|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie na kase wycial TakeMeAway niby 15zl..ale zawsze pieniadz!  zwykly oszust takiemu to bana od razu. tak samo byl jakis 210689r krecil jak tylko mogl i zastanawiam sie co on jeszcze robi na forum, skoro i tak wszyscy wiedzieli/wiedza jak oszukuje/oszukiwal?! Konrad Cylka. Chcesz dane?  Poszukaj na forum. Aaaa i jak zobaczysz jego fotę z legitymacji, to się zdenerwujesz, że taki ernest cię wydymał.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie na kase wycial TakeMeAway niby 15zl..ale zawsze pieniadz!  zwykly oszust takiemu to bana od razu. tak samo byl jakis 210689r krecil jak tylko mogl i zastanawiam sie co on jeszcze robi na forum, skoro i tak wszyscy wiedzieli/wiedza jak oszukuje/oszukiwal?! Konrad Cylka. Chcesz dane?  Poszukaj na forum. mam wszystko, sam czesc znalazlem wiec luuz...ale on to jest bezczelny na maksa..po jakims czasie pisze, czy nie chcialbym kupic mb  - zenua 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ten Cylka to naprawdę większy cwaniak (a nie wygląda  ). Co jakiś czas pojawiają się nowe osoby wyruchane przez niego. Ciekawe na jaką kasę narobił przekrętów ? I co na to rodzice ? 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Ten Cylka to naprawdę większy cwaniak (a nie wygląda  ). Co jakiś czas pojawiają się nowe osoby wyruchane przez niego. Ciekawe na jaką kasę narobił przekrętów ? I co na to rodzice ?  mnie ciekawi co on tutaj ciągle jeszcze robi....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
suma sumarow mnie nie zrobil w bambuko...ide spac.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Osobiście uważam, że bardzo dobrze, że padły nicki dwóch panów. Niestety tak nie można postępować na forum i warto w tym miejscu przypomnieć, że za brak rozliczenia konkursu bana dostał na mecz.pl DarekDarecki. Jeśli dalej nasi wspomniani wybrańcy będą pożyczać i nie oddadzą zaległości to ja sam będę wnioskował o taką karę. Forum jest miejscem publicznym gdzie ludzie powinni się wzajemnie szanować a nie jest to miejsce gdzie pożycza się kasę na odegranie się. Panowie opanujcie się, bo coraz bardzie widzę, że jesteście uzależnieni i zachowujecie się jak Groszek z Legii, który chodził do kasy aby oglądać jak kulka lata...
.::Think Twice::. Ignorator. Ten drugi to kto? Vendetta? Bo ja już się pogubiłem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A bana jak nie dostał tak nie dostał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A bana jak nie dostał tak nie dostał  Jak dostanie to bedzie miał wymówkę ,ze nie mógł sie skontaktowac ,gdy chciał oddać  Jest w menu forumowym troche kolorów ,ja oznaczyłbym złodziei/kombinatorów/wyłudzaczy/ kolorem czerwonym. Ot ,takie wyróznienie za całokształt 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A bana jak nie dostał tak nie dostał  Jak dostanie to bedzie miał wymówkę ,ze nie mógł sie skontaktowac ,gdy chciał oddać  Jest w menu forumowym troche kolorów ,ja oznaczyłbym złodziei/kombinatorów/wyłudzaczy/ kolorem czerwonym. Ot ,takie wyróznienie za całokształt  czerwo? prawie jak admin 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A bana jak nie dostał tak nie dostał  Jak dostanie to bedzie miał wymówkę ,ze nie mógł sie skontaktowac ,gdy chciał oddać  Jest w menu forumowym troche kolorów ,ja oznaczyłbym złodziei/kombinatorów/wyłudzaczy/ kolorem czerwonym. Ot ,takie wyróznienie za całokształt  Conrad ma czerwony 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zvonimir i ty Radku a jeśli ?Vendetta ma też coś na sumieniu to też będzie brany pod uwagę przy okazji one way ticket. Ja jestem zbulwersowany tym co się tutaj dzieje. Nie rozumiem jak mozna robić takie rzeczy. Współczuje murze, $t$ i El_Darro, bo chłopaki naprawdę pokazali klasę. A co do winnych i robiących głupoty to strasznie się na was zawiodłem i w moich oczach straciliście wszystko. Wydawało się, że jesteście blisko elity a tutaj taki zonk. No cóż trzeba ufać tylko osobom, które zna się z życia realnego  .::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A bana jak nie dostał tak nie dostał  Jak dostanie to bedzie miał wymówkę ,ze nie mógł sie skontaktowac ,gdy chciał oddać  Jest w menu forumowym troche kolorów ,ja oznaczyłbym złodziei/kombinatorów/wyłudzaczy/ kolorem czerwonym. Ot ,takie wyróznienie za całokształt  Conrad ma czerwony  o tak czerwonym 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli chodzi o kolor to przecież jest tak lubiany przez mężczyzn róż 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli chodzi o kolor to przecież jest tak lubiany przez mężczyzn róż  Miałem to samo zaproponować RuShhhOfYY KooFFaaNiUTTkkkII KoLoReeeKKK
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Ja jestem zbulwersowany tym co się tutaj dzieje. Nie rozumiem jak mozna robić takie rzeczy. Zbulwersowany ? Bez żartów Ignoratorze ... ludzie w dzisiejszych czasach są w stanie zabić za pare zł więc tego rodzaju oszustwa jak opisane w temacie chyba nie powinny dziwić a tym bardziej bulwersować.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie na kase wycial TakeMeAway niby 15zl..ale zawsze pieniadz!  zwykly oszust takiemu to bana od razu. tak samo byl jakis 210689r krecil jak tylko mogl i zastanawiam sie co on jeszcze robi na forum, skoro i tak wszyscy wiedzieli/wiedza jak oszukuje/oszukiwal?! 210689r tez nie raz chcial odemnie kase, ale nie pozyczalem.... dobrze wiedziec  na starym koncie dostal juz bana, jak dobrze pamietam to pisal mi ze za bluzgi i dlatego zalozyl nowe (210689r)  i ban oszustom, taki dubelek na najblizszy weekend 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
_zvonimir_Carpal Tunnel[ Linked Image] Zarejestrowany: 06/04/2007 Wiadomości: 6256 Loc: Silesia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
malutki podpis pod nazwa uzytkownika "oszust" "potencjalny oszust" i wszyscy beda wiedziec 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cylka jest nieugięty. Do dnia dzisiejszego zagaduje na GG z prośbą o kasę :GRIN:
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|