Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 21 z 26 1 2 19 20 21 22 23 25 26
F
enthusiast
enthusiast
F Offline
lotoomatica-real 2 1.76
kazdy sie boi grac ten mecz bo tydzien temu lotomatica zlała koniczynki.real wygral w weekend z liderem ACB juventude na wyjezdzie i sa w formie wiec bedzie ciezki mecz ale ja gram 2. real ma juz 2 porazki wiec musi wygrywac jesli chce zajac dobre miejsce w grupie.

po zatym virtus-tau 2 1.40 ale o tym pisalem juz wczesniej

Bonus: Unibet
Olimpijczyk
Olimpijczyk
no jak "mniało" to mniało tongue

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
No to dzisiaj mamy kolejne bardzo ciekawe mecze z Euroligi i wypadałoby coś zagrać, awięc tak:

Kinder Bologna - TAU Ceramica 2
Tu nie będe się za dużo rozpisywał drużyna Hiszpańska jest zdecydowanie lepszą drużyną. Brak Rakocevica nie jest dla nich aż tak dużą stratą o czym przekonała się w ostatniej kolejce ligi Hiszpańskiej Barcelona z którą TAU przegrała dopiero po dogrywce. Tutaj niespodzianki nie powinniśmy się spodziewać.

Lottomatica Roma - Real Madryt 2
Tutaj także stawiam na drużynę Hiszpańską. Lottomatica może i rozbiła w ostatniej kolejce Panathinakos ale każdej drużynie może się zdarzyć taka wpadka. Myślę, że jednak Rzymianie nie powtórzą sukcesu z bardzo dobrze ostatnio grającym Realem. Jak już ktoś wcześniej wspomniał Real pokonał ostatnio na wyjeździe lidera hiszpańskiej ligi Joventud to dlaczego miałby nie pokonać o klasę gorszej Romy.

Teraz mecz, którego kursy są dla mnie troszkę zaskoczeniem.
Maccabi Tel Aviv - Lietuvos Rytas Vilno +6,5 2
Nie wiem naprawdę czemu drużyna Izraelska jest aż tak faworyzowana. Rozumiem własne boisko ale nie jest to na pewno aż tak duży handicap dla nich. Chociaż wszystkie mecze u siebie w eurolidze wygrali no ale w końcu może przyjdzie przegrana. Lietuvos robi furorę w eurolidze bo gra bardzo dobrze. Wystarczy spojrzeć na małe punkty tych ekip, które przedstawiają się następująco Maccabi 637-639 czyli -2 i Lietuvos 642-566 czyli + 76. Komentarz do tego nasuwa się tylko jeden przepaść. Myślę, że z pokryciem handicpau nie powinno być problemu chcociaż zastanawiam się jeszcze czy nie zagrać czystej 2 po kursie 3 w profesjonalu. Bardzo kuszące.

R
veteran
veteran
R Offline
Zgadzam sie dzis real musi wygrac smile Jak ja lubie to slowo musi. Przegrane wyjazdowe w Eurolidze z Barca, i mimo lepszej gry z Panatinaikosem troszke kalecza obraz gry Realu.Aby je wymazac dzis nalezy pokonac Rome. Jesli rzymianie nie pokonali by w ostatniej kolejce Panatinaikosu to dzis kurs na Real oscylowalby w granicach 1.4. Mamy 1.7-1.8 wiec tylko brac.Panata przegrala bo trudno z takim bilansem( 0 porazek) do konca rozgrywek dotrwac. Rela dzis nie przegra na 200% smile smile

Real - 1.70

Pooh-Bah
Pooh-Bah
widzę, że mamy na dzisiaj dwie peffki:D I wszystko byłoby pięknie i ładnie gdyby nie fakt, że większość będzie grała dzisiaj te dwa mecze. TEŻ JE ZAGRAŁEM (tau i real), ale coś mi się wydaje, że to byłoby zbyt proste...mniej martwię sie o Real, bo kurs w okolicach 1.7 nie działa tak podniecająco na laików bukmacherskich jak 1.3 (Tau) - bo to się im wydaje pewniejsze z racji niższego kursu...
Riki napisał:
"Jesli rzymianie nie pokonali by w ostatniej kolejce Panatinaikosu to dzis kurs na Real oscylowalby w granicach 1.4. Mamy 1.7-1.8"
no i to jest prawda, też tak myślę, więc w sumie jest to swego rodzaju value bet. Nie wiem jak to dzisiaj będzie bo po wczorajszym mega dniu gdzie weszło wszystko mam pewne obawy co do dzisiejszych meczów...no ale TAU i REAL (płaską stawką)

W
addict
addict
W Offline
a co myslicie o graniu hendi przeciwko le mans , bo mam zamair tak zarac i tak zrobie dla mnie francuzi obok prokomu najslabsza ekipa Euroligi dzis tau powiini wygrac wyzsza niz 11 pkt ( takie jest hendi.)

