Gospodarze nie maja o co walczyc, gdyz Ethad jest murowanym jedynym kandydatem do spadku. Poza tym forma to oni nie grzesza. Goscie natomiast moga juz teraz wyprzedzic Jordan Youth Club i zaatakowac wyzsze cele, to jest powalczyc o mistrzostwo kraju. Ich forma mowi, ze sa w stanie to zrobic.
Szkoda tego meczu...zwłaszcza, że, jak wynika z moich informacji, od 1999 roku Al-Baq'a miał patent na zespół Al-Arabi...prawda jest jednak taka, że są to ligi pełne niespodzianek (i remisów)...
Al-Wihdat w meczach u siebie nieźle sobie strzela. 11 goli w 3 meczach. Natomiast Al-Arabi w 4 wyjazdowych straciło już 9 goli. To jak dla mnie wystarczający powód by zagrać tak:
Al-Wihdat w meczach u siebie nieźle sobie strzela. 11 goli w 3 meczach. Natomiast Al-Arabi w 4 wyjazdowych straciło już 9 goli. To jak dla mnie wystarczający powód by zagrać tak:
Typ: over 2,5 Kurs: 1.72 Stawka: 3/10 Buk: Bwin
Pierwsza połowa i 3:0 Chyba polubię Jordanię. A gdzie to w ogóle jest?
To się już wyedukowałem Ale widzę, że przy okazji mojego skromnego typu ujawniło się paru znawców tej jakże znanej i lubianej ligi Tak więc do roboty chłopaki
A tak serio to czasami można ładny kursik trafić w tych egzotykach. Grając nawet tylko na podstawie statystyk. Niech temat żyje