|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Przy ostatnich promocjach reload-owych, wszystkim co otrzymali e-maile bonusy dodawali, mimo tego, że Polacy nie są na liście bonusowej. Mogliby w końcu wpisać nas na tę listę, przecież Polacy to najlepsi gracze w Europie, tuż za Turkami 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dostałem e-meil, dostałem bonus. Poprzednio mimo że było to samo w termsach, napisałem do nich i spoko dostałem 25euro
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dostałem e-meil, dostałem bonus. Poprzednio mimo że było to samo w termsach, napisałem do nich i spoko dostałem 25euro a musiałeś długo czekać na ich reakcje?Poza tym do kiedy jest ta promocja i czy ktoś pamięta warunki ich obrotu? 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dostałem automatycznie przy wpłacie,
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Ja przy poprzedniej promocji kiedy Polacy byli wykluczeni napisalem do nich maila i odpowiedzieli ze niestety nie ma takiej opcji zeby przyznali mi bonus. Teraz niestety pewnie jest podobnie, aczkolwiek zaskoczylo mnie to co napisales. Moze sprobuje raz jeszcze zapytac sie czy bonus otrzymam.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Potwierdzam dają bonus ale zrozumiałem z ich wyjaśnienia sytuacji że dają graczom z Polski już rejestrowanym które otrzymały ten ich poprzedni bonus!!!!!!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Napisali, że wprawdzie Polacy do bonusów się nie kwalifikują, ale skoro otrzymałem e-maila i wpłaciłem to zostanie on dopisany "ręcznie". Dzisiaj depozyt został podwojony.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
odpisujuą wam na maile z tlenu?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam,
Czy ktos ostatnio od nich wyplacal. Mi dali takie limity, ze biorac pod uwage slaba oferte doszedlem do wniosku, ze nie ma co tam dluzej trzymac kasy. Zlecilem wyplate kilka dni temu i do tej pory nie ma. Nie wiem czy juz sie mam zaczac martwic czy jeszcze nie?
WK
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja zlecałem w poprzednią niedzielę. Dostałem pieniądze w piątek. Zbiegło się to z wysłanym w mailu zapytaniem (4 godziny po zrealizowali) - nie wiem czy przypadkowo czy nie.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
działają czy nie w końcu bo jakiegoś bonusa mi przysłali?
|
|
|
Link skopiowany do schowka