|
|
member
|
|
member
ale polewka nyger wspolczujemy Tobie  musisz miec ciezko w zyciu.. buehehehe PS: chetnie kupie od Ciebie fajnego laptoka  za jakies drobne, jakbys nie mogl do lombardu trafic  na dzien dzisiejszy ciezko ??? mam tyle problemów ze tylko sie wieszac przez te granie a temat lombardu to tylko dla nudy nie wazny nawet ale widze ze tu chlopaczki lubia sobie popisac zamiast pograc aj tam to nie ma sensu jak te granie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja nie pisze juz w tym temacie i zakazuje wam [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nyger pod jakimi nickami byłeś wczesniej na forum ? tak z ciekawosci pytam z kim rozmawiamy ? Podlonczam sie pod to pytanie. Jednocześnie mam swój typ: aNalItYk, izzzi bet.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
nieeeee bład
jestem tylko nyger koleszka od nba, wyjadacz jakich mało, koles co nie piesci sie z leszczami
tyle idz juz sapc albo załósz swój temat a nie robisz smietnik
zakazuje pisnia tu dziewczynkom
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
nieeeee bład
jestem tylko nyger koleszka od nba, wyjadacz jakich mało, koles co nie piesci sie z leszczami
tyle idz juz sapc albo załósz swój temat a nie robisz smietnik
zakazuje pisnia tu dziewczynkom to po co piszesz?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mi najbardziej podoba sie podpis pod nickiem: nyger Opuscilem glowe i poszedlem  grunt to umiec smiac sie z samego siebie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi najbardziej podoba sie podpis pod nickiem: nyger Opuscilem glowe i poszedlem  grunt to umiec smiac sie z samego siebie  przeciez nie zrobił sobie tego sam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chociaz.. skoro temat zamyka, to moze i podpis sobie ustawił 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O proszę, inni o zmianę nicka muszą ładnie poprosić i poczekać , a nyger już ma zmieniony. Do tego ten podpis, który to mogą mieć modowie i zwycięzcy konkursów. Nyger dodatkowo zamyka temat. Moja diagnoza jest taka, że to jakiś nowy moderator.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nyger, to... to nie może być prawda, ty nie możesz być prawdziwy. Jesteś jak święty mikołaj - wymyślony. Powinieneś zostać nową postacią we "Włatcach móch", chociaż byłbyś tam pewnie i tak największym debilem... żałosne
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
wieksze prawa dla wybitnych jednostek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[Linked Image] [ imageshack.us] kyczy kyczy lap-kota wyślij skan dowodu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na początku myslalem, ze koles pisze zupelnie serio. po kolejnych kilku podstronach tematu doszedlem do wniosku, że to musi byc jakas prowokacja, bo to niemozliwe byc takim debilem. A teraz... teraz juz sam nie wiem... 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Kurcze koleś ma problem z hazardem, zastawia drogi sprzęt, oszukała go jakaś banda komunistycznych decydentów, pewno mu trudniej bo jest czarny w rasistowskim kraju a wy zamiast mu pomóc, szydzicie z niego i krecicie beke.
To taka nasza polska solidarność...
Do tego główny prym wiodą modzi, zamiast pomóc to jakiś mod se jaja robi, prym wiedzie wszechwiedzący madrala, słynny anestezjolog - emigrant, wielki fan Barcy i Tygrysów z Budiejowic - amkwiszcz......
A , ze gosć robi błędy to co, to nie ejst forum j,polskiego,może naprawdę jest chory...?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
... bo to niemozliwe byc takim debilem... Na tym foróm nie ma żeczy niemorzliwych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jAkA jAdKa  uWiElBiAm TaKiE tEmaCiKi  wEś [color:#660000]SiE nIe WtRonCaJ  [/color]  SpAdooFFkA   aLE wEśCIe i NiE rUppCiE tAkIEj pOlEffKi 
|
|
|
|
|
$
|
|
$
o w morde  poszedłem dopiero dzis do prokuratury rano juz wiem jaki Prokurator mam moja teczke, był w sekretariacie jak składałem wniosek dowodowy Pogadam z nim dopieor jutro niech se poczyta co napisałem młody koleszka i poczuł respekt jak mnie zobaczył Łysa głowa 195 wzrostu , no i zapity ryj , niewchodziłem na forum bo chlałem 3 dni i cos jeszce  i było mi bardzo nie dobrze sprawa z komeny trafiła do prokuratury jest tam juz od 18. 11 i jeszce nie trafiła spowrotem na komende, jutro rano bede wiedzielal wsyztsko, nie chcialem byc nachalny bede informował leszce,a z leszczami sie nie pieszcze nyga napisz koniecznie jutro co i jak  40 minut zajelo mi czytanie tematu... i licze na jutrzejsze napisy końcowe 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nyger pod jakimi nickami byłeś wczesniej na forum ? tak z ciekawosci pytam z kim rozmawiamy ? Podlonczam sie pod to pytanie. Jednocześnie mam swój typ: aNalItYk, izzzi bet. Raczej jacenty33 i kilka innych, wszystko pasuje styl i poziom wypowiedzi.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nyger a myslales nad tym, zeby sprobowac tak leciutko postraszyc tego goscia z lombardu  Moze to bylby lepszy sposob na odzyskanie laptopa respect czarnuchu* 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
co za pała z moów wstawiła mi taką lokazlizacje i ten obrazek cienkiego lapa???
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|