|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no wlasnie, ja szukam czegos extra, nie wiem czy kupowac czy moze lepiej zrobic cos wystrzalowego, cos niespotykanego. prezent dla laski, skonczyly mi sie pomysly po 4 latach i chce zaskoczyc czyms nowym. moze koledzy z forum podpowiedza cos cieakwego?? tylko chcialbym aby ten temat potraktowac powaznie a nie robic sobie jaja. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja osobiscie myslalem nad kroliczkiem miniaturka ale nie jestem do konca pewien  druga sprawa do kanarek  nie wiem sprawa do przemyslenia  co jeszcze? 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ja własnie kiedyś swojej lubej kupiłem królika miniaturke.Prezent zadowalajacy i miły.Nieststy był tez wątek tragiczny po ok misiaca czasu ... pies pojawil sie nie wiem z kąd.Z królika nic nie zostało i szkoda było.Ale czas leczy rany:D
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ile laska ma lat? Jaka jest? Co lubi? Jest romantyczka? Czy raczej szalona? w jaki sposób sie ubiera? Jaki jest jej ulubiony kolor? Gdzie lubi spędzać swój wolny czas? Ma coś takiego jak mania zakupów? Trochę wiecej szczegółów musisz podać, bo jednej lasce coś sie może spodobać,a innej nie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i dorzuc zdjecie a cos wybierzemy
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja dla swojej nie będę oryginalny....po prostu moja lubi dobre perfumy i wiem że zawsze była zadowolona z takich prezentów. Jeszcze jej nie kupiłem ale obserwuję tą aukcje : http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=281214230Odbiór jest osobisty więc chyba to kupie ,no chyba ze w ciągu kilku dni coś innego mi wpadnie w oko. @$port ciężko coś tu komuś doradzić jak nie wie się nic o innej dziewczynie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile laska ma lat? Jaka jest? Co lubi? Jest romantyczka? Czy raczej szalona? w jaki sposób sie ubiera? Jaki jest jej ulubiony kolor? Gdzie lubi spędzać swój wolny czas? Ma coś takiego jak mania zakupów? Trochę wiecej szczegółów musisz podać, bo jednej lasce coś sie może spodobać,a innej nie  prawie 21. lubie niespodzianki, ubiera sie raczej elegncko choc czasem zdarzy sie i sportowy stroj. ulubiony kolor zielony/czerwony/niebieski.wolny czas to wszedzie, nie wiem basen,czasem biegamy, kregle oglnie sporo tego. ogolnie ciuchy, bizuteria i perfumy odpadaja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jaka jest? swietna, z inincjatywa, kobieca, troskliwa...nie wiem co jeszcze
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
KSU Ci juz napisal perfumy, nie wiem jak jest z Twoja, ale kazda babka lubi perfumy i ma min kilka zapachow.
Tylko musisz wiedzec co dokladnie.
Yves Saint Laurent NU jest moim zdaniem swietny. Thierry Mugler Alien to samo co wyzej. Dior midnight poison tez ok
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tez juz napisalem ze perfum ma w brud. po drugie to oklepany prezent.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oklepany, ale ma to cos, wiem, ze im nigdy tego za duzo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to moze jakas fajna bielizna? 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Dokladnie. Nikt Cie nie zmusza, ale starajac sie ciagle kupowac cos niebanalnego braknie Ci pomyslow (badz kasy).  Nie mowie tez bys kupowal jej czajnik elektryczny pod choinke, ale perfumy to jest to co kobiety lubia bardzo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile laska ma lat? Jaka jest? Co lubi? Jest romantyczka? Czy raczej szalona? w jaki sposób sie ubiera? Jaki jest jej ulubiony kolor? Gdzie lubi spędzać swój wolny czas? Ma coś takiego jak mania zakupów? Trochę wiecej szczegółów musisz podać, bo jednej lasce coś sie może spodobać,a innej nie  No właśnie lepiej, jakby nie podał szczegółów. Pomysły byłyby lepsze. Bo szczerze mówiąc też skorzystam. Cztery i pół roku a ja znów mam ten sam dylemat.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
to moze jakas fajna bielizna?  Też uważam, że "majtki" to dobry pomysł  i nie ma problemu z zapakowaniem. ( mój kolega dał swojej dziewczynie stringi w takim pojemniczku po kinder niespodziance  )
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Dobre.. 
|
|