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Originally Posted by wer890
a co myslicie o graniu hendi przeciwko le mans , bo mam zamair tak zarac i tak zrobie dla mnie francuzi obok prokomu najslabsza ekipa Euroligi dzis tau powiini wygrac wyzsza niz 11 pkt ( takie jest hendi.)
tylko tak dziwnie sie sklada ze graja z Arisem i Tau tu nie ma nic do tego wink

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
[Linked Image] vs [Linked Image]

typ: -3,5 TAU CERAMICA (PIERWSZA POŁOWA)

kurs: 1.95

stawka: 8/10

buk: PINNACLE

Obie drużyny przystąpią osłabione do dzisiejszego spotkania. Włosi najprawdopodobniej zagrają bez Delonte Holladna (19.4p 5.6z) natomiast w składzie Nevena Spahiji zabraknie Igora Rakocevica (16p 2.1z) oraz Pete Mickeala (7.5p 3.8z). Po ośmiu kolejkach drużyna z Bolonii wyprzedza jedynie Prokom i z bilansem 2-6 zajmuje przedostatnie miejsce w grupie A. Goście z Hiszpanii mają za sobą ciężki ligowy mecz z Barceloną, w którym pokazali się z dobrej strony. Trener Włochów Stefano Pillastrini mówi, że jego zespół ma duże problemy w lidze i w głównej mierze będą się koncentrować na tych rozgrywkach. Natomiast trener gości Neven Spahija zapowiada nie zlekceważenie rywala. Zarówno sam szkoleniowiec jak i zawodnicy mówią, że kluczem do zwycięstwa powinna być twarda obrona (także under w tym meczu jest do przemyślenia). Mój wybór to wcale nie wysoki, minusowy spread do przerwy na Basków. Jeżeli od początku meczu zagrają maksymalnie skoncentrowani to spokojnie powinni wykonać ten plan.

R
veteran
veteran
R Offline
Tau nie rusze po kursie 1.35 nie na Eurolidze i nie na wyjezdzie laugh
Real no niech graja wszyscy ale przeciez krolewscy to wygraja bez dwoch zdan. Sami pewnie zagraja sporo kasy laugh laugh

W
addict
addict
W Offline
tfu oczywiscie ze z Arsiem jednak juz zagralem czysta jedynke na Aris i do tego Real , wlosi drugiego farta nie beda mieli real ostatnio gra dobrze i zwyciestwa sa mu potrzebne.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kosz Lottomatica Roma – Real Madryt
Typ: 2
Kurs: 1.78
Buk: Betfair
Stawka: 6/10

Gdy zobaczyłem kurs na „Królewskich“ byłem lekko oszołomiony. Chyba największy wpływ na taki stan rzeczy miała ostatnia, niespodziewana wygrana Włochów z Panathinaikosem. Osobiście do tamtej wiktorii nie przykładałbym aż takiej wagi. Z kolei Real, który miałem przyjemność oglądać w ostatnim starciu z Ulkerem prezentuje się nader dobrze, a szczególne wrażenie zrobiła na mnie obrona Hiszpanów, długimi momentami prowadzona na całym boisku. Jako więc, że ostatnia dyspozycja gości nie budzi jakichś moich większych zastrzeżeń, a potencjał ludzki przyjezdni z pewnością mają, stawiam na ich zwycięstwo.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
To może ja króciutko.

Dziś Hiszpania - Europa 3:1

Ta "jedynka" po stronie przegranej to TAU grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wydaje sie, ze wlasnie bedzie odwortnie, Barca ma ciezki mecz, jeszcze trudniej bedzie Realowi - za to TAU ma najslabszego rywala i mysle, ze sa po kryzysie, pokonali Pireus, powalczyli w lidze z FCB, powinna byc spokojna wygrana Ceramiki.

