|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, tylko, że jest jeszcze bonus świąteczny 250 + 250.
Także ogólnie można dostać 750 PLN.
Ja najpierw skorzystałem z bonusa 500 + 500, a ostatnio z tego świątecznego. Nie wiem jak ktos kto teraz sie zarejestruje skorzysta z obu promocji, bo ta 250 to tylko dla tych co na maila dostali pare dni temu. Ja też nie mam pewności, ale przecież nikt nic nie ryzykuje rejestrując się i korzystając z bonusa powitalnego, a przy okazji mając być może szansę na świątecznego 
|
|
|
|
|
a.k.a. "dave_k.o."
|
|
a.k.a. "dave_k.o."
jest teraz opcja konta w zlotowkach ? bo rejestrowalem sie kilka lat temu i wtedy bylo tylko euro dostepne a teraz chetnie bym wyprobowal tego buka i chcialbym wiedziec czy można zmienic walute konta na PLN. Robił ktoś moze tak ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest teraz opcja konta w zlotowkach ? bo rejestrowalem sie kilka lat temu i wtedy bylo tylko euro dostepne a teraz chetnie bym wyprobowal tego buka i chcialbym wiedziec czy można zmienic walute konta na PLN. Robił ktoś moze tak ? zagadaj na czacie, powinni zienić ja tak miałem, wszedłem na czat i spytałem czy zmienią mi z € na PLNy bo większy bonus jest  i bez problemu zmienili 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest teraz opcja konta w zlotowkach ? bo rejestrowalem sie kilka lat temu i wtedy bylo tylko euro dostepne a teraz chetnie bym wyprobowal tego buka i chcialbym wiedziec czy można zmienic walute konta na PLN. Robił ktoś moze tak ? zagadaj na czacie, powinni zienić ja tak miałem, wszedłem na czat i spytałem czy zmienią mi z € na PLNy bo większy bonus jest  i bez problemu zmienili  A gdy miałeś jeszcze euro, to wpłacałeś coś do nich, czy konto było cały czas puste ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zlikwidowali konsole(dodatkowe okno) do gry live??Czy ja nie widze jej:)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jest teraz opcja konta w zlotowkach ? bo rejestrowalem sie kilka lat temu i wtedy bylo tylko euro dostepne a teraz chetnie bym wyprobowal tego buka i chcialbym wiedziec czy można zmienic walute konta na PLN. Robił ktoś moze tak ? zagadaj na czacie, powinni zienić ja tak miałem, wszedłem na czat i spytałem czy zmienią mi z € na PLNy bo większy bonus jest  i bez problemu zmienili  Mialem konto w EURO i bo skierowaniu zapytania zaproponowali mi utworzenie duplikatu w PLN, tak wiec mam dwa konta walutowe :-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest teraz opcja konta w zlotowkach ? bo rejestrowalem sie kilka lat temu i wtedy bylo tylko euro dostepne a teraz chetnie bym wyprobowal tego buka i chcialbym wiedziec czy można zmienic walute konta na PLN. Robił ktoś moze tak ? zagadaj na czacie, powinni zienić ja tak miałem, wszedłem na czat i spytałem czy zmienią mi z € na PLNy bo większy bonus jest  i bez problemu zmienili  A gdy miałeś jeszcze euro, to wpłacałeś coś do nich, czy konto było cały czas puste ? mam tak samo jak Predox, czyli dwa konta walutowe tak, jak miałem konto w € to wpłacałem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyli mam rozumieć, że jak pogadam z nimi na czacie i zmienią mi walutę z USD na PLN, to będę mógł również skorzystać z bonusu ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyli mam rozumieć, że jak pogadam z nimi na czacie i zmienią mi walutę z USD na PLN, to będę mógł również skorzystać z bonusu ?  tak powinno być, chyba że na jakiegoś głąba trafisz, bo takich tam nie mało 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyli mam rozumieć, że jak pogadam z nimi na czacie i zmienią mi walutę z USD na PLN, to będę mógł również skorzystać z bonusu ?  tak powinno być, chyba że na jakiegoś głąba trafisz, bo takich tam nie mało  podbijam
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czyli mam rozumieć, że jak pogadam z nimi na czacie i zmienią mi walutę z USD na PLN, to będę mógł również skorzystać z bonusu ?  tak powinno być, chyba że na jakiegoś głąba trafisz, bo takich tam nie mało  podbijam Ja z 3 dni temu z euro na pln zmieniałem i mogę skorzystać z bonusa 15% od depozytu, którą i tak miałem w koncie euro, tak że mam w plnach, ale żadnych opcji bonusa oprócz tego. Pzdr.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam,mam pytanie odnosnie ligi hokeja NHL.Chodzi o zaklad over/under 5 goli,jezeli padnie równo 5 goli to jest zwrot?Wszedzie spotykalem sie z zakladem over/under 5,5 gola.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam,mam pytanie odnosnie ligi hokeja NHL.Chodzi o zaklad over/under 5 goli,jezeli padnie równo 5 goli to jest zwrot?Wszedzie spotykalem sie z zakladem over/under 5,5 gola. tak jest masz rację , bedzie zwrot - spotkasz się jeszcze z liniami 6 - czasami 6,5
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam,mam pytanie odnosnie ligi hokeja NHL.Chodzi o zaklad over/under 5 goli,jezeli padnie równo 5 goli to jest zwrot?Wszedzie spotykalem sie z zakladem over/under 5,5 gola. tak jest masz rację , bedzie zwrot - spotkasz się jeszcze z liniami 6 - czasami 6,5 ok dzieki za info 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Odnosnie bonusu powitalnego, czy przysluguje on również wpłacającym przez MB, bo w regulaminie żadnego zapisu dyskfalifikującego ten sposób płatnosci nie znalazłem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Odnosnie bonusu powitalnego, czy przysluguje on również wpłacającym przez MB, bo w regulaminie żadnego zapisu dyskfalifikującego ten sposób płatnosci nie znalazłem. mozna wplacac przez mb
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak ten buk reaguje na zagranie swoich własnych pomyłek ??? Konkretnie chodzi mi o sytuację, gdy w jakimś meczu wystawią kursy np. under/over dające surebeta, np 1.83-2.25. Oczywiście chodzi mi o normalnie wystawiane mecze, nie o live...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zmienią ci zakład na właściwy kurs.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy Bet365 ma konto w polskim banku ? czy płacac przelewem trzeba zlecac go za granice ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie mają konta w polskim banku ( jedna z niewielu ich wad)
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|