Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
[Linked Image]

Najlepiej TIRem. smile

Jeden wielki kłębek nienawiści i wartości anty-chrześcijańskich.

Bonus: Unibet
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by bcn1899

Amkwish przyjacielu, wyjasnij mi jak to jest. Masz czas, zeby tu walic wypracowania, a w zabagnionym temacie o LM piszesz tylko, ze zyczysz chlopakom dobrej zabawy w robieniu burdelu i nie zamierzasz tam sprzątać? Nie rozumiem.
[/quote]

Jestes w stanie zrozumiec ,ze nie jestem Twoim przyjacielem ?

Co sie zas tyczy moejgo czasu ,to dysponuje nim wedle wlasnego uznania,a smieci w w/w topiku nie moge zamiesc do kata "jak leci" ,bo wraz z nimi wylecialyby wartosciowe posty.

Mozesz czepiac sie dalej....amkwish Cie nie rozjedzie grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by HoMiK155
Originally Posted by amkwish
Nie powiem ,malo tego ,piomilowych pogladow nie popieram ,ale...On ma prawo uwazac za autorytet kogo Mu sie podoba i vice-versa

Amkwish, a czy ja komuś bronię obierać sobie autorytety wg własnego uznania?? Tu chodzi przecież o stawianie Bartoszewskiego w jednym szeregu z pedałami, pustymi laskami i innym elementem, a na to się godzić nie można.

Primo:

Dokładnie!

Panowie, nie przekraczajmy pewnej granicy. Jeżeli ktoś przeglądnąłby ten temat w całości i zobaczył wśród jakich "indywidualności" znalazł się pan Władysław Bartoszewski ... confused

Secundo:

Ja rozumiem, że temat ma żartobliwą konwencję, ale mimo wszystko jak patrzę na jego tytuł ... smirk

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Ale dlaczego Wy macie takie wąskie horyzonty? Zrozumcie, ze ktoś może nie lubić Bartoszewskiego. Może sobie przyjść jakiś wyznawca szatana i powiedzieć, ze najchętniej rozjechałby papieża...bo on mu nie odpowiada. Każdy ma inne upodobania i jeżeli już ktoś założył taki temat to chciał aby każdy kto sie w nim wpisał wkleił zdjęcie osoby, którą najchętniej by rozjechał autem. Jakbym miał kogoś w temacie wklejać to byłby to Lepper i Rydzyk. pzdr

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Conrad
[Linked Image]

Najlepiej TIRem. smile

Jeden wielki kłębek nienawiści i wartości anty-chrześcijańskich.

Conrad, to sa tylko glupie, naiwne, moherowe zagubione owieczki to nie ich wina, ze tacy sa, ja zajalbym sie raczej osoba, ktora ma na nich taki wielki wplyw i szerzy nienawisc w polskim spoleczenstwie ... panem R.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Pierniczek
Ale dlaczego Wy macie takie wąskie horyzonty? Zrozumcie, ze ktoś może nie lubić Bartoszewskiego. Może sobie przyjść jakiś wyznawca szatana i powiedzieć, ze najchętniej rozjechałby papieża...bo on mu nie odpowiada. Każdy ma inne upodobania i jeżeli już ktoś założył taki temat to chciał aby każdy kto sie w nim wpisał wkleił zdjęcie osoby, którą najchętniej by rozjechał autem. Jakbym miał kogoś w temacie wklejać to byłby to Lepper i Rydzyk. pzdr

Rozumiem, że ktoś może go nie lubić, naprawdę smile

Ale pomiędzy "nie lubić",a umieszczeniem Go w takim temacie jest jednak delikatna różnica moim zdaniem ...

Szanuje prawo do własnych, odrębnych poglądów innych userów, ale wszystko ma swoje granice. Tolerancyjny jestem bardzo, ale moja tolerancja nie dotyczy .. nietolerancji smile

Zrobił się niezły OT za co przepraszam, to mój ostatni wpis w tym temacie.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany dalszą dyskusją, zapraszam na priv.

PS jeżeli ktoś wkleiłby zdjęcie papieża, również byłbym zniesmaczony wink

Tenis Trader
Tenis Trader
Ja bym przejechał Piomila i byłoby po problemie...

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by amkwish
(...)

[Linked Image] dzięki... przyjacielu ;-) teraz już rozumiem... wesołych świąt..