W
addict
addict
W Offline
Hiszpania - Europa chyba 3-4 , poniewaz Hiszpania zdobvbywa punkty obydwum druzynom :D:D:D

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
[Linked Image] vs [Linked Image]

typ: OVER 157,5

kurs: 1.85

stawka: 7/10

buk: BET-AT-HOME

Pojedynek drużyn zajmujących drugie i trzecie miejsce w grupie B. Spotkania pomiędzy tymi ekipami zawsze obfitowały w wysokie zdobycze punktowe (w Tel Avivie 86-92, w Wilnie 88-83, 92-74). Mimo tego, że w tym sezonie koszykarze z Izraela większą wagę przywiązują do obrony, to spodziewam się rezultatu powyżej 160 oczek. Gracz Maccabi, David Bluthenthal mówi, że ważną rolę odgrywa bilans punktowy. Dobrze wiemy, że na Siemiens Arena w Wilnie zawodnicy z Izraela przegrali różnicą aż 18 oczek (74-92), dlatego dzisiaj zapowiadają ostrą walkę od pierwszej minuty. Uważam, że over punktowy powinien być dobrym wyborem w tym spotkaniu.

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
kosz TV kosz

gwizdek 18:15 Cibona Zagrzeb - Unicaja Malaga ==> sop://broker1.sopcast.com:3912/6543

gwizdek 19:15 Fenerbahce Ulker - Axa Barcelona ==> http://www.tv3.cat/pvideo/AC_bbd_alternate.jsp?ID=33D&CAT_ID=tvcat

gwizdek 19:50 Maccabi Tel Aviv - Lietuvos Rytas ==> http://212.112.175.181/LIVE131

gwizdek 20:30 Aris TT Bank - Le Mans ==> http://www.skai.gr/master_livestream.php?rdtv=1024&rtk=t

gwizdek 20:30 Lottomatica Roma - Real Madryt ==> http://www.medinalia.com/play/TVE_2/14817

gwizdek 20:30 VidiVici Bolonia - Tau Ceramica ==> http://www.medinalia.com/play/ETB_Sat/4868

veteran
veteran
dubelek na dziś:
Roma - R.MADRYT 2 1.7
Maccabi - LIETUVOS (+7.5) 2 1.7
AKO: 2.89

grania na Real nie muszę tłumaczyć tongue
natomiast co do meczu w Izraelu - myślę, że Lietuvos to nie są chłopcy do bicia i z pewnością powalczą do końca, a handi 7.5 daje wg mnie duże prawdopodobieństwo wygranej.
także:
REAL MADRYT boks
LIETUVOS RYTAS boks

pozdrawiam piwo

W
addict
addict
W Offline
Jutro mecze a tu tak cicho ?:D

Malaga - Virtus 1 (-12)
Gracze Malagi sa w bardzo dobrej formie , w niedzieeli pokonai Gran Caniarie 16 pkt a w moim przekonaniu Canaria duzo Slabsza od zelikow nie jest . Ogolnie nie lubie zadnej druzyny wloskiej oprócz Sieny, stawiam tu na lawtwe zwyciestwo gospodarzy ktorzy pokazali ze u siebie na hali sa bardzo mocni.
Cska - Olimpia 1 (-12 - 15 jeszcze nie wiem jakie hendi wybiore na bet365 ale mysle ze wlasnie w tych granicach)
Rosjanie beda sie chcieli zrewanzowac za wpadko w Ljubljanie i jezeli nie zapili nowego roku to mysle ze uda im sie to w 120 %. Jest to zespol o 2 klasy lepszy a u siebie szczegolnie mocny , nie ma czasu na sentymenty bo CSKA napewno chciala by wyjsc jako pierwsza druzyna z grupy.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Malaga gra z Milanem - to tylko tak na marginesie.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
kurde nie mam przekoannaia co do hc... nie chodzi o siły zespołów tylko podejście... win to win nie ważne czy 1 pkt czy 15 ... dla nich się liczy przecież wygrana/ Malaga może wystawić drugą piątke jeżeli będę prowadzili 15 pkt... i mogę pozowlić sobie na strate kilku punktów.

Strona 21 z 26 1 2 19 20 21 22 23 25 26

Moderatorzy  Akhu, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
1 zarejestrowanych użytkowników (rafal08), 2,080 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,828,078
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025