Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 14 z 14 1 2 12 13 14
N
member
member
N Offline
i czemu barany piszecie mi ze jestem debilem, sytuacja lombardu nie jest dla mnie zadnym problemem

Bonus: Unibet
N
member
member
N Offline
ja tego lapropa zastawiałem juz z 4 razy wczesniej gdzie indziej tyko mniej pozyczali ale zawsze wykupywałem bo wchodziło, roblem z tej pozyczonej kasy po 4 tysiaki ale jak to jest jaks ie wygrywa to i przegrywa

w swej histori mialem juz z 5 lapków i kazdy kosztował w sklepie powyzej 3 tysia i kazdy przegrałęm

historia w lombardzie nie jestem w kurzony bo i tak by nikt mi nie pozyczył by 2 tysia w tedy a zawsze robilem z ich 8 ale w tedy nie wyszło . Ja mialem odpuscic se tego laptopa i wykup ale sprawy same sie tak potoczyły wiec udezyłem
wy myslisice ze co ze stracilem 2 tysia, ja wygralem pare dni wczesniej 8 tysia i wysztko wjebałem a dwa miesiace temu wygralem 15 tysia i wszytko wjebałęm w 10 dni qrwaaa

ale zawsze wracamd o gry i kupuje nowego lapa
teraz bedzie trudniej, a koleszka z lombardu trafił sie aby miec na pocżatek dobrej gry

wiec nie piszcie ze jestem debilem bo poszełem do lombradu, ten kolo i tak mi chcial pozyczyc najwiecej ze wysztskich mi dostepnych i na najlpeszych warunkach i szkoda ze juz nie bede korzystał z jego usług ale mnie mialem wyjsca bo niebylo $$$$

wiec ne przezywajcie i nie doradzajcie mi w jakims laptopie i lombardzie bo to było tylko 5 minut a wy qrwa frajerzynki sie podjaraliscie jak to ja stracilem 2 tysia, tyla to ja dziennie przegrywałem
ja pierdole jaki to dorgi sport ta bukmacherka kontuzjogenna pot rfai zabic
ps

niebylem dzis w prokuraturze, wczoraj zaniosłem wniosek dowodowu i bede sie pytał dopiero, nie ma co szalec jak wy

z lamusami sie nie pieszcze smile

sory za jezyk ale moze w koncu ktos zrozumie

S
veteran
veteran
S Offline
Ja narazie rozumiem z tego wszystkiego to, że jesteś uzależniony od bukmacherki

N
member
member
N Offline
i tylo o to chodzi

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
wspolczuje Ci, widac, ze jestes bardzo zagubiony smile

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Faktycznie debilem jesteś tongue

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
nie no ten obrazem i wpis pod nickiem wygrało laugh laugh

przyznac sie, kto to taki?

obstawiam Experto grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ło matko miszczoski temat masz może temat z typami w PP grin

B
stranger
stranger
B Offline
Kto dostanie bana?

Boca J 1,20

Lama 65,00

Amkwiszcz 11,00

Master com. back 5,00

HAGI 134 , 00

Last edited by Experto; 08/12/2007 00:37.
C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
1,2? stawiajcie domy zony i wszystko ooo

B
stranger
stranger
B Offline
korekta kursu:

Boca J 1,01

Master 9,00

reszta blok :))

Last edited by Experto; 08/12/2007 00:37.
N
member
member
N Offline
o ja pierdo... tu piszą same cipki, kim wy jestescie dziewczynkami, chlopie kursy zes wystaił ja pier.....

same cipki zresztą zawsze wiedzialem ze tu sa same lamusy

wystraczy nawet spojrezc jak niektórzy analizuja mecze w nba, pedalska analize, jebniete argmenty a mecz i tak nie wchodzi, bo pajac pisze ze jeferson w formie

trezba se mecz umiec wyobrazic wyczuc tego sie nie da napisac

spujscie w nba ostatni mój typ la c - z milwoki

co jakis baran pisał ze la c wygra zreszta niewiem jak on do tego doszedł a co ja napisałem

wy wszyscy jestescie tacy sami czyli ciotki

nie pisze juz w tym temacie od jutra wracam do nba

sory za slownictwo wiem ze nie mozna obrazac pisac taka le wy tak pisaliscie i moze ktos to zorozumie bo paru chlopaków było pożadnych ale napewno nie ma ich na liscie na górze

z lamusami sie nie pieszcze

tyle

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by nyger
i czemu barany piszecie mi ze jestem debilem, sytuacja lombardu nie jest dla mnie zadnym problemem

show must go on laugh

dawaj dalej bo nudewy z dupewy

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Moderatorzy zdecydowali:
nyger BAN papa

