|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja polecialem szybko z AK 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
no ja najgorsze miejsce z mozliwych 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam, Wyniki 9 turnieju: [ Linked Image] i klasyfikacja generalna : [ Linked Image] pzdr M.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Klasyfikacja ForumChalange wygląda tak:
Mecz pl ------ 609 pkt Pokerzysta pl ----- 0 pkt Pokerzysci pl ----- 0 pkt Yourbet pl ------ 0 pkt
Zasady i nagrody klasyfikacji ForumChalange opisane kilka postów wyżej ....
pzdr
M.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Po ostatnich zgłoszeniach ForumChalange wygląda tak:
Mecz pl ------ 609 pkt Pokerzysta pl ----- 228 pkt Yourbet pl ------ 173 pkt Pokerzysci pl ----- 0 pkt
pzdr M
|
|
|
|
|
|
|
Kiedy mija termin zgloszen? Abysmy wiedzieli na czym stoimy.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Termin zgłoszeń mija 24 godziny po ostatnim turnieju.
"pierwsze 5 miejsc" już sie zadklarowało i walka zapowiada się ciekawie, tym bardziej, że zgłaszją sie gracze, którzy jeszcze nie grali , ale chca zagrać w nastepnych turniejach ...
Mecz pl ------ 728 pkt Pokerzysta pl ----- 516 pkt Yourbet pl ------ 173 pkt Pokerzysci pl ----- 0 pkt
Pzdr
M.
|
|
|
|
|
$
|
|
$
czyli najblizszy turek we wtorek ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czyli najblizszy turek we wtorek ?  tak i trzeba odskoczyc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dostałem zagarek  tak jak juz wspominal Experto - w realu jest fajniejszy niz na zdjęciu  ja dostalem czarny, i faktycznie tak jak juz ktos pisal na czacie podczas turnieju, jest on troche za ciemny (bez podswietlenia slabo widac cyferki), ale poniewaz ja też jestem raczej "ciemny", to świetnie się z nim komponuje PJ_8 i Lamer, teraz Wasza kolej 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
....... PJ_8 i Lamer, teraz Wasza kolej  No ja w ostatnim turnieju poległem jak dziecko, nie potrafiłem zrzucić trójki 9 - będąc w 99% pewien, że przeciwnik ma strita (i miał) :), ale jeszcze powalcze  Najbliższy turnij rozegram chyba w hoteliku w Olsztynie, ale może i dobrze - ani żona ani dziecko nie będą dupy zawracali 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no nareszcie Ongame cos zrobilo z lobby!! ekstra zmiana, bo do tej pory nawigacja na tym sofcie to był koszmar. Skutecznie mnie to zniechecało do gry w tej sieci. "Quick seat" - super 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam, Przed świetami Ongame postanowił poprawić funkcjonalność oprogramowania i nasze lobby przeszło solidny lifting. Wprowadzone zmiany zdecydowanie poprawiaja komfort wyboru stolików i turniejów. Mysle, że wporowadzone zmiany spodobają się wszystkim graczom Szczególnie "gorąco"  przyjętą została przez graczy opcja "quick seat", dzięki której, po 3 kliknięciach możemy, usiąść do stołu/turnieju, który nas interesuje: [ Linked Image] Można tytaj głaszać swoje uwagi dot. nowego lobby. Jednak lojalnie ostrzegam, że ticketami nagradzani bedą tylko Ci, którzy wyrażą swój zachwyt wprowadzonymi zamianami ( i to nie wszyscy ;)) (rockeman - Ty juz dostałeś ;)) I przypominam, ze wystarczy 500 Punktów Gracza, zebranych do 10 stycznia, aby zagrać o wspaniały wyjazd "all inclusive" na Puchar Świata do Zakopanego !!! Pzdr M ------------------ Betsson Polska
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
faktycznie quick seat to nowa i ciekawa forma  i w ogole jest jakos przejzysciej  podoba mi sie  dosc latwo sie skacze pomiedzy grami i mozna wlaczyc co sie chce, a nie jak w niektorych innych pokerach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nowe lobby rzeczywiście wygląda dość interesująco. Opcja "quick seat" bardzo pomocna część tego lobby  Znacznie więcej info w lobby turniejowym  Zauważyłem jeszcze jedna ciekawa rzecz: przy rozgrywaniu pojedynku z inna osoba można się zrewanżować i odbić swoje żetony  Ogólnie mi się bardzo podoba nowe lobby 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nowe lobby duzo lepsze kiedys wogle nie chcialem u was grac z powodu wlasnie softu teraz gra juz wydaje sie znosna jednak dalej brakuje mi paru opcji min Dolaczanie do listy oczekujachych do wszystkich stolow danego limity z okresleniem liczby graczy, informacja o pulach nagrod w oknie lobby turnieju
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
(rockeman - Ty juz dostałeś ;)) 
|
|
|
|
|
|
|
ticketami nagradzani bedą tylko Ci, którzy wyrażą swój zachwyt wprowadzonymi zamianami Faktycznie zmiane odbieram popzytywnie, przyjemniej bedzie sie gralo w lidze betsson 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wszystkie zmiany na +. Lobby bardziej przejrzyste i funkcjonalne, ale... najważniejsze że naprawiona została rzecz która zawsze najbardziej mnie irytowała Ściślej chodzi mi o to że gdy chcemy zobaczyć dokładny podział puli bądź ranking klikamy na Tournament info i otwiera nam sie odpowiednia strona. Zawsze coś źle odsyłało i strona mi się w Betsson sie nie otwierała, zawsze było że "poszukiwana strona nie istnieje". A teraz śmiga 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zmiany zmiany no troszkę lepiej jest z nawigacją  a co bym jeszcze zmienił?? zmiana wielkości stołów podczas gry była by przydatna a także możliwość widzenia zrzuconych kart  to taka kosmetyka ale to tez jest czasem ważne 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|