|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Więc zostawiam jak na razie sprawę niedomówioną. Przyjdzie czas. Twoja sprawa ,Twoja decyzja. Mam nadzieję ,ze Mikołaj przyjdzie jeszcze przed Swiętami 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tak , liczę że tak się właśnie stanie. Nie chciałbym znajomemu psuć doskonałej reputacji na forum, włożył tutaj dużo wysiłku w swojej pracy , jego działalność jest mocno zauważalna przez innych na forum. Wie doskonale o tym i mi napisał na gg , że postąpił bardzo nieodpowiedzialnie. Żeby Go zmobilizować napisałem tutaj i myślę, że już kombinuje nad polubownym rozwiązaniem sprawy  Jak sprawa się rozstrzygnie na pewno napiszę. Mam nadzieję, że pozytywnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To co pisze tutaj moonlight to normalnie pasuje mi do naszych polityków: Wiem coś, ale nie powiem  .Skoro chcesz rozwiązać tą sprawę z kolegom to po co to unaoczniać publicznie. Mi jak ktoś ze znajomych jest winny jakąś sumę to nie piszę tego publicznie tylko rozmawiam z kimś o tym. .::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Przeciez napisal wyraznie, ze skutek pozytywny juz to "unaocznienie publiczne" odnioslo, wiec czego sie tu czepiac. Rozlicza sie jak trzeba i po sprawie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ignorator, nie zrozumiałeś mnie. Napisałem w tym temacie o tym celowo, ponieważ wiem że ten kolega z którym mam sprawę - przeczyta to i może być pewien, że w przypadku niedotrzymania umowy lub brak konkretnego wyjaśnienia w terminie, nie zawaham napisać tutaj jego nick - a to na pewno popsułoby jego wizerunek i zaufanie innych użytkowników.
Nie chcę robić tego na razie "imiennie" i mam nadzieję że do tego nie dojdzie.
Czepiacie się mnie, piszecie o pierdołach w głupszych tematach, a chcę po prostu zwrócić publicznie uwagę temu koledze. Prywatnie także rozmawialiśmy na gg. Za 3-4 dni napiszę jak sprawa została wyjaśniona, proszę, koniec dyskusji na temat mojego postu.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mi jak ktoś ze znajomych jest winny jakąś sumę to nie piszę tego publicznie tylko rozmawiam z kimś o tym. Tylko że temu Twojemu znajomemu "zwisa" to , czy napisałbyś na forum ,że jest Tobie coś winny, czy nie. Temu koledze co z nim mam umowę, myślę, zależałoby na tym, aby na forum nigdy jego nick w podobnej sprawie się nie pojawił. I tu jest sedno mojego pierwszego postu w tym temacie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moonlight nie tlumacz sie czemu napisales tutaj post Wg mnie bardzo dobre posuniecie i na Twoim miejscu zrobilbym identycznie
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Mi cylka wisi od 2 miesiecy 140 zl i nie wiem co zrobic zeby mi oddal ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi cylka wisi od 2 miesiecy 140 zl i nie wiem co zrobic zeby mi oddal ... zajechac do niego i mu wpier****ć ktoś tu miał dane do niego
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
no jego dane sa razem z legitymacja, a on widze nadal dyma ludzi
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a cylka czasem nie dziala na forum z nickiem skladajacym sie z 6 cyfer?
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
osobiście kilka krotnie pożyczałem kasę bo wiadomo jak ktoś w nagłej potrzebie to wypada czasem pomóc no i do tej pory ta osoba oddawała bez zarzutu ale ostatnio już prawie od tygodnia czekam i jakoś nie widzę żadnej odpowiedzi choć już do niej pisałem ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi cylka wisi od 2 miesiecy 140 zl i nie wiem co zrobic zeby mi oddal ... zadzwoń do jego mamy 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no jego dane sa razem z legitymacja, a on widze nadal dyma ludzi Experto on dyma frajerow ktorzy sa jeszcze wiekszymi frajerami od niego. Tylko idiota pozycza pieniadze obcym ludziom.
|
|
|
|
|
|
|
no zostac wydymanym przez takiego to 'letki' obciach: [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
naiwność ludzka czasem poraża - to fakt jednak trzeba sobie zdać sprawę że internet nie jest taki bezosobowy jak się niektórym wydaje i pewne zobowiązania pisane publicznie to nie puste słowa rzucone w eter ja bym się nie patyczkował gdyby mnie ktoś próbował dymnąć na kase frajer który oszukuje ma szczęście że nie trafił na kogoś z mocnym charakterem i znajomością prawa, np. na mnie nigdy nie znasz dnia ani godziny, nie wiesz kto i kiedy zapuka do twych drzwi 
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Buahaha, było jeszcze jedno zdjęcie, chyba ze zjazdu ministrantów  To już podwójnie "letki" obciach - dać się wydymać przez ministranta o takiej fizjonomii  Jak ktoś chętny, to przed Nowym Rokiem będę jechał do Szczecina. Możemy zatrzymać się w Stargardzie i pogadać z rodzicami Cylki 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
a tak poza tematem jest tu jakis prawnik..? jesli tak to bardzo bym prosil o kontakt na priv!! dzieki
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|