|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tego nygera to strach sie bac normalnie. cofam napinke, sorry, nie bij tylko  Jego biali ziomale już Cię "ścigno"  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hje hje, ale ja mam moc pikaczu, supermen nic mi nie moze zrobic, tylko sam Wielki Mistrz nyger moglby mnie dojechac ewentualnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra ide w piecu rozpalic bo zimno w dupe  Mam nadzieje ze mi wjazdu na domek nie zrobi bambo w tym czasie?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
no i o co chodzi pisze se spokojnie zlaozylem temat pisało sie a tu ktos jakies baranie głupoty pisze
nie chcecie wiedziec jak sie dalej to potoczy bo jutro rano bede mial odpowiec jak nie to zamknac temat ja wracam do swego nba i od.. sie odemnie nikogo sie nie czepiam a czapies sie ktos zaczyna mnie
|
|
|
|
|
member
|
|
member
a hagi to masz 10 lat ty jeszce cois pamietasz czlowieku jak ci pisałem zaponailem nawet dawno o twojej hałapie
chlopie zamiast pisac farmazony podawał bys jakies typy mówieles ze nie masz czasu a na farazony masz, zacznij malowac obrazki
i wes sie
|
|
|
|
|
member
|
|
member
temat zamkniety Ci co beda chcieli dowiedziec sie jaks ie to potoczylo bo o 9 30 rano sie jutro dowiem pisac mi priv odpisze ja sie t juz nie udzielam bo nie ma sensu tylko zboczenie z tematu jakis zboczenców jak by co bede buszował w nba
elo
|
|
|
|
|
member
|
|
member
temat oficjalne zamykam i niewezme w nim udzialu dla dobra forum zajem sie tylko typami, od jutra wracm do gry  -------------------------------------------
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
" ja wracam do swego nba ..." a wczesniej pisales, ze juz nie grasz czyzby forma spadla i nie chcesz sie pochwalic?  mam 9 tak apropo. Do typow sie nie boj, sezon zimowy juz sie zaczal takze postow nie zabraknie z mojej strony "wes" widac, ze ze WSI jestes  tyle ode mnie
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
temat oficjalne zamykam i niewezme w nim udzialu dla dobra forum zajem sie tylko typami, od jutra wracm do gry  ------------------------------------------- Szkoda, że już zamnięty jest temat, i nie można pisać   No nic to, a myślałem, że będzie jeszcze przez jakiś czas zabawnie, ale już temat został zamknięty i nie można pisać   Powodzenia czarni bracia  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
member
|
|
member
o i chlopie ja mówie juz od 5 lat ze juz nie gram
a co bylo przez ten okres oj oj oj
chyba normalne ze tak mówie jak umocze
tak samo jak alkocholik czy narkoman nawet tego niewiesz, t w co ty grasz w kierki
ale nie odpisujna to nie pisz nic do mnie i nie pisz tu wogóle nic bo to zaden temat a Ty nie czasowy
|
|
|
|
|
member
|
|
member
jezeli ktos cos tu napisze wkleji ja sie nim zajme osobiscie  czarna krew znikam sie najebac jutro skrobne po 10 info co dalej ze sprawą bo jutro jestem umuwiony z prokuratorem bo juz sie zapoznał ze wsyztkim a dzis z resztą moich swistków które doniosłem i czy bedzie skarzyc sie dowiem młody koleszka przyniose flaszke wypijemy i pogadamy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok mistrzu publicznie od razu oznajmiam, ze nie pozycze Tobie ani grosza! zadnych typow z nba nie chce kupowac, zadnych porad zyciowych takze , a mafie wynajmuj innym ziomom  takze na GG sie nie odzywaj. Pozdrawiam Cie serdecznie i caluje w czółko :*
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaczyna sie: "ja sie nim zajme osobiscie" 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
chopie pisałem Ci ze zapomnialem o Twojej chalapie
czy pisałem do Ciebie sam mi sie przypominasz i po cholere dzis sie przymomniales, znowu zaczepiles
po co odwals sie odemnie zreo kontaktu a ty zawsze zaczynasz
nie odpisuj tylko zrozum i nic od ciebie nie chcialem no moze ale to bylo co innego bo rece sie trezsly ale to nie wazne
a tak to kto zamierza do ciebie pisac na gg nie zamierzalem tu nawet pisac ale sam jak zwykle zaczynasz
tyle i nie odpisuj
|
|
|
|
|
member
|
|
member
zaczyna sie: "ja sie nim zajme osobiscie"  buski usmiechnietej nie widziales to mial byc zart bow yzej tak pisali jak z tym ze zamykam temat chlopie nie rozumiesz zadnych aluzji w moja strone idz sie poogladaj w lustrze a do mnie nic nie pisz ani o mnie czy ja do ciebie nawijalem wes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jAkA jAdKa  uWiElBiAm TaKiE tEmaCiKi  wEś [color:#660000]SiE nIe WtRonCaJ  [/color]  SpAdooFFkA  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale polewka nyger wspolczujemy Tobie  musisz miec ciezko w zyciu.. buehehehe PS: chetnie kupie od Ciebie fajnego laptoka  za jakies drobne, jakbys nie mogl do lombardu trafic 
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
nyger pod jakimi nickami byłeś wczesniej na forum ? tak z ciekawosci pytam z kim rozmawiamy ?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
nikim nie bylem i jestem czarny nyger pisze tylko w nba
odczepcie sie ja nie pisze juz w tym temacie i zakazuje wam
on jest mój i prosze go zamknac bo temat jest o czym innym i orbicie smietnik
kto na to pozwala
jak by co szukacje mnie w nba ja z nikim nie gadam na inne tematy a teraz juz rbie wypad na wódeczke buska
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|