|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Last edited by Haz$; 10/02/2008 08:05.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nowy wątek, więc dla pewności przypomnę informacje o Lidze Czas na Pokera: ------------------------------------------------------------- Na długie jesienne wieczory przygotowaliśmy dla Was coś specjalnego - kolejna edycję ligi Texas Holdem, która w tym sezonie rozgrywana będzie pod hasłem „Czas na Pokera” Na rozgrywki ligowe składać się będzie 12 turniejów z wpisowym 5+0,5, rozgrywanych w każdy wtorek o 21.00. Tradycyjnie dajmy więcej miejsca na grę: blindy będą rosły co 15 minut a stacki początkowe wynoszą 1500. Oczywiście prowadzona będzie generalna klasyfikacja ligowa , w której uwzględnione zostanie 8 najlepszych wyników każdego gracza.
Zwycięzca klasyfikacji generalnej otrzyma $100 a zdobywca drugiego miejsca – $50. Dziesięciu najlepszych w klasyfikacji generalnej graczy zagra w turnieju Masters. Pula nagród w tym turnieju zostanie powiększona o $500.
Dodatkowo, oprócz nagród pieniężnych, zwycięzca każdego turnieju ligowego otrzyma niezwykły zegarek marki Axcent z kolekcji Frank o wartości ponad $120 !!! O to co o zegarku piszą jego projektanci: Sportowa scena lat osiemdziesiątych spotyka się z dopracowaną, współczesną modą – taka jest inspiracja, która stoi za tym nowym cyfrowym zegarkiem, stworzonym przez Daniela Jakobssona, projektanta firmy Axcent of Scandinavia.
* Solidna koperta ze stali nierdzewnej. * Mineralne szkiełko. * Cyfrowy wyświetlacz. * Wodoszczelność do 3 ATM. * Cyfrowa, niebieska tarcza. * Srebrna koperta. * Skórzany pasek.
Jesienna Liga Czas na Pokera termin : wtorek, godzina 21.00 BuyIn :$5+0.5 Blindy: 15 minut Stack Początkowy: 1500 Hasło: axcent
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wyniki 7 turnieju ligowego: [ Linked Image] frekwencja wczoraj dopisała, pojawiło się kilku nowych graczy a jednemu z nich udało się (?:)) nawet wygrać. Do zdobycia było sporo punktów i dzięki temu klasyfikacja generalna trochę się przetasowała: [ Linked Image] pzdr M.
|
|
|
|
|
2 x Playoff Winner
|
|
2 x Playoff Winner
Za 7 mniut kolejny turniej ligowy Gra ktos dzisiaj? 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Czy u Was też tak się wywala soft podczas tego turka - to masakra jakaś jest
|
|
|
|
|
2 x Playoff Winner
|
|
2 x Playoff Winner
Gratulacje Rockeman Niezly HU  Lamer ja nie mam problemow ale widzialem ze innym sie zdarzalo
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
biedronka13 nie mogla dzisiaj zagrac, wiec ktos inny wygral turka  gratki rockeman  w koncu miales szczescie, przy przegranym all inie gdy zostalo 3 osoby i tylko 2k myslalem ze masz szanse jak zyd podczas okupacji, a jednak pech poszedl w p.... jak pojdziemy na piwo to koniecznie ktorys z nas ten zegarek musi w domu zostawic bo bedzie obciach 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Gratulacje Rockeman   bał się "klątwy riverowej" Dawno nie grałem takiego turnieju, że tyle razy "moja lepsza ręka" się nie utrzymywała, a ja nadal miałem jakieś szanse  (kk vs 55, ...)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzieki Dzieki Chlopaki  od początku ligi marzylem o tym zegarku i się udało  choc troche szczescia mialem. W HU all in preflop KT vs AJ, i juz bylo malo ciekawie dla mnie. K na turnie jednak mnie uratowal dpdp, ekstra ten fold w naszym HU, gdy miales 66  świetne to bylo! poza tym udaremniales misternie przeze mnie przygotowywane pulapki  (w ktore co jakis czas sam wpadalem  ) raz AA w naszym HU nawet mialem, ale nie chciales placic  "a klątkwa riverowa" to prawda  musiales juz wczesniej spotkac sie z powiedzeniem "kto ma dwa zegarki ten przegrywa na river"  dzieki za gre i do zobaczenia za tydzien  ps. cale szczescie , że biedronka13 vel. Experto w tym turku nie grał, bo wówczas szanse na wygranie turka byly by zerowe ps2. Lamer, ja dzisiaj na poczatku mialem straszne problemy z softem. przez pierwsze 15 min w ogole nie moglem go uruchomic  ale nie mam pojecia co bylo tego powodem
|
|
|
|
|
|
|
biedronka13 dostala zegarek  zegarek jest wielki, 4cm na 4  W rzeczywistosci wyglada lepiej niz na zdjeciu  Jakbym byl wolny to rwalbym na niego panienki   dla betsson za niezla nagrode
