|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co jeszcze polecasz Kamel ? No jak dopiero Babel to spore te zaległości. Z nowości American Gangster, 3:10 do Yumy, Zgon na pogrzebie, Ultimatum Bourne'a, Strzelec, Gwiezdny pył, Mr.Brooks. To z 2007 ;] Z 2006 Prestiż na pewno dodatkowo Zabójczy numer, Running scared, Krwawy diament, Patrol, Ostatni król Szkocji.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obejrzałem: 3:10, Ultimatum, Prestiż i Krwawy Diament. Właśnie ściągam Shooter'a. A Babel zostawię sobie na później. Za ciężki film jak na piątkową noc Dzięki za propozycje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja chyba sobie zrobie przypomnienie Pulp Fiction Az wstyd sie przyznac ale juz w ogole filmu nie pamietam. Jeszcze tylko odkurze, wywale smieci i bedzie piekny porzadek jakiego nie bylo od tygodnia u mnie w mieszkaniu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja chyba sobie zrobie przypomnienie Pulp Fiction Az wstyd sie przyznac ale juz w ogole filmu nie pamietam. Jeszcze tylko odkurze, wywale smieci i bedzie piekny porzadek jakiego nie bylo od tygodnia u mnie w mieszkaniu  Rozumiem, że nie mieszkasz w bloku. Albo masz wyrozumiałych sąsiadów 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Dla mnie film Pulp Fiction był wyjątkowo słaby w porównaniu z brytyjskim klasykiem Snatch (Przekręt).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie film Pulp Fiction był wyjątkowo słaby w porównaniu z brytyjskim klasykiem Snatch (Przekręt). A ja lubię obydwa. Kwestia gustu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja chyba sobie zrobie przypomnienie Pulp Fiction Az wstyd sie przyznac ale juz w ogole filmu nie pamietam. Jeszcze tylko odkurze, wywale smieci i bedzie piekny porzadek jakiego nie bylo od tygodnia u mnie w mieszkaniu  Rozumiem, że nie mieszkasz w bloku. Albo masz wyrozumiałych sąsiadów  A wlasnie, ze mieszkam  Tylko że blok nowy i sciany porzadne. Jedynie odglosy ktore slysze to sa z klatki. Bo tak to zza sciany od sasiadow zaden dzwiek nie dochodzi. Sprzatanie zakonczone. Biore sie za film. Snatch to genialny film. W tym roku juz 3 razy ogladalem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurde tak sobie usiadlem i stwierdzilem,ze dzisiaj jest mi bardzo fajnie  a co mnie cieszy? konsekwencja w grze i wyniki  to ze wreszcie zaczelem sie uczyc  srodowy koncert Myslovitz czwartkowy wylot do Londynu  i ze mimo malych komplikacji sprawy z pewna Osoba ida znowu w bardzo dobrym kierunku,nawet lepszym niz wczesniej - fajosko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cieszy mnie ze od kilku dni nie udzielilem sie w temacie 'co mnie denerwuje' ;]
|
|