Luc Nilis
Luc Nilis
Panowie !!! zamknijcie ten temat bo wstyd... gosc przeklina na lewo i prawo, robi z siebie debila, a wy go jeszcze nakrecacie... troche wstyd

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Aż się rozweseliłem siedząc w pracy w piątkowe popołudnie grin

Martwi jednak ten kurs 9 frown grin

;-)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by nyger

to po kiego grzyba zakladales ten temat confused chciales tylko się pochwalic, że jestes uzależniony od hazardu? smirk

poza tym no powiedz, chce ci sie chodzic na policje, prokurature, pisac wnioski, zakladac takie tematy na forach ?? takie sprawy sie inaczej zalatwia. Nie widzisz, ze Ty z Gdyni do Szczecina jedziesz przez Lublin? no dobra, pewnie i tak tej aluzji nie zrozumiesz. Innymi slowy sam sobie wszystko komplikujesz. Mnie kiedys pracodawca wyj**** na 300 zl w "bialych rekawiczkach". Wiadome bylo, ze mnie wydymali, ale trudne/niemozliwe bylo udowodnienie tego. I co? mialem spuscic glowe i sie z tym pogodzic?? w zemscie okradlem pracodawce na grube pare tys. zeta w koncu mnie przyłapali na gorącym uczynku, przy czym i ja to robilem w "bialych rekawiczkach". Bylo oczywistym ,że ich okradam, ale nie mieli na to niezbitych dowodow grin przyjechala policja, stwierdzili ,ze nic nie mogą mi zrobic i tyle smile stracilem 300zł, zyskalem pare tysiecy wiecej smile tak sie zalatwia takie sprawy! a nie jakies "iscie" na policje czy prokurature. teraz juz jest po ptokach, gdyz cokolwiek kolesiowi zrobisz, to bedziesz pierwszym podejrzanym, wiec jest po sprawie. nalezalo sie usmiechnac i wyjsc z lombardu i pomyslec jak zrujnowac smieciowi zycie, a przy okazji odzyskac laptoka bez placenia za niego tych 2K za ktore go wczesniej zastawiles.

no ja akurtam mam obsesje na punkcie zemsty. Fragment z mojego kodeksu moralnego, moze na przyszlosc sie przyda (z Satanizmu) :
7 Musisz nienawidzić swoich wrogów z całego serca i jeśli ktoś uderzy cię w policzek, TRZAŚNIJ go w jego! pobij go na głowę, ponieważ samoobrona jest najwyższym prawem!
8 Ten, kto nadstawia drugi policzek, jest tchórzliwym psem!
9 Odpłać ciosem za cios, pogardą za pogardę, przekleństwem za przekleństwo - mając w tym swój spory udział! Oko za oko, ząb za ząb, zawsze po czterokroć, po stokroć! Stań się Postrachem dla swojego przeciwnika i jeżeli wejdzie ci w drogę posiądzie dodatkową mądrość, aby przemyśleć swoje posunięcie. Masz więc sprawić, abyś pod każdym względem budził szacunek i twoja dusza - twoja nieśmiertelna dusza - będzie żyła, i to nie w niepojętym raju, ale w umysłach i energii tych, u których wzbudziłeś szacunek.

poza tym sorka za szczerosc, ale nie jest mi ciebie zal. tak samo jak nie jest mi zal pijakow i narkomanow, bo zwyczajnie nimi gardze.

Strona 14 z 14 1 2 12 13 14

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, Lukasz111, burbon, latajaca_holenderka, betowiec, kamel, wHiTe_StAr, forty), 2,736 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,470
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025