|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaki tam pomysł.Koleś po prostu skopiował amerykański serwis i tyle.Nic innowacyjnego...Ale odniósł sukces i za to brawa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
OStatnio gosciu sprzedał niemcom czesc praw ( 20% chyba) i zarobil chyba 2 miliony.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co nie znaczy, ze serwis jest dobrze dopracowany. Ma bardzo slaba nawigacje, wrecz denerwujaca.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
generalnie serwis rewelka...... tylko po co ludzie daja zdjecia psa, kota, zony w kapieli, tesciowej na weselu...... dobrze ze wyciagow bankowych nie daja........teraz jest boom rynek sie syci serwery padaja - ale do czasu w koncu sie to znudzi
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Informacja z września "Dziesięć miesięcy po uruchomieniu serwisu internetowego nasza-klasa.pl 20% udziałów w portalu kupił niemiecki fundusz European Founders. Szacuje się, że wartość transakcji wyniosła około 3 milionów złotych."
Obecnie wartość serwisu szacowana jest na 75mln zł. To się nazywa sukces... chociaż dziś dostałbym za te udziały pewnie minimum 10mln... a my tutaj całe dnie przed kompem za jakieś grosze ;>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
heheh dokladnie, jak ma juz te 3 miliony to moglby zainwestowac w jakis lepszy serwer bo ten co jest to tragedia...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znowu dziala dodawanie znajomych, dopiero zacznie sie mulenie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
heheh dokladnie, jak ma juz te 3 miliony to moglby zainwestowac w jakis lepszy serwer bo ten co jest to tragedia... Prace nad modernizacją serwerów (a nie serwera) trwają. Podobno 8. stycznia portal ma ruszyć z prędkością światła 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
heheh dokladnie, jak ma juz te 3 miliony to moglby zainwestowac w jakis lepszy serwer bo ten co jest to tragedia... Prace nad modernizacją serwerów (a nie serwera) trwają. Podobno 8. stycznia portal ma ruszyć z prędkością światła  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wg mnie serwis tragedia
Grono kilometry w przodzie.
Maja jakis dziwny marketing bo wszedzie czytam o tym serwisie. Szczegolnie GW czesto o tym pisze. A tak naprawde to lipna strona. Pomysl juz kiedys byl taki w polskim necie: szkolnelata.pl - jakos tak.
Ostatnio chcialem wejsc bo mam tam konto ale nie moglem nic zrobic bo sie serwer jebal. Dalem sobie spokoj....
Ogolnie to na gronie mam konto no i teraz czesto zagladam na goldenline Zagranicznych w ogole nie uzywam, jedynie linkedin...
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
www.szkolnelata.pl [ szkolnelata.pl] Istnieje od 2002 roku, pomysł ten sam. Na tym przykładzie widać wyraźnie jaką rolę pełni w internecie odpowiednia reklama serwisu i jego wypromowanie. Autor szkolnych lat pewnie sobie pluje w brodę, że zaniedłbał te praktyki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o lol zdjecie z moja klasa LO tam jest lol jak z pyndzla strzelil 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
namowili mnei znajomi pare dni temu to zalozylem konto  nie zly taki serwis, ale po zalozeniu konta i pierwszych wspomnieniach potem powoli nei ma co robic  Tylko nowi znajomi Cie zapraszaja codziennie, a lista rosnie.. No, ale w przyszlosci jak beda pelne dane dawnych klas to bedzie mozna sie latwo umowic na jakis afterek  A nie meczyc sie jak nasi rodzice  I w ogole opcja uczelni zjeb*** na maksa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe właśnie to miałem wklejać Marcel psy to jednak głupie do kwadratu są -a jeśli chodzi o mnie to jako jeden z pierwszych się tam zarejestrowałem, zapomniałem o tym - po kilku miesiącach wszedłem i zobaczyłem te zaproszenia .. no szok. z niektórymi ludźmi przez lata podstawówki, liceum czy przez studia praktycznie nie rozmawiałem - usunąłem konto potem ktoś jednak mnie namówił by to reaktywować - choć strasznie nie podoba mi się to ''zbieranie pokemonów'' i sztuczna pompka ilości znajomych. natomiast jeśli chodzi o porownanie z fotką to proszę was - różnica poziomów jest duuuuużaaa ale jednak /jeśli zgodnie z obietnicami przyspieszą od stycznia działanie serwera/ to można to traktować jako dobry komunikator i wiedzę co słychać u starych znajomych ktoś tu dobrze to ogranął że wielbiciele serwisu dzielą się chyba ze względu na wiek. ja gdzie indziej się urodziłem, wychowalem /przeprowadzki osiedlowe również były/ potem gdzie indziej studia - obecnie studiuję już trzeci kierunek /wczesniej jeden rzuciłem a jeden skońćzyłem/ i przez spora moją mobilność i hulańczy tryb życia sporo osób się poznało. dobrze czasem wiedzieć co się z ludźmi dzieje bo niektóre znajomości mogą stać się nieocenione. mi to ułatwia przede wszystkim kontakt z ludźmi którzy porozjeżdżali się po świecie co do młodego milionera - ten przykład pokazuje że pieniądz nie jest wykładnikiem wiedzy, chłopak miał szczęście, jakiś plan i potrafił to wprowadzić w życie do tego świetny marketing i wszystko wyszło - on liczy pieniądze a my mu w tym pomagamy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja dzisiaj, dzięki naszej klasie odnalazłem koleżankę, którą poznałem 9 lat temu na obozie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a do mnie wczoraj dzieki naszej klasie napisala kolezanka z podstawowki, ktora teraz mieszka w hiszpani, ale jakos nam sie rozmowa nie kleila...
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Nasza klasa jest ok. Pomijam juz fakt ciaglego zamulenia serwerow, ale grajac kiedys w TC, przyzwyczailem sie do tego  Dzieki temu serwisowi udalo mi sie odswiezyc kontakty zarowno z ludzmi ze LO (najlepsza paczka) jak i szkoly podstawowej. Planowane sa juz spotkania klasowe po latach, fajnie znow bedzie zobaczyc te mordy  Napewno swerwis jest ok, sluzy wlasnie takiemu odnawianiu znajomosci. Gdyby nie on, nie wiedzialbym, ze jeden z najwiekszych lamusow w LO w mojej klasie, koles przystojny jak jaroslaw kaczynki, nie przykaldajacy(wtedy) wagi do higieny, bedzie juz szczeslliwym mezem i ojcem. Napewno bije inne serwisy chocby takie jak grono na leb.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|