvelu......
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
He, he ,wszyscy czytają betonbasket i pewnie sie dowiedzieli o Asvelu...... no nie wszyscyn napisz co wiesz
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
He, he ,wszyscy czytają betonbasket i pewnie sie dowiedzieli o Asvelu...... no nie wszyscyn napisz co wiesz ASVEL - Gran Canaria Gran Canaria according to coach and players interviews is more concentrated on domestic league where they fight for 8 place to qualify for Spanish Cup. Also Korniel David did not flight to France because of injury. ASVEL is a great home team with 19-3 record in last 2 years and with 2 losses in ULEB Cup they are in must-win situation today while for Canaria this game means nothing because they will stay in Top-3 even if they lose today. Also Canaria never was a great away team in Europe as well as in ACB league. In my opinion for fair line for this game should be 1.30-3.20 and fair handicap should be around 6.5 points. Pick: ASVEL (-3) @ 1.87 PinnacleSports 5/10
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
W gamebookers chyba zaszła jakaś pomyłka: 1.85 Guildford Heat v Turk Telekom -17.5/+17.5 1.85 Jak myślicie jak to rozliczą pewnie jako zwrot? Grał ktoś kiedyś coś podobnego?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
W gamebookers chyba zaszła jakaś pomyłka: 1.85 Guildford Heat v Turk Telekom -17.5/+17.5 1.85 Jak myślicie jak to rozliczą pewnie jako zwrot? Grał ktoś kiedyś coś podobnego? jaka pomylka ? bo ja nic nie widze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W gamebookers chyba zaszła jakaś pomyłka: 1.85 Guildford Heat v Turk Telekom -17.5/+17.5 1.85 Jak myślicie jak to rozliczą pewnie jako zwrot? Grał ktoś kiedyś coś podobnego? jaka pomylka ? bo ja nic nie widze kolega pewnie chodzi o odwrotny hc, na gospodarzy powinien byc +hc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oczywiscie mialo byc koledze  sorry...
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
kursy na to spotkanie: 7.50 Guildford Heat v Turk Telekom 1.05 hc powinien być odwrotny
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|