Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 16 z 18 1 2 14 15 16 17 18
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by rafal08
Jestem za banem dla Zvonimira i dla każdej osoby,która nie umie wywiazac sie ze zobowiązań.Gdyby nie ten temat wiekszość jego pożyczek ciągneła by sie niewiadomo ile czasu

Po przeczyatniu tematu(konkretnych postów)jestem przekonany,ze wcześniej czy pózniej ta sytuacja sie powtórzy.

Popieram rafała w tej kwestii smile i myślę, że powinniśmy zająć się tą sprawą jak najszybciej.

.::Think Twice::. Ignorator.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Ignorator
Jestem za banem dla Zvonimira i dla każdej osoby,która nie umie wywiazac sie ze zobowiązań.Gdyby nie ten temat wiekszość jego pożyczek ciągneła by sie niewiadomo ile czasu

Po przeczyatniu tematu(konkretnych postów)jestem przekonany,ze wcześniej czy pózniej ta sytuacja sie powtórzy.

Popieram rafała w tej kwestii smile i myślę, że powinniśmy zająć się tą sprawą jak najszybciej.

dokladnie teraz gdy sprawa nabrala rozpedu nagle wszystko uregulowane.

minie czasu znajdzie sie znowu kilku jeleni ktorych natnie na $ temat pojdzie na 10 strone i nikt kto tu zagladnal nie bedzie o niczym wiedzial. a prv poleca do ludzi u ktorych typ walacy posty na lewo i prawio majacy blog u DJ'a wzbudzi zaufanie ( przeciez to super typer zvonimir z mecz.pl i ze strony Dj'a" chce pozyczyc to sie ktos z pewnoscia na tnie.

z drugiej strony zastanawia mnie czy nie walenie tylu postow w tak krrotkim stazu na forum nie mialo wzbudzic zaufania u innych. wsumie chyba gosc pobil DJ sachi'ego w ilosci postow w tak krotkim czasie

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by blacky82
z drugiej strony zastanawia mnie czy nie walenie tylu postow w tak krrotkim stazu na forum nie mialo wzbudzic zaufania u innych. wsumie chyba gosc pobil DJ sachi'ego w ilosci postow w tak krotkim czasie

Moge sie zgodzić ,niemniej Sachi to klaun,a ilośc postów Zvonimira była chyba jednak efektem Jego uzaleznienia,ogólnie pojmujac od zakładów ,a forum stanowiło jeden z elementów machiny uzalezniajacej.

Dlaczego pisze "była"....nie musze chyba tłumaczyć,niemniej jednak chcepoczekac na odpowiedź Conrada.

Zgadzam sie tez z Gogetem.

Sprawami takich lolków ,jak Cylka nie bedziemy sobie zawracać głowy i prowadzic dochodzenia smile

Frajerów nie sieją i jak siezaloguje pod innym nickiem i znowu mu ktos pozyczy ,to niech potem głowy nie zawraca.

(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Popieram Rafała cop

A tak na marginesie. Czytam i dziwię się, czemu jeszcze nikt nie zaproponował ankiety. Najlepiej pod oskarami podpiąć laugh

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Jeśli ktokolwiek Cię poprosi przez PW o jakąś pożyczkę czy wymianę to wystarczy to do mnie zgłosić, nie skasować PW, a ja delikwenta wywalę stąd.

Możemy zvonomira zbanować, tylko czy osoby, którym jest coś winny, nie będą przez to miały np. utrudniony kontakt z nim? Z jednej strony powinniśmy to zrobić od razu, z drugiej strony czy to nie jest właśnie na rękę dłużnikowi: "nie mogłem oddać bo straciłem kontakt z Wami".

