|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nikogo. Po co sobie niszczyć auto.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mark'a Brikner'a, mojego byłego ( na szczęście) managera.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tego typa z tvp2 z dredami ze skrotow LM 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tego typa z tvp2 z dredami ze skrotow LM  Mop Man 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
komu on kibicuje? Sadzac po tekstach napewno Milanowi, a z zawodikow Kace, Riqqelme i komu jeszcze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
eeeeeee, to po jaka cholere wy to czytacie?  nie podoba mi sie = nie czytam i wali mnie co on tam pisze mi sie nie zdarzylo czytac na bierzaco blog/teksty/artykuly kogos kogo po prostu nie lubie i nie mam ochoty czytac co ta osoba ma do powiedzenia, a gdzie nie wejde to narzekania i inne nie mile rzeczy o Stecu, jak widac, sporo ludzi go czyta (jak widac Ty tez), czyli "cos" was ciagnie do tego, to po jaka cholere przejechalbys samochodem kogos kogo regularnie czytasz? 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Skrajna głupota  to chyba ta z pułapu bliskiego bezmyślności, ale na bezmyślność też trza reagować  Dla mnie to żaden autorytet. Dziadek stracił kontakt z rzeczywistością dawno temu, dobry on jest w opowiadaniu bajek, nic więcej. Szczerze mówiąc mało mnie obchodzi jego biografia, a widzę jedynie to, że dziadek ma masońskie zapędy i dziwnym trafem zdobył szerokie poparcie młodzieży oglądającej tvn Jeśli to jest autorytet, to Muhamad Ali i Floyd Mayweather powinni zapalać co 4 lata znicz olimpijski  Zastanow sie jeszcze raz...
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
po co czytamy? powiem Ci czemu przynajmniej ja poświęcam swój czas dla jego wypocin. Zapewne słyszałeś o aferze, którą Stec rozpoczął prowadzić z kibicami (a według niego kibolami) po tym jak jakaś "fanka" i "fan" odpowiednio Wisły i Legii napisali na forum czy gdzieś jaka to hołota i dzicz chodzi na Reymonta, a na Łazienkowską dilerzy etc. Od jakiegoś czasu szuka na siłę afery, i robi się coraz ciekawiej  ... a i jeszcze na tego pana  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nikogo. Nikt mi jeszcze nie zrobil czegos takiego aby mogl za to oberwac. A osoby publiczne: coz, znam jedynie z telewizji  I nawet choc nie lubie niektorych osobnikow to nie moglym powiedziec, ze chce im krzywde zrobic. Choc tak w zartobliwym tonie to moglbym wymienic kilka znanych osob, ktore mnie potwornie wkurzaja ...
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Zastanawiam się kogo Jaruś chciałby potrącić. Zapewne Tuska, Ujazdowskiego, Zalewskiego, Dorna, Sikorskiego... lista zapewne jest bardzo długa. Problem w tym, że Jaruś nie ma prawa jazdy, tak więc nie wiadomo czy w ogóle potrafiłby ruszyć autem z miejsca. 
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Zastanawiam się kogo Jaruś chciałby potrącić. Zapewne Tuska, Ujazdowskiego, Zalewskiego, Dorna, Sikorskiego... lista zapewne jest bardzo długa. Problem w tym, że Jaruś nie ma prawa jazdy, tak więc nie wiadomo czy w ogóle potrafiłby ruszyć autem z miejsca.  zawsze może zrobić to rowerkiem , bo na tym chyba umie jeździć choć nie wychował sie na podwórku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|