|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak podaje BBC, w jednym z domów na przedmieściach Londynu zarwało się piętrowe łóżko. 17 polakow odnioslo niegrozne obrazenia. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
<tomasz> ta magda to kurwa jednak jest <magda> co??? <tomasz> fuck zle okno <birdy> czaisz akcję? <birdy> jadę ostatnio autobusem. <birdy> miejsca zajęte, jakaś starsza kobitka stoi <birdy> jakiś dwumetrowy paker się poczuł, podszedł do niej i ją pod boczek prowadzi do siedzienia <birdy> "babcia se pierdolnie" <sacrum_profanum> kurwa jak pomysle ze mam wstawac w niedziele o 6 rano to chuj mnie strzela normalnie <Ja> a po co tak rano? <sacrum_profanum> do roboty kurwa <Ja> a gdzie pracujesz? <sacrum_profanum> ksiedzem jestem <semir> tam jest takie ciśnienie, że by Ci jaja rozerwało <beta> ja jestem dziewczyną <semir> no to mózg by Ci rozerwało <shadow_no> ona jest dziewczyną <absinth> omg <absinth> moj stary przeszedl cale call of duty <misiek> co w tym zlego lub dziwnego? <absinth> ta, ale on w przedostaniej misji sie mnieu pyta czy mozna colta na inna bron zmienic <dan> ty penisei <dan> pensie* <dan> pesni <dan> peniesie <dan> KURWA! ty chuju <Iza 90> Mogę do ciebie przyjśc wieczorem. <Iza> Możemy się wykąpać. <Schreck> Nie bardzo. Karpia pływa w wannie. <Iza 90> Jaki karp?? :/ <Schreck> No wielkanoc się zbliża, nie? <Iza 90> Ale karpia sie na gweiazdkę je  <Schreck> No to w wannie kurwa zając biega. Odwal się!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
<tomasz> ta magda to kuurwa jednak jest <magda> co??? <tomasz> fuck zle okno <birdy> czaisz akcję? <birdy> jadę ostatnio autobusem. <birdy> miejsca zajęte, jakaś starsza kobitka stoi <birdy> jakiś dwumetrowy paker się poczuł, podszedł do niej i ją pod boczek prowadzi do siedzienia <birdy> "babcia se pieerdolnie" <sacrum_profanum> kuurwa jak pomysle ze mam wstawac w niedziele o 6 rano to chuuj mnie strzela normalnie <Ja> a po co tak rano? <sacrum_profanum> do roboty kuurwa <Ja> a gdzie pracujesz? <sacrum_profanum> ksiedzem jestem <semir> tam jest takie ciśnienie, że by Ci jaja rozerwało <beta> ja jestem dziewczyną <semir> no to mózg by Ci rozerwało <shadow_no> ona jest dziewczyną <absinth> omg <absinth> moj stary przeszedl cale call of duty <misiek> co w tym zlego lub dziwnego? <absinth> ta, ale on w przedostaniej misji sie mnieu pyta czy mozna colta na inna bron zmienic <dan> ty penisei <dan> pensie* <dan> pesni <dan> peniesie <dan> KUuRWA! ty chuju <Iza 90> Mogę do ciebie przyjśc wieczorem. <Iza> Możemy się wykąpać. <Schreck> Nie bardzo. Karpia pływa w wannie. <Iza 90> Jaki karp?? :/ <Schreck> No wielkanoc się zbliża, nie? <Iza 90> Ale karpia sie na gweiazdkę je  <Schreck> No to w wannie kuurwa zając biega. Odwal się!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to powinno być w ślicznotkach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.sport.pl/sport/1,74696,4776093.html Protestuję 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.sport.pl/sport/1,74696,4776093.html Protestuję  w sypialni nie krzyczy to gdzieś musi  Na tej fotce jak dla mnie ustawiła się jak Roddick  śmieszne, a w jej wykonaniu nawet śliczne ;] Dlaczego Stepanek podrywa tyle lasek? [ users.pandora.be] W końcu Radzio ponoć zakręcił się przy Vaidisovej teraz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.sport.pl/sport/1,74696,4777312.html
mimo ze nie uznany bramka to i tak warto spojrzec
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.youtube.com/watch?v=T7OLaNA16cA&eurl=http://supergigant.blox.pl/html
z meczu LAL-LAC
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Facet włamał się do banku. Otwiera pierwszą skrytkę-a tam jogurt.Wypił go. Otwiera drugą skrytkę-a tam jogurt.Wypił go. Wkurzony niepowodzeniem mówi:jak w następnej nie będzie kasy to się zwijam stąd.Otwiera trzecią skrytkę a tam jogurt-więc wychodzi... Po wyjściu odwraca się aby splunąc za siebie o wtem spostrzega w świetle od przejeżdzającego samochodu napis: BANK spermy.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Lucyfer mówi do Jankesa, Rosjanina i Polaka: - Który z was wymieni największą sumę pieniędzy, ten uniknie kotła Jankes myśli  i w końcu mówi: - Bilion dolarów Rosjanin pokumał i mówi: - Sto bilionów rubli Idzie Lucyfer do Polaka i pyta: - A ty ile powiesz - E tam - No ale wymień chociaż jakąś sumę - No dobra, niech będzie w ch..j złotówek Lucyfer usiadł, liczy, sprawdza kursy, ale z sumą, jak podał Polak nie może dać sobie rady Chciał być jednak fair, więc wysłal jednego diabła do Polski, by zasięgnął języka i ustalił ile to jest Diabeł przybył do Polski, chodzi to tu, to tam, ale satysfakcjonujacej odpowiedzi nie uzyskał Juz mial wracać, ale widzi, że pod ścianą siedzi jakiś gostek, wali jabola - Cześć stary, moze ty wiesz ile to jest w ch..j złotówek Nawalony gostek ledwo wstal, wyciągnął rękę i mówi: - To będzie tak jak do tej miedzy i jeszcze dalej w piz..u 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
proponuje przypomniec sobie teksty o Chucku Norrisie  - Tylko Chuck Norris wie jak przejsc The Sims - Chuck Norris potrafi z pomidorow i ziemniakow zrobic jajecznice - Chuck Norris potrafi odebrać asa serwisowego. Zawsze. i wiecej na http://www.chucknorris.mocny.com/
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
z cyklu twoja stara: twoja stara macha w familiadzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PROSZĘ O POMOC. Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi.Z góry dziękuję. Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją żonę o zdradę. Skąd się dowiedziałem? No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po książkę. Na pytanie z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka, odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam. Zazwyczaj czekam na taksówkę, którą ona wraca do domu, jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach, tak że nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdża i z kim.Kiedyś wziąłem jej komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina. Wtedy ona po prostu dostała szału i zakazała dotykać jej telefonu. Przez cały ten czas nie mogłem się zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedziałbym się prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy żona niespodziewanie gdzieś wyszła. Ja się zorientowałem, że coś nie tak. Wyszedłem na zewnątrz. Postanowiłem schować się za naszym samochodem, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy. Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć? Jeżeli natomiast trzeba ja wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to które najlepiej?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|