--
pzdr.bcn1899 *bolo, kopsnij dychę ;-)*

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Tych dwóch jak widzę - odruchy wymiotne puke
[Linked Image] [imageshack.us]
[Linked Image] [imageshack.us]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by rockeman
Daniel Negreanu puke

[Linked Image]

i Jamie Gold puke

[Linked Image]

ja właśnie bardzo lubie daniela czego nie można powiedzieć o Goldzie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Mindman
Originally Posted by Pierniczek

Rozumiem, że ktoś może go nie lubić, naprawdę smile

Ale pomiędzy "nie lubić",a umieszczeniem Go w takim temacie jest jednak delikatna różnica moim zdaniem ...

Szanuje prawo do własnych, odrębnych poglądów innych userów, ale wszystko ma swoje granice. Tolerancyjny jestem bardzo, ale moja tolerancja nie dotyczy .. nietolerancji smile

Zrobił się niezły OT za co przepraszam, to mój ostatni wpis w tym temacie.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany dalszą dyskusją, zapraszam na priv.

PS jeżeli ktoś wkleiłby zdjęcie papieża, również byłbym zniesmaczony wink
Człowieku. A nie jesteś zniesmaczony, że ktoś tu wkleił zdjęcie twojego prezydenta? Tu już nie wypada zareagować?

MaSha Lover
MaSha Lover
Originally Posted by Goget
Ja bym przejechał Piomila i byłoby po problemie...
Spróbuj szczęścia smile

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
[Linked Image]

I to kilkakrotnie. Jak i te moherowe berety do lochu!!!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
to się biedne owieczki wzburzyły że im bożka chcą przejechać shocked proponuje wam zadzwonić do szkła kontaktowego grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
[Linked Image]

[Linked Image]

z pisuarów których tu nie zauważyłem tutaj ,a należy im się

D
enthusiast
enthusiast
D Offline
Originally Posted by dAnTeCh
[Linked Image]

[Linked Image]

z pisuarów których tu nie zauważyłem tutaj ,a należy im się

a za co dobry czlowieku smile

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
między innymi za oczyszczalnie ścieków smile

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Brakuje mi w tej kolekcji "niechcacy przejechanych" ...samego Belzebuba laugh

Najwiecej zas sportowcow ,wiadomo jakie to forum wink

S
SR Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Ja bym chętnie potrącił Dode , za to że nikt jej nie podskakuje w mediach bo jest atrakcyjna i pozwala sobie na wyszczekanie na które inni sobie pozwolic nie mogą.Do tego doszła tam gdzie jest tylko wyglądem , wyzej wymienionym szczekaniem , wyzywaniem ludzi i nakręcaniem skandalu.Teraz jak blask jej "gwiazdy" zaczął gasnąć to wykręciła huczną afere z R.Majdanem z którym i tak pewnie związała sie żeby zrobić lepszy show w mediach brukowcach itd. Może i na codzien jest w porządku ale to co prezentuje w srodkach masowego przekazu to jest plastikowy szmul , symbol sztuczności.A jej muzyką wogóle sie nie jaram bo to jak sie można jarać popshitem gdzie kto inny odwala za nią ciężką prace z tekstem , kto inny odwala prace związaną z muzyką a ona tylko to śpiewa.heh... wyobraźcie sobie rapera który śpiewa tylko dlatego że ma ładny głos i dobry flow... dlatego szaunuje kazdego muzyka z obojetnie jakiego obszaru muzycznego ktory i pisze teksty i je spiewa a na koncercie daje je oczywiscie nie z plejbeku tylko na czysto... ale dobra nie bede odchodzil od tematu...

A najbardziej drażni mnie jak ludzie ktorzy byc moze nie wychodzą z domu albo ich swiat konczy sie na internecie i TV ubóstwiają dode za jej super wygląd.
Owszem ... wygląda na pięc pluszzz ale dajcie spokój , nie ma sie czym jarać i tracić głowy , przeciez mieszkamy w Polsce i takich kobiet które wyglądają jak Afrodyta to są tysiące , dziesiątki , setki tysięcy (ciężko wyczuć ) ale sie to widzi smile

Ogólnie to rozjechałbym Dode

Nie bede mowil o politykach bo ja nie glosuje , nie przyczyniam sie do tego ze tacy syfiarze maja glos i wladze wiec nie bede psioczył jak cala reszta ktora pedzi na wybory tylko po to zeby pozniej miec na kogo narzekac a tamci robia szopke jak zawsze , zmieniaja sie tylko Literki ABC XYZ

Strona 6 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
13 zarejestrowanych użytkowników (aker, $-man, rymoholik, alfa, rafal08, kemp, burbon, Sensei, latajaca_holenderka, betowiec, JelineK, Emilio, Akhu), 1,834 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,832,034
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025