|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
witam , mam maly problem , chce zmienic forme studiow z dziennych na zaoczne (jakas robote musze sobie znalezc) , wydrukowalem podanie na ktorym musze napisac UZASADNIENIE no i wlasnie co w tym uzasadnieniu mam napisac? CHEC PODJECIA PRACY czy cos innego? tak zeby pozytywnie rozpatrzyli moj wniosek. Moze ktos zmienial kiedys? Z gory dzieki 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja mysle, ze jak chcesz im zaczac dawac kase to mozesz napisac jakas totalna bzdure. I tak to przyjma, i tak bo wiadomo ze kolejny hajs zawsze im sie przyda  ja bym napisal wlasnie o tej pracy i mysle, ze bez lipy. Nie wiem jak sadza inni.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
tylko ja studiuje na prywatnej uczelni i tak czy siak place  a na zaocznych placi sie mniej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piszesz, że ciężka sytuacja materialna sprawia, że musisz iść do pracy aby zarobić na studia i w związku z tym chciałbyś się przenieśc na studia zaoczne. Tyle.
Ubierz to w ładne słowa i składaj podanie. Na pewno Ci rozpatrzą pozytywnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokladnie napisz ze ciezko z kasa w domu w musisz szukac roboty...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ok dzieki pewnie tak zrobie zeby pozytywnie rozpatrzyli mi wniosek. Z kasa u mnie dobrze (zeby ktos sobie nie myslal  ) rodzice mi placa za szkole , ale po prostu nie chce mi sie jezdzic codziennie na uczelnie 35km , a na zaocznych zjazdy sa co 2 tygodnie , wiec wole sobie znalezc robote niz codziennie 2 godz. marnowac na dojazd.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No pewnie a w dziekanacie nie musza wiedziec ze rodzice placa za szkole 
|
|