Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 12 z 20 1 2 10 11 12 13 14 19 20
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Koleżanka do mnie przyjechała i nie za bardzo mam czas na pisanie dzisiaj, ale jako, że poszła prostować włosy to skrobnę coś od siebie smile tongue

Co do Koszalina to sprawa wygląda całkiem fajnie. U siebie bardzo mocni co już nie raz pokazali w tym sezonie. Na dodatek uwierzcie mi, że taka wygrana 30-oma punktami nad Anwilem Włocławek wprowadza dobrą atmosferę do drużyny i koszykarze za wszelką cenę będą się starali, by dobra passa została podtrzymana, a szansa do tego będzie już dzisiaj bowiem przyjeżdża Polonia. Polonia, która owszem i jest mocna, ale myślę, że dzisiaj to Koszalin będzie górą. Swanson jest kontuzjowany, ale działacze nie śpią i sprowadzili do zespołu znanego z poprzedniego sezonu Josha Gomesa. Trudno o lepszy wybór, bowiem chłopak prezentował się przyzwoicie, a na tle ostatnio słabo spisującego się Swansona na pewno będzie spisywał lepiej. Na dodatek zna halę i kosze, więc nie powinno być tak źle. Sęk jest jeden - kursy chodzą po około 1.35 a za tyle to bym tego nie ruszał smile

Jak chcecie szukać niespodzianek to raczej nie w Koszalinie smile

Z innych meczy to raczej odradzam granie na Turów z handi. Kotwica mimo porażki z Świeciu jest w dobrej formie i może powalczyć w Zgorzelcu szczególnie, że ZAGRA CHRIS DANIELS a na dodatek wraca prawdopodobnie Armstrong. Snow wyborna forma strzelecka i chyba go Koniecki przesunie na 2, bo zespól wzmocnił Erick Barkley, który gra na pozycji numer 1. Odradzam granie Turowa z takimi kosmicznymi handi jak -15.5 blush

:PIWO:

Bonus: Unibet
W
addict
addict
W Offline
Co do drugiego gracza ze Slupska Jamala jeszcze nie podpisal kontraktu wiec , czy ja wiem czy bedzie to taki inny zespol , nowy rogrywajacy mial slaby sezon zobaczymy jak bedzie teraz , zreszta w Tydzien nie sie sle wplesc dobrze zespol i zrozumiec z partnerami z druzyny.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ten drugi ze Słupska dopiero jutro przyjeżdża do Polski, więc raczej nie zagra w meczu.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by wer890
Jarko_33 gosc ten napewno bedzie zgloszony do plk , a pozatym Slask ma ta kase wiec czemu ma jej nie rzucic , wypowiedzi Seimy wynika ze slask pozyskal jakiego sponsora , Wy[powiedz siemy brzmila jezeli nie znadzijdziemy zadnego sponsora ten sklad dociagnie do konca roku. :)a jezeli nie zagra to jeszcze lepiej bo moze byc cos zrypal aktualny sklad Slaska jest duzo lepszy od Polfarmy i tyle.
wg.mnie niezagra prezes slaska niejest glupi i niewyrzuci "lekka reka" 50 tys. haraczu do pzkosz za zgloszenie tego zawodnika ( nastepny zawodnik zagraniczny zgloszony pzrez slask bedzie kosztowal 60 tys shocked) bo raczej ten zawodnik niejest "gwiazda" jak w slabej lidze portugalskiej zdobywal srednio 11 pkt
moze on zagrac we wtorek w ulebie bo tam zgloszenie raczej niekosztuje tyle kasy smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Mala zmiana tematu wink Jak podaje dzisiejszy przeglad sportowy Eugeniusz Kijewski znalazl sie w kregu zainteresowac PZKosz, a co za tym idzie kochany prezezes nie wyklucza kandydatury pana Eugeniusza na stanowisko trenera polskiej kadry smile ooo

V
addict
addict
V Offline
LOL z deszczu pod rynnę hahah KIjek ma jaja potrafi sie ulozyc w zyciu laugh

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by Vit a
LOL z deszczu pod rynnę hahah KIjek ma jaja potrafi sie ulozyc w zyciu laugh

Rysiek wie jak go ustawić w końcu sponsoruje ten burdel smirk

"Geniu odpuść Prokom, załatwię Ci selekcjonera"

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by ruben
dzis bardzo ciekawy kurs troche zawyzony moim zdaniem
koszalin - polonia 2 2.63

AZS Koszalin - Polonia Warszawa typ 2 kurs 2.95 bwin
Gram ten mecz i mysle ze wiecej procent szans ma Polonia niz te 20% grin. Pojedynek stoczą przedostatnia druzyna w tabeli AZS i 8 druzyna plk Polonia i to juz wydaje mi się duzo mówi o szansach tego typu a kurs jest dobry a nawet bardzo dobry, jak szukać niespodzianki na dziś to myśle mozna smiało w tym meczu.

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Szukać można wszędzie ale nie zawsze z dobrym rezultatem grin
Ja uważam,że w Koszalinie nie ma co szukać owej niespodzianki. Moim zdaniem AZS powinien wyjść górą z tego pojedynku. Kursy nie zachwycają 1.35-1.40. Ewentualnie Toto-Mix @1.50.
Rozbicie Anwilu +30 punktami na pewno dobrze wpłynie na drużynę. Wcześniej już pokazali się z bardzo dobrej strony kiedy to byli na dobrej drodze pokonania Prokomu, niestety ulegli ale.. po dogrywce!
Jeśli zagrają tak samo jak w poprzednich meczach Polonia wróci do stolicy bez punktów.