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Conrad, ale sam widzisz co dzieje się. Sam wiesz, że ten temat został założony przez nas po to aby rozwiązać problem długów i udało się. Jednak ja uważam, że nie można dopuścić tych osób do dalszej działalności. Ja na pw dostaję informację typu: Myślę, że co do mojej wiarygodności wątpliwości mieć nie powinieneś.. I piszę to użytkownik, który rzeczywiście jest rozpoznawalny na mecz.pl i pod flagowym okrętem DJ Sosny. Czy mu nie zaufają jacyś użytkownicy?. Pewnie, że tak, bo DJ Sosna to DJ Sosna a do tego działa na mecz.pl. Czyli widzimy, że taka osoba wykorzystuje dobrą renomę dwóch stron a robi swoje i wyłudza pieniądze. Ja mam pytanie czy jest jakąś różnica między kimś kto oszukuje w życiu realny a elektronicznym?. Nie ma i dobrze o tym wszyscy wiemy. Dla mnie sprawa jest oczywista:

Cylka i Zvonimir ban.
Nie tylko ja jako zielony mam takie a nie inne odczucie.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
I pomyslec ,ze miałem watpliwosci ,co do Zvonimira.

Okazuje sie ,ze skomlał ,aby dac mu ....MODA shocked

No jasne ,wtedy byłby jeszcze bardziej wiarygodny i mógłby pozyczac wiecej.

Fuera z nim !

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Conrad
Możemy zvonomira zbanować, tylko czy osoby, którym jest coś winny, nie będą przez to miały np. utrudniony kontakt z nim?

Utrudniony kontakt to bedzie miał teraz ON ,utrudniony ,aby "pozyczać".

Takim userow..... papa

Porucznik
Porucznik

Moze jeszcze na prezydenta będzie startował? grin

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by platynowy007

Z bardzo pewnego źródła smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by amkwish
Originally Posted by platynowy007

Z bardzo pewnego źródła smile

Jeśli który kolwiek z oszustów zostanie moderatorem będzie to równoznaczne z moim odejściem!. Nigdy i przenigdy nie chcę być kojarzony z takimi ludźmi. Z resztą jest mi wstyd, że tacy ludzie są na forum...

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Ignorator
Jeśli który kolwiek z oszustów zostanie moderatorem będzie to równoznaczne z moim odejściem!. Nigdy i przenigdy nie chcę być kojarzony z takimi ludźmi. Z resztą jest mi wstyd, że tacy ludzie są na forum...

Ignorator ,w kazdym srodowiskuznajdzie sieczarna owca.

Problem w tym ,aby takich nie ochraniac na zasadzie "kruk krukowi..." ,tylko eliminować.

Zawszeto ,co siestanie z takim kimś,stanowi wynik testu dla danej grupy ,srodowiska.

Juz kiedys był tu modem ktos ,kto miał pewne problemy,ale stracił zielone wdzianko.

Nie sztuka odchodzić na znak protestu,skoro jestes w porzadku ,to TY zostajesz ,a oszust odchodzi smile

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
ok, długi uregulowane i skoro wszyscy są za banem dla mnie to widzę, że nie mam tu już czego szukać... tak więc: żegnam i mogę was uspokoić, że nie pojawię się pod innym nickiem.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
honorowe (p)odejście

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by _zvonimir_
ok, długi uregulowane i skoro wszyscy są za banem dla mnie to widzę, że nie mam tu już czego szukać... tak więc: żegnam i mogę was uspokoić, że nie pojawię się pod innym nickiem.

Nie moge napisać ,ze zegnam Ci e z ulgą ,bo jako user wniosłeś duzo pozytywnego na to forum.

Mysle ,ze rozumiesz taką decyzje moderatorów.

Jesli moge sobie pozwolić dac Ci rade na pozegnanie to bedzie ona taka :

"Rzuć to chłopie ,bo wpakujesz sie w naprawde powazne tarapaty.
Kazdy kto wykazuje wyraźne objawy uzaleznienia od hazardu,stawia swoje zycie pod wielkim znakiem zapytania."

Powodzenia piwo

Profesor
Profesor
Originally Posted by _zvonimir_

Ok ? laugh

Nie można było spłacić długów wcześniej tylko kompromitować się na forum ? smirk

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
a ja i tak bym mu spalil te wloski haha ooo

$t$ Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by krycha84
ale to nie zvonek ma taką czuprynke

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline

....bo jesteś prymityw i nic na to nie poradzimy smile

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline

pilnuj ogona aby Ci Go nikt nie wykrecil grin

Strona 16 z 18 1 2 14 15 16 17 18

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (forty, rymoholik, rafal08, Lukasz111, kamel, Sensei, burbon, 11kera11, latajaca_holenderka, betowiec), 3,239 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,234
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025