Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 13 1 2 11 12 13
D
addict
addict
D Offline
Dzięki panowie za konkurs i wspólną zabawę. Jakoś udało mi się wygrać, chociaż musze przyznać, przed konkursem troche strasznie wygladały te nicki 'tuzów' tutejszego forum, ale jak widać nie taki wilk straszny jak go malują smile A co do mojego nie zatypowania w ostatniej kolejce, to Igno ma racje, była to raczej przemyślana decyzja, a wyprzedzić mogli mnie tylko ci którzy stawiali na kursy 5.00+.
Igno, nawet jakby Ci wszystko weszło to z moich obliczeń byłbyś jakieś dziesiętne jednostki za mną, heh można powiedzieć że trzymałem wszystko w ryzach tongue

Należy powiedzieć, że to był udany konkursik, chociaż było kilka zgrzytów, oraz niedociągnięć. Ufam że z wiosenną edycją ruszymy w większej liczbie i z troszke bardziej dopracowanym regulaminem.

Do zobaczenia na wiosnę, uciekam w sen zimowy...piwo

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Teraz już wiem dlaczego Dejmien pisał Legię z małej litery smile . Damian uważaj ja częściowo pochodzę z twojego miasta. Z reszta mam rodzinę ze strony mojego taty właśnie w twoim mieście i pod smile . A co do niedociągnięć to się nie zgodzę. Wszystko było jak należy tylko w przyszłej edycji ulegnie zmianie dwa punkty:

1. Każdy będzie zmuszony dokonać podsumowania do wtorku do godziny 20:00. Jeśli nie minusowe punkty.
2. Z związku z 13 kolejkami będzie można odpuścić dwie kolejki. Myślę, że nie ma co robić zmian z tym, że każdy musi typować w ostatniej serii gier. Tutaj lepiej aby decyzję podejmował każdy indywidualnie.

Dzięki za konkurs piwo

Strona 13 z 13 1 2 11 12 13

Moderatorzy  Akhu, Biszop, Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (kamel, rafal08, Sensei, forty, rymoholik), 1,719 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,897
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025