|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Raz tak miałem jak chciałem przekroczyć limit, wtedy druga transakcja nie przeszła... ale była odnotowana na koncie (choć z saldo chyba nie zdjęli mi kwoty - pomimo pojawienia się jej na liście transakcji). Jest taki formularz, który trzeba do nich przefaksować jak takie rzeczy się dzieją, w ciągu kilku dni zawsze poprawiają wszystko. A nikt z Was nie miał jeszcze podwójnie naliczonej transakcji? 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Oni faktycznie kazda transakcje odnotowuja nawet nieudana. Tylko tym razem mam info ze wyplacilem i jeszcze oplate 2 funty pobrali... Ehhh jeszcze beda mi wmawiac ze wyplata byla zrealizowana, tylko co to za wyplata skoro bankomat mi nic nie wydal poza karta.
Czyli z ta karta radze uwazac, poniewaz mozna sie zdziwic, zwlaszcza jesli potrzebujemy kasy, liczymy ze sobie wybierzemy, a tutaj takie numery jak awarie systemu ze nic nie mozna wybrac, albo tak jak dzisiaj mialem, wybrac z bankomatu, na koncie sciagna z balance a bankomat odmowi wyplaty, wiec naprawde raczkuja dopiero.
Last edited by Experto; 21/12/2007 19:25.
|
|
|
|
|
|
|
Jeśli bankomat nie wydał kasę to oni to sprawdzą ponieważ z każdego bankomatu codziennie jest robiony dokładny protokół. Kiedyś zrobiłem wypłatę, pieniądze wyszły, akurat telefon mi zadzwonił... i pieprzony bankomat "połknął" moją kasę. Transakcja oczywiście odnotowana, ale zgłosiłem to i po sprawdzeniu protokołu okazało się, że był nadmiar kasy akurat na taką kwotę i zwrócili mi na konto.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mialem taka sytuacje ze stara karta Netellera. Zabraklo kasy w bankomacie w trakcie liczenia, transakcja nieudana a karte obciazyli. Kilka romow na czacie i troche cierpliwosci i po kilku dniach wszystko bylo ok.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ja mialem podobna sysytacje rowniez ze stara karta, jednak problem dotyczyl chwilowego bycia offline przez bankomat. Potrzebowalem nie troche tylko mnostwo cierpliwosci bo caly proceder oddadnia pieniedzy potrwal pol roku  W dodatku jeszcze nie byl skonczony.. dodali mi kwote do konta jednak zaznaczyli ze gdy okaze sie ze transakcja doszla do skutku to mi potraca:)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jaki jest nr do nettelera? Bo zapomnialem PINu do karty i chce do nich zadzwonci zeby mi podali bo na e-maila to sie nie doczekam nigdy odpowiedzi...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
numer z karty 1-800-974-9981
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A jak tam sie dzwoni bo mi mowi ze nie ma takiego numeru. Pewnie trzeba jeszcze jakis kierunkowy czy