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam, Zobacze co da się zrobic z naszej strony z tymi problemami technicznymi. Wyniki 8 turnieju: [ Linked Image] I klasyfikacja generalna: [ Linked Image] Przypominam, że w klasyfikacji generalnej liczy się najlepszych 8 wyników. Ponieważ wielu graczy zagrało już 8 turniejów, coraz trudniej będzie im poprawiać wynik w generalce. Dotyczy to głównie graczy z czołówki i daje szanse graczom ze środka tabeli na grę w turnieju finałowym pozdrawiam M.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Betsson.com zaprasza na Puchar Świata w Skokach Narciarskich !!! Wszyscy czekamy na piątą kryształowa kulę Adama Małysza. Styczniowy Puchar Świata w Skokach narciarskich w Zakopanem jak zwykle będzie niezapomnianym wydarzeniem. W tym sezonie przygotowaliśmy dla naszych pokerzystów coś specjalnego – trzy pełne wrażeń i niesamowitych emocji dni w Zakopanem na koszt Betssona !!! 15 stycznia rozegrany zostanie specjalny turniej, w którym nagrodą za pierwsze i drugie miejsce będą pakiety obejmujące wyjazd na Puchar Świata w Skokach Narciarskich. Do gry o dwa Pakiety Pucharowe zostaną zaproszeni wszyscy polscy gracze, którzy pomiędzy 10 grudnia a 10 stycznia zdobędą 500 Punktów Gracza. Pakiet Pucharowy obejmuje: - bilet na zawody Pucharu Świata w Skokach Narciarskich
- przejazd imprezowym autokarem na trasie Warszawa -Zakopane- Warszawa
- zakwaterowanie i wyżywienie
- udział w imprezach towarzyszących
- trzy dni wspanialej zabawy
Graj na Betssonie i jedź na Puchar Świata do Zakopanego !!!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ForumChalange Ligi Czas na Pokera.W Lidze biorą udział gracze z różnych for pokerowych. Jest To więc dobry moment aby sprawdzić, które forum ma najlepszych pokerzystów  i dlatego właśnie wprowadzam dodatkową klasyfikacje: ForumChalange. - wynik konkretnego forum to suma wyników tych graczy z danego forum, którzy przystąpili do ForumChalange - aby przystąpić do ForumChalange gracz musi przysłać mi na PRV zgłoszenie, dopiero wtedy jego wyniki zapisane zostaną na konto danego forum. - do klasyfikacji ForumChalange liczy się 5 najlepszych wyników każdego gracza Nagrody: 1. Freeroll $111 dla graczy zwycięskiego forum 2. Freeroll $55 dla graczy forum, które zajmie drugie miejsce W turniejach tych zagrają tylko gracze, którzy wezmą udział w ForumChalange !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kto dziś gra? ja juz obecny 
|
|
|
|
|
2 x Playoff Winner
|
|
2 x Playoff Winner
Oczywiscie mnie tez nie moze zabraknąć  Ktoś musi podtrzymac zwycieska pasje naszego forum 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Oczywiscie mnie tez nie moze zabraknąć  Ktoś musi podtrzymac zwycieska pasje naszego forum  No tym razem to ja bym chciał tą pasję przedłużyć 
|
|
|
|
|
|
|
Oczywiscie mnie tez nie moze zabraknąć  Ktoś musi podtrzymac zwycieska pasje naszego forum  skoro tak to i ja postaram sie byc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to mamy spora reprezentacje juz 4 osoby 
|
|
|
|
|
2 x Playoff Winner
|
|
2 x Playoff Winner
ForumChalange Ligi Czas na Pokera.W Lidze biorą udział gracze z różnych for pokerowych. Jest To więc dobry moment aby sprawdzić, które forum ma najlepszych pokerzystów  i dlatego właśnie wprowadzam dodatkową klasyfikacje: ForumChalange. - wynik konkretnego forum to suma wyników tych graczy z danego forum, którzy przystąpili do ForumChalange - aby przystąpić do ForumChalange gracz musi przysłać mi na PRV zgłoszenie, dopiero wtedy jego wyniki zapisane zostaną na konto danego forum. - do klasyfikacji ForumChalange liczy się 5 najlepszych wyników każdego gracza Nagrody: 1. Freeroll $111 dla graczy zwycięskiego forum 2. Freeroll $55 dla graczy forum, które zajmie drugie miejsce W turniejach tych zagrają tylko gracze, którzy wezmą udział w ForumChalange !!! I jak dzisiaj poszło? Musimy byc najlepszym forum 
|
|
|
|
|
|
|
Nie no nie mamy szans, tam chyba z poke rzysta.pl sporo ludu  ale moze na drugie miejsce jakies szanse mamy
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|