|
|
member
|
|
member
Witam,
moze ktos udzieli mi krotkiego wyjasnienia czy spotkal sie z podobna sytucja. W zakladce operacja na bwin mam 3x zdjete po 246zl z opisem poker Buy-In / Poker Buy-In i konto mniejsze o prawie 740zl. Jako ze nie gram w ogole ta gre jestem conieco zdziwiony, choc fakt ze grajac wczoraj na live chyba kliknalem na zakladke POKER.
Pozniej chcac sie czegos dowiedziec zajrzalem tam jeszcze kilka razy i zdejmowalo mi po kolejne 246zl?
Napisalem juz do Supportu, ale pewnie odpowie rano. Moze ktos z Was udzieli jakiejs podpoiwiedzi juz teraz.
Z gory dzieki. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Prawdopodobnie ktoś wbił ci się na konto i przerzucił pieniążki za pomocą pokera na inne.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Nikt wiecej nie mial stycznosci z podobnym zdarzeniem i jaki byl jego final?
Konto zostalo obciazone kilkukrotnie wg schematu ktory opisalem powyzej (wiecej niz 3x) w odstepie moze poltorej godziny. Rano zostalo zablokowane przez BWIN z informacja o koniecznosci kontaktu.
Opisalem moj przypadek - pierwszy raz w nocy zaraz po zawazeniu ze cos jest nie tak, oraz rano po blokadzie - jak dotad czekam na ich ustosunkowanie sie.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Coś mają jakieś problemy chyba bo mi już 2 dzień na maila nie odpowiedzieli i wypłata na MB te ż już 2 dni idzie. U was podobnie jest, czy tylko ja im się gdzieś zapodziałem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Coś mają jakieś problemy chyba bo mi już 2 dzień na maila nie odpowiedzieli i wypłata na MB te ż już 2 dni idzie. U was podobnie jest, czy tylko ja im się gdzieś zapodziałem? Na meile odpowiadaja z reguły po 3 dniach najpierw przychodzi wygenerowany przez system ze maja duza ilosc meila  a wyplaty na mb roznie raz mialem po tygodniu raz po 2 dniach w oststanim czasie oczywiscie
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy ktoś wie w jaki sposób można wydrukować ze strony bwin kalendarz zdarzeń, które będą dostępne do gry na live?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktoś wie w jaki sposób można wydrukować ze strony bwin kalendarz zdarzeń, które będą dostępne do gry na live? chyba sie nie da...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam orientuje się ktoś w jakich godzinach bwin księguje wpłaty przelewem??
wpłaciłem 3 dni temu i nadal nic nie mam na koncie, wplacajac do innych bukow to trwa max 2 dni a tu juz mnie zaczyna martwic ta sytuacja..
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam ma ktos taki problem ze nie pojawiaja mu sie zaklady live tylko kalendarz? Poniewaz nie wiem czy problem lezy w moim komputerze czy to usterka od nich? mam tak przez caly dzisiejszy dzien.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam ma ktos taki problem ze nie pojawiaja mu sie zaklady live tylko kalendarz? Poniewaz nie wiem czy problem lezy w moim komputerze czy to usterka od nich? mam tak przez caly dzisiejszy dzien. U mnie wsyzstko OK
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ponawiam pytanie
Jakie są koszty przelewu z bwin jeśli wypłaca się po raz drugi w tym samym miesiącu...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kotwa konczyla mi kupon - postawilem Kolobrzeg hcp -6,5 a bwin rozliczyl wynik wygrany dla Kwidzynia +6,5 przy czym Kotwa wygrala 76-64!!! Pierwszy raz spotykam sie z takim shitem - powiedzcie czy oni sami skoryguja blad czy pisac do nich maila ?!?!?
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czego tu sie bulwersowac? kazdemu bukmacherowi zdarzaja sie bledy w wynikach Napisz maila i po bulu
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy kase z programu "b" trzeba obracac przed wyplata? jesli tak to ile razy? udalo mi sie zgromadzic 50.000 punktow i wymienic chce dzis, ale jutro planowalem wyplate. Mozna wyplacac bez obrotow?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy wplacajac kase na Bwina z MB moge nastepnego dnia wyplacic na konto bankowe bez obrotu ? czy zablokuja mi to w jakis sposob ?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
zalezy od widzimisie osoby ktora to przejrzy.ja obracam kilkakrotnie na live sumy 20-50zl odczekuje 2-3 dni i przechodzi.tylko pamietaj ze to bwin wiec ryzyko bardzo duze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja ostatnio wplasnie potrzebowalem tak samo zrobic, ale najpierw pogralem troche na live kursy 1.01 i na 2 dzien wyplacilem.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
szybkie pytanie ile idzie kasa z bwin na konto bankowe??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szybkie pytanie ile idzie kasa z bwin na konto bankowe?? zlecona rano poniedziałek - środa popołudniu na koncie (sprawdzone w zeszłym tyg) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szybkie pytanie ile idzie kasa z bwin na konto bankowe?? czasami na 2 dzien juz jest
|
|
|
Link skopiowany do schowka