|
|
|
|
zawsze twierdziłem że czarne=głupie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nyger bierz kilku chłopaków patyki i idź załatw sprawe jak chłop a ile dostanie w lombardzie za glupie patyki ? zart chyba , nie ma mowy zeby sie 2 kola zwrocily ;/  od wczoraj wieczór nie zerkałem na forum a tu kolejny temat miazga 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co tydzień musi się pojawić temat mający na celu rozweselenie nas, forumowiczów. Myślę, że to ustawka i któryś z modów jaja sobie robi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przegrałem dzisiaj 1300 zł ktoś mi wgniótł samochód troszke byłem zły al nyger  przeczytałem cały temat jednym tchem umiesz człowieka pocieszyć i rozbawić  trzymaj sie
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
nyger na moda 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nyger na moda  Moda ??? chyba żartujesz ADMINNNNNNN 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
jak to maja w zwyczaju na meczach NBA.
eM-Vi-Pi eM-Vi-Pi
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
oo shit, jaka pefffka było po 3,75... a ja nie skorzystalem 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mogę założyć sprawę w prokuraturze jeżeli przegrałem all ina AA na 9T? Doszło komus na strita, Jest jakaś szansa na odzyskanie pieniędzy? Czuje się jak przegrany all in z AA ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
uuuuuu teraz chyba Biszop musi iść do Lombardu 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nyger walcz o tego kompa muw jak sprawa wyglada i nikim sie nie przejmoj zamiast cie wspierac to smieja sie z ciebie jakby bylo z czego to sa lodzie??? nie to wilki powiedz tylko szczeze panu prokuratorowi jak bylo, ze nie mogles zagrac nbieja bo przez tego lobuz straciles plynnosc , powiedz ze jestes powarznym czlowiekiem i jak oddales laptopa do lombardu to tylko dlatego ze chciales uzyskac dzwignie finansowa w celu maksymalizacji zysku na pefce tak wiec nie krec muw jak bylo a bedzie dobze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po co specjalnie napisales z bledami? 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
jakimi bledami o czym ty mowisz czlowieku??? nastepny sie czepia chlopak ma problem a tu lekcje z polskiego dostaje
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tyle modow a forum przypomina szybciej onet.pl niz portal bukmacherski, widze, fajne wypowiedzi w dziale nba, od dawna sie pojawiaja glosy jak moje , ze forum sie stacza i gowno z tym jest robione...
|
|
|
|
|
|
|
Jakie błendy w tym temacie panowie no jakie?
weed to od urzytkowników zależy jak to forum będzie wyglądać a nie od modów.
Zawsze powtarzam że jak ktoś nażeka na coś to niech sam ruszy dupe aby to zmienić.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
uuuuuu teraz chyba Biszop musi iść do Lombardu  Biszop prowadzi lombard wiec chodzic nigdzie nie musi  Fajny nawet ten lapek, oddalem go jednak do Osrodka Leczenia Uzaleznien, niestety dyrek jak go przegladal to wpadl na linki do kilku bukow, jutro jedzie na dluzsze leczenie. Widzicie co bukmacherka robi z ludzi??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biszop, to wygląda na to, że ten porządek na forum, na temat którego toczyły się burzliwe dyskusje, trzeba zacząć od wyrzucenia wszystkich tematów związanych z bukmacherką, bo jak widać, na niektórych nie najlepiej wpływają  Za to TiO, którego chcieliście się 'pozbyć' zdobywa kolejne punkty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zawsze powtarzam że jak ktoś nażeka na coś to niech sam ruszy dupe aby to zmienić. masz racje ale, niby jak mam ruszyc dupe i np. usowac te jego debilne posty z dzialu nba? 1,2 ostzerzenia i typow typu czuly_wojtek by nie bylo, albo zamknac inne tematy do zamkniecia np. ten? kiedys w elite podawali yeld, sprawa najwazniejsza teraz wiekszosc na to sra, ja sie udzielam w poker table, bo na tym sie znam, ale jak czasem wyjde poszukac jakis dobrych typow do obrotu bonusem to jest lipa, przestae narzekac, ide, pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zawsze powtarzam że jak ktoś nażeka na coś to niech sam ruszy dupe aby to zmienić. a nie czasem od użytkowników? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|