|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stachurski jaki wydygany 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wole jole niż tą emo dziwke;] Gdzie tam widziałeś emo? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie a to w ogóle prawda?
wszyscy chyba pamiętają jak Polsat ustawiał wyniki Baru... tia, pewnie Jola ustawiła wyniki na barze ;] aż wszystkie słupki jej popularności urosły średnia wieku głosujących ~13 a potem rodzice zdzwieni jakie rachunki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie a to w ogóle prawda?
wszyscy chyba pamiętają jak Polsat ustawiał wyniki Baru... ? ja nie slyszalem  moglbys rozwinac temat?
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
[ Linked Image] tą spotkałem w sobotę w Galaxy - centrum handlowe w Szczecinie takie wielkie jak dumny paw łaziła po sklepach...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I za wygraną Jola musi zapłacić Stachurskiemu za koncert
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
normalne ze ustawka tak jak z Dzieciolem,przeciez malolaty nie glosowaly za nim a babcie nie mialy jeszcze komorek w kieszeniach
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
Wiem, ten pseudo program to zabawa dla milionów (???) Polaków. Ja do oglądania tego czegoś nie mogłem się jednak przemóc (na szczęście) dlatego nie znam głównych aktorów tego realiti szoł. Przez ekran monitora przemknęła mi tylko jedna postać. Głupia, pusta, żałosna czarnowłosa postać kobiety. Teraz dowiaduję się, że wygrywa on dzięki widzom 100 koła papiera. Czy w dzisiejszych czasach, żeby zarabiać pieniądze trzeba robić z siebie imbecyla, albo po prostu tym imbecylem być ? Czy nie liczą się żadne pozytywne cechy, żadne wartości ? Ten przykład pokazuje, żen ktoś ułomny intelektualnie może być "gwiazdą". Przykro się robi. Ja promowaniu głupoty mówię stanowcze  Szukacie problemów tam gdzie ich nie ma  Jola nie robiła z siebie idiotki, ona po prostu jest idiotką i wygrała za szczerość oraz autentyczność. Skupcie się lepiej na tym, że dilera narkotyków promuje się na najlepszego boksera w Polsce  Wczoraj był na ostrych dragach, ale znowu pewnie nikt nic nie napisze złego czy obiektywnego 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
normalne ze ustawka tak jak z Dzieciolem,przeciez malolaty nie glosowaly za nim a babcie nie mialy jeszcze komorek w kieszeniach prawdziwe ustawki to jak PSV umawia się z Ajaxem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Eurosporcie ciekawsze rzeczy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tą spotkałem w sobotę w Galaxy - centrum handlowe w Szczecinie takie wielkie
jak dumny paw łaziła po sklepach... A kto to jest 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
normalne ze ustawka tak jak z Dzieciolem,przeciez malolaty nie glosowaly za nim a babcie nie mialy jeszcze komorek w kieszeniach myśle ze 1 edycje BB nie goladaly same maŁolaty, bo tamta edycja w ludzie w niej trzymali jakiś poziom... teraz wiadomo wszystko idzie pod pokolenie bravo i szalone 15
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Skupcie się lepiej na tym, że dilera narkotyków promuje się na najlepszego boksera w Polsce  Wczoraj był na ostrych dragach, ale znowu pewnie nikt nic nie napisze złego czy obiektywnego  skąd wiesz?
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
tą spotkałem w sobotę w Galaxy - centrum handlowe w Szczecinie takie wielkie
jak dumny paw łaziła po sklepach... A kto to jest  ta z you can dance ty nie dance ? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
[quote=PioKing] Skupcie się lepiej na tym, że dilera narkotyków promuje się na najlepszego boksera w Polsce  Wczoraj był na ostrych dragach, ale znowu pewnie nikt nic nie napisze złego czy obiektywnego  zastanów sie lepiej jak cos napiszesz ;]
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
O, ale przypadek, broniący głos odezwał się z Rzeszowa  Dilerzy to u was bohaterzy ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
O, ale przypadek, broniący głos odezwał się z Rzeszowa  Dilerzy to u was bohaterzy ? Nie, poprstu znam Cygana i znam sprawe napewno lepiej od Ciebie... uwierz mi ;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiem, ten pseudo program to zabawa dla milionów (???) Polaków. Ja do oglądania tego czegoś nie mogłem się jednak przemóc (na szczęście) dlatego nie znam głównych aktorów tego realiti szoł. Przez ekran monitora przemknęła mi tylko jedna postać. Głupia, pusta, żałosna czarnowłosa postać kobiety. Teraz dowiaduję się, że wygrywa on dzięki widzom 100 koła papiera. Czy w dzisiejszych czasach, żeby zarabiać pieniądze trzeba robić z siebie imbecyla, albo po prostu tym imbecylem być ? Czy nie liczą się żadne pozytywne cechy, żadne wartości ? Ten przykład pokazuje, żen ktoś ułomny intelektualnie może być "gwiazdą". Przykro się robi. Ja promowaniu głupoty mówię stanowcze  Szukacie problemów tam gdzie ich nie ma  Jola nie robiła z siebie idiotki, ona po prostu jest idiotką i wygrała za szczerość oraz autentyczność. Skupcie się lepiej na tym, że dilera narkotyków promuje się na najlepszego boksera w Polsce  Wczoraj był na ostrych dragach, ale znowu pewnie nikt nic nie napisze złego czy obiektywnego  Ja nigdzie nie szukam problemów. Po prostu wyrażam swoją opinię na dany temat. Poziomy debilizmu sięgają szczytów. Nie tylko w Polsce, na całym świecie. Zastanawiam się jak nisko można upaść ? I z każdym kolejnym dniem, z każdym kolejnym "szoł" w TV, gdy wydaje mi się, że już niżej nie można, okazuje się, że jestem w błędzie... Odpowiednie w tej sytuacji jest powiedzenie klasyka: "Gdy upadłem na dno, usłyszałem pukanie od spodu."
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znasz ... z opowiadań 
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
Wierze  Wierze tak samo jak wszystkim mordercom, którzy przed sądem zarzekają się, że są niewinni  Ale co tam, o takim właśnie niewidzeniu problemu mówię i proszę, przykłady są nawet tutaj 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|