|
|
addict
|
|
addict
Ja używam programu WinAVIVideoConverter, a jak długo to trwa? To zależy jaki komputer masz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedyś VirtualDub używałem bardzo dobry programik do tego typu rzeczy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Skąd moge ściągnąc Microsoft office 2003?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki za programy panowie. sciagnalem win avi video converter, ale cos sie zawiesza na 93% ;/ sprobuje virtual duba
pozdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest jeszcze DVDShrink (o ile jeszcze istnieje  ).
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Poszukuje programu (jeśli jest  ), który nagrywa to co dzieje się na ekranie monitora. Muszę zrobienić prezentację typu "jak to się robi". jakby jeszcze dźwięk nagrywał to byłbym 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ja mam inny problem
nie mogę w nic wejść na gmailu
komunikat pokazuje się takiej treści :Nie klikaj w ten link - zabezpieczenie przeciwko robotom
chcę nadmienić , że mam zamontowany Sunbelt personal firewall
pomóżcie co zrobić by gmail działał normalnie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mam denerwujacy problem.Mianowicie na jednym kompie(wyszukiwarka mozilla)jest 3 użytkowników,na kontach innych użytkowników otwiera sie strona www.widelec.org-otwieraja [ widelec.org-otwieraja] sie zdjecia,a na moim nie otwieraja sie zdjecia na tej stronie,próbowałem wszystkiego zdjecia na moim koncie z tej strony sie nie otwierają,na innych kontach bez problemu.O co kaman?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mogą być zablokowane. Sprawdź w filtrach.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, sciaglem gre, wypakowałem ją i co teraz zrobić? Myślałem że bedzie trzeba wypalic ale nie ma zadnego obrazu... Mam tylko po wypakowaniu takie pliki: Co z nimi zrobić? [Linked Image] [ img225.imageshack.us] Bardzo prosze o PRIVka Z gory dzieki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znalazlem to w postach przy grze w dziale XBOX w tym serwisie tak wygląda krok po kroku nagrywanie: POTRZEBUJEMY: 1) nagrywarki obsługującej DVD-DL (double layer) 2) czystą płytkę DVD+DL (double layer) - DVD-DL też mogą być ale raczej takich już nie znajdziesz smile.gif 3) Program NERO, CLONECD (ja mam wersję 5.2.9.1) lub inny program obsługujący wiele formatów image. 4) obraz gry (ściągnięty z neta np torrent) - obraz gry - tu mam na myśli np. plik "nazwagry.000" oraz "nazwagry.dvd" Muszą być te dwa pliki (gdzie jeden musi mieć rozszerzenie .dvd a drugi to już różnie .iso, .000 itp). Czasem się zdarzy że nie ma tego małego pliku o rozszerzeniu *.dvd , który jest bardzo ważny! Bez niego nie wypalimy odpowiednio naszej płytki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 zwykła DVD płytka nie spasuje  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam taki problem, gram w FMa 2008, slucham winampa, uTorrent sciaga i udostepnia filmy i po max 10 minutach ekran robi sie czarny i zaczyna migac swiatelko przy wlaczaniu monitora, ale winamp dalej gra, a dopiero po kilku sekundach muzyka przestaje grac i pomaga tylko reset kompa, co moze byc tego przyczyna??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wracam! ;]
ciagle szukam jakiegos programu do konwertowania dvdr na avi.
WinAviVideoConverter jest spoko ale sie zawiesza przy konwertowaniu Virtualdub jakos mi nie podpasowal ;] a dvdshrink mimo ze jest jeszcze fajniejszy niz winavi to niestety nie ma opcji konwertowania a jedynie kompresji
jakies inne sugestie ?;) pozdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam taki problem, gram w FMa 2008, slucham winampa, uTorrent sciaga i udostepnia filmy i po max 10 minutach ekran robi sie czarny i zaczyna migac swiatelko przy wlaczaniu monitora, ale winamp dalej gra, a dopiero po kilku sekundach muzyka przestaje grac i pomaga tylko reset kompa, co moze byc tego przyczyna?? sciagnalem program everst do monitorowania systemu, nie jest to napewno wina przegrzewania sie procesora ani plyty glownej bo tu temperatury maja odpowiednio 58 stopni i 36 stopni, wydaje mi sie ze to bedzie albo karta graficzna albo pamiec ram, ma ktos jakies propozycje??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sciagnalem program everst do monitorowania systemu, nie jest to napewno wina przegrzewania sie procesora ani plyty glownej bo tu temperatury maja odpowiednio 58 stopni i 36 stopni, wydaje mi sie ze to bedzie albo karta graficzna albo pamiec ram, ma ktos jakies propozycje?? Szczerze mówiąc to może być wszystko (w tym grafika). Na twoim miejscu przed włączeniem gry wyłączałbym to co niepotrzebne...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zawsze jak gram w FMa to slucham muzyki i sciagam\udostepniam filmy, tak robilem zawsze i gralem nawet caly dzien, od 2 dni nie moge pograc nawet 10 minut, po wylaczeniu winampa i utorrenta problem rowniez sie powtarza
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To już nie wiem. Instalowałeś coś dodatkowego dwa dni temu? Może jakiś wirus, proces Ci zjada zasoby i powoduje wywalenie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|