AZS @1.40

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dzis bardzo ciekawy kurs troche zawyzony moim zdaniem
koszalin - polonia 2 2.63

AZS Koszalin - Polonia Warszawa typ 2 kurs 2.95 bwin
Gram ten mecz i mysle ze wiecej procent szans ma Polonia niz te 20% grin. Pojedynek stoczą przedostatnia druzyna w tabeli AZS i 8 druzyna plk Polonia i to juz wydaje mi się duzo mówi o szansach tego typu a kurs jest dobry a nawet bardzo dobry, jak szukać niespodzianki na dziś to myśle mozna smiało w tym meczu.
moze nastepnym razem bedzie lepiej , typ pomyłka mad

W
addict
addict
W Offline
Slask zagral druga polowe bardzo dobrze , Chyba Adamek ma jaja i wzial ich w szatni na meska rozmowe , bo przeszli obok pierwszej polowy , druga to popis skutecznej Gry Martina Robinsona Torella , Copelandowi w drugiej polowie usiadl Kiausas na plecy i nie rzucil juz tyle punktow .
Mam pytanie to ludzi z koszalina Co jest przyczna slabej gry Burnsa , jest on wiadaca postacia w AZS a z Polonia chyba nie blyszczal , jak zagral Gomez w obronie ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jasna cholera, właśnie się okazało, że Daniels ostatecznie nie zagra.

frown

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
tak sobie mysle czy nie lepiej dzis zamiast typkow na mecze zagrac takie cos : Snow 14.5 over , King 17.5 over , Logna 20 over oczywiscie typy w profka smile trzej panowie ktorzy strzelaja duzo do kosza smile

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
brak edycji Logan *

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by fart?
tak sobie mysle czy nie lepiej dzis zamiast typkow na mecze zagrac takie cos : Snow 14.5 over , King 17.5 over , Logna 20 over oczywiscie typy w profka smile trzej panowie ktorzy strzelaja duzo do kosza smile
kinga bym niegral kudriawcew przyklei sie do niego i bedzie mial ciezko o zdobycze pkt

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Originally Posted by jarko 33
Originally Posted by fart?
kinga bym niegral kudriawcew przyklei sie do niego i bedzie mial ciezko o zdobycze pkt

moze i przylei sie ale Sasza czesto hurtowo lapie faule smile wiec myslae ze nie caly czas bedzie na parkiecie a co za ty idzie King ktory niema praktycznie zmiennika bedzie gral o wiele dluzej a co za tym idzie bedzie mial duzo okazji do rzutow doatkowy atuta wlasna hala gdzie ostatnio ze stalowka rzucil 31 pkt smile oddajac 14 rzutow z gry i tyle samo osobistych smile wiec jak widac duzo rzuca pewnie ma wolna reke od trenera o dwoch imionach:D wiec sadze ze linia z tprofka jak najbardziej do wziecia smile

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
MTS Basket Kwidzyn - Energa Czarni Słupsk 2
wraca Cesnauskis doszedl Bozeman wiec czas na wygrana Czarnych smile

J
journeyman
journeyman
J Offline
dla mnie dzis CZARNI znowu w dupe dostana. widzialem mecz KWIDZYNIA W TAMTYM TYGODNIU ZE STALA OSTROW I MYSLE ZE SPOKOJNIE SA W STANIE POKONAC CZARNYCH

newbie
newbie
Prokom Trefl Sopot - Górnik Wałbrzych -15.5/+15.5
Skupiam sie na handi bo ono mnie najbardziej interesuje.Tylko ktos nie obserwujacy polskiego basketu moglby tutaj grac -15.5 na Prokom.Decyzja jest latwa albo +15 dla Gornika albo odpuscic wogole. Skoro nie odpuszczam to tylko handi dodatnie. smile Podpieram jeszcze ten typ powodem ze grajac przeciwko mistrzowi gra sie z lepsza mobilizacja co powiino przekladac sie na lepsza skuteczniosc.Po drugie Gornik na wyjezdzie nie ma presji dzialaczy na wygrywanie wyjazdow dlatego powinien zagrac radosny basket na kompletnym luzie.Najwyzej przegraja -16 laugh. Powaznie to ja nie wiem kto dla mistrza polski ma punkty zdobywac; Gurovi wielki nie wypal za te pieniadze;Spiegel teraz kontuzja i watpie by zagral w dzisiejszym meczu; Slanina ech zeby jego wystepy przeplatane byly miedzy punktami min 10 max 28 to oki ale ten gracz albo robi owe 28 albo 3 pkt...;Shakur ?? hmm to jeszcze dziecko ktore uczy sie grac w basket i co najgorsze nie widac u niego ciagu na kosz, taki nei poradny jakis tongue Harrisis hehe dobre dobre zapewne te 5 pkt zdobedzie w ciagu 32 minut gry laugh. A moze jednak under >>???hmmm

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Gurovic to znakomity zawodnik. Tylko musi miec trenera, ktory potrafi wykorzystac jego skille. Jesli nie wierzysz, to odsylam do zeszlorocznego Ulebu.

Strona 12 z 20 1 2 10 11 12 13 14 19 20

Moderatorzy  Akhu, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, betowiec, rafal08, cigar, forty, Akhu), 1,860 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,943
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025