|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
będzie rozmowa z miłą panią łamaną angielszczyzną 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Chciałem sprawdzić czy przy wypłacie z gb na mb w pln jest przewalutowanie ale nie mogę bo przy wypłacie wyskakuje bład. Przeglądałem wcześniejsze posty i jest to ten sam błąd jak u osoby o nicku "zostać modem_MLS" : http://i1.tinypic.com/7xb3p1x.jpg
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
będzie rozmowa z miłą panią łamaną angielszczyzną  to ta mila pani nie umie dobrze mowic po angielskiego, to kogo oni przyjeli do pracy  .... wyslalem im maila a jak dobrze pamietam to chyba wybralem jezyk polski do prowadzenia rozmow ze supportem 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
będzie rozmowa z miłą panią łamaną angielszczyzną  to ta mila pani nie umie dobrze mowic po angielskiego, to kogo oni przyjeli do pracy  .... wyslalem im maila a jak dobrze pamietam to chyba wybralem jezyk polski do prowadzenia rozmow ze supportem  nie narzekaj, dogadać się idzie 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Chciałem sprawdzić czy przy wypłacie z gb na mb w pln jest przewalutowanie ale nie mogę bo przy wypłacie wyskakuje bład. Przeglądałem wcześniejsze posty i jest to ten sam błąd jak u osoby o nicku "zostać modem_MLS" : http://i1.tinypic.com/7xb3p1x.jpgHmm, czyli w ogóle nie można wybrać opcji PLN przy wypłatach przez MB? Rene, jeśli chodzi o zmianę waluty w MB to chyba powinni na to pozwolić na zasadzie "zamykamy stare konto i otwieramy nowe". Szczerze mówiąc nie wiem dlaczego nie wprowadzą możliwość posiadania konta w wielu walutach na raz. Dużo łatwiej by było dla ludzi, ale to już sprawa MB. ------------ Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20 Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJA
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wypłata z GB Euro na MB Pln - u mnie pomogło (oczywiscie kasy na pln mb przychodzi mniej, przewalutowanie)
Z powodów tymczasowych problemów technicznych, niestety niektórzy z naszych użytkowników nie mogą wypłacić środków za pomocą tej metody płatności. W celu rozwiązania sprawy, prosimy zmienić język Pana przeglądarki na angielski. Aby to uczynić, należy: 1. Uruchomić przeglądarkę internetową 2. Wybrać Narzędzia > Opcje internetowe > Języki (Tools > Options > Languages) i ustawić język na angielski (English_US) 3. Następnie należy spróbować ponownie zlecić wypłatę Prosimy napisać ponownie do nas, jeżeli powyższa procedura nie przyniesie skutku.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Korekta: wypłata z GB PLN na MB PLN
|
|
|
|
|
|
|
Porozmawiam z nimi jutro o tym, ale jeśli znajdziesz chwilkę to proszę o kilka wskazówek, podałem info w temacie o GB. Wielkie dzięki, Conrad. ------------ Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20 Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJA
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Potwierdzam, jest podwójne przewalutowanie. Wypłatę zleciłem mailem . Na przewalutowaniu straciłem ok. 150 zeta. Jedynym plusem jest szybkość procesu wypłaty (uwinęli się nadspodziewanie szybko). Aktualnie nie warto zakładać konta w PLN.
|
|
|
|
|
|
|
Dzięki, przekaże im żeby umożliwili zatem opcję PLN podczas wypłat przez MB. Wypłatę zlecałeś jakoś niedawno? ------------ Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20 Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJA
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
wczoraj zleciłem Generalnie, aby uniknąć błędów przy wypłacie w pln oraz przy zmianie waluty konta, w przeglądarce trzeba mieć ustawiony język English_US (IE7: Opcje internetowe > Języki i wybrać English_US, Firefox: Opcje > Zaawansowane > Języki ....).
|
|
|
|
|
|
|
Dzięki Karlo. Ja akurat mam ustawiony US English w Firefoxie jako default nawet, ale waluty konta nie udało mi się zmienić. Osobiście w PLN nie grywam, ale chciałem przynajmniej przetestować tę zmianę waluty konta w profilu.  ------------ Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20 Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJA
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Zmieniałem w IE7, jedynym językiem przeglądarki przy zmianie waluty był English_US (polski usunąłem na czas zmiany). Trzeba być wylogowanym ze strony głównej GB i zalogować się na https://secure.gamebookers.com/index.htm ale to jest chyba oczywiste. Osobiście walutę można zmienić tylko raz.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A ja dalej nie moge wplacic za pomoca MB. Czy oni kiedykolwiek to naprawia ?
|
|
|
|
|
|
|
Ja akurat mam konto w USD (saldo zerowe) i chciałbym zmienić na Euro. Poczekam aż to naprawią i wtedy zmienię walutę konta. W ogóle polecałbym mieć konto w Euro i podobnie robić z Netellerem/Moneybookers. W tej walucie można wszędzie, w każdym buku grać. ------------ Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20 Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJA
|
|
|
|
|
member
|
|
member
W przypadku kiedy non stop mamy do czynienia z umacnianiem się złotówki to raczej nie jest dobre rozwiązanie.
|
|
|
|
|
|
|
Ja uważam, że silna złotówka to dobry moment, żeby zgarnąć za nią teraz jak najwięcej Euro.  ------------ Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20 Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJA
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanko: Nie grałem jeszcze w 'nowym GB' (szata graf, troche inne menu). Zleciłem przed chwilą wypłatę na kartę kredytową, ile to trwa? Wczesniej używałem tylko MB 
|
|
|
|
|
|
|
Do 5 dni bankowych i pieniądze będą na karcie. Musisz się tylko upewnić czy Twój bank od razu je udostępnia - klienci Inteligo kiedyś musieli do supportu (banku rzecz jasna) wysyłać skan żeby im odblokowali tę sumę.  ------------ Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20 Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJA
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja dzis wyplacalem na mb i po krotkiej chwili pieniadze juz byly Zero problemow.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|