Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 61 z 61 1 2 59 60 61
Które są w stanie? Wszystkie poza Unią Tarnów. Wystarczy 4 miejsce w zasadniczej, porażka w PO np w Włókniarzem i wypad z gry. Lubię Stal, kibicowałem jej w tym roku, będę też w przyszłym, ale trochę powagi. Przy tak wyrównanej 7, bez słabych teamów takie sądy to bezsens. I abstrahuje tu już od tego, że prywatnie widzę Stal na tym pudle.

Jeszcze inna sprawa, to zupełnie bezsensowne nakręcanie się na typy i prognoza handicapów. Po co zdradzać, czego kto oczekuje?

Bonus: Unibet
J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by Cigano
nic mi nie wiadomo o sprzedawaniu/kupowaniu meczy? czyzbys byl zakompleksionym kibicem ZKŻ? laugh jezeli chodzi o sprzedawanie/kupowanie to chyba pomyliles STAL z Ostrowem? Zeby nie bylo OT to wymien mi 3 kluby ktore wg Ciebie sa w stanie zrobic zeby STAL zakonczyla rozgrywki poza pierwsza trojka?
pozwol ze ja wymienie smile
Unia Leszno Apator Torun Wlokniarz Czestochowa ( pewnie teraz nazwy zespolow sa inne ale te sa prawidlowe ) smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dobra, niech Wam bedzie, popadlem w samouwielbienie wink Macie racje. Zgadzam sie ze bedziemy mieli wyrownanych 7 zespolow i o to chodzilo, kazdy mecz bedzie niesamowicie ciekawy w ktorym bedzie walka do ostatniego wyscigu. Fajne jest to ze do rozpoczecia rozgrywek jeszcze kilka miesiecy a mozna sobie pokonwersowac i uslyszec zdanie innych smile

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Cigano, jesli uwazasz, ze ta gorzowska ekipa bedzie taka niepokonana w lidze, to sie mocno mozesz zdziwic.

S
enthusiast
enthusiast
S Offline
nic mi nie wiadomo o sprzedawaniu/kupowaniu meczy? czyzbys byl zakompleksionym kibicem ZKŻ? laugh jezeli chodzi o sprzedawanie/kupowanie to chyba pomyliles STAL z Ostrowem? Zeby nie bylo OT to wymien mi 3 kluby ktore wg Ciebie sa w stanie zrobic zeby STAL zakonczyla rozgrywki poza pierwsza trojka?
pytasz sie ktore?
prosciej bedzie wymienic te ktore tego nie zrobia laugh bo to moze byc chyba tylko Unia Tarnów...
sorki ale nie wierze w medal twojej stali jesli dobrze pojdzie zajmiecie 4-5 miejsce

p.s niejestem kibicem ZKZ lecz Stali Rzeszów

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Originally Posted by magic321
Originally Posted by harris73
Gorzow- Atlas(+6)
juz sie nie moge doczekac smile 1 kolejka i od razu taki hit tongue
Gorzow: Tomek Gollob, Rune Holta, Matej Ferjan, Peter Karlsson, Jesper Jensen (moze Pawel Hlib jak go odwiesza wink ) do tego juniorzy : Thomas H. Jonasson i Kenneth Hansen ajjjj tongue walka o medal sie szykuje po dluuuuugiej przerwie smile

Piekny sklad zakupy na miare tych jak sciagnito niegdys tony Ricardssona do Gorzowa. I nie chce byc zlym prorokiem ale tez sie skonczy to spadkiem. To wola o pomste do nieba klub który niegdys co roku sypal wychowankami moze bedzie mial teraz jednego w skladzie (jak go odwiesza)
Mnie te nazwiska nie powalaja jakos na kolana. Procz Holtanskiego i T.G pozostali mieli mala stycznosc z nasza Ekstralidze lub wogole. Okularnik jezdzil kiedys w Toruniu, Jesper B Jensen w Polonii Pila. Nie pamietam aby Ferjan jezdzil gdzies w ekstraligowym klubie ( moze za czasow GKM) pamiec bywa ulotna wiec wybaczcie mi.
P.S Gdzie sie podziali ci wychowankowie z ktorych slynela Stal. Swist,Franczyszyn,Rembas i wielu innych ;/

S
SR Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Ferjan jezdzil w Częstochowie w ekstralidze , z miernym mizernym skutkiem , widziałem na własne oczy jak na jednym łuku potrafil zamieniać 3 pkt w 0 pkt hehe smile
a tak na marginesie to składy na papierze nie mówią wiele o sile zespołu , przynajmniej nie mówia tak dużo jak to było dawniej
Przykład choćby CKM-u , kto mogl przypuszczac ze Ułamek i Richardsson (szczegolnie ten drugi) beda cały sezon uprawiać takie dziadostwo.

Mam tez dla was dobrą nowine , od następnego sezonu wracam z dobrym kapitałem do żużla , szczególnie do Elite League a wiec sami wiecie ze będzie sie działo. hehe pozdro smile

M
addict
addict
M Offline
Innym nie zwróciłbym uwagi ale Częstochowianinie- Richardson. Swoją drogą powodzenia w typowaniu.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_i...=100&dzial_id=355&news_id=237348

Skoro tak to moze buki beda wczesniej wystawiac kursy nie czekajac do ostatnich godzin,sklady przeciez beda oglaszane wczesniej takze beda dostepne dla wszystkich.

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Bez Hliba, to szalu nie widze w skladzie Stali. Juniorzy mnie nie powalaja na kolana, w dobra jazde Ferjana w E-lidze nie wierze, Peter solidny na druga linie. Kluczowa bedzie postawa Jensena...

Strona 61 z 61 1 2 59 60 61

Moderatorzy  Green Arrow, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
1 zarejestrowanych użytkowników (betowiec), 2,646 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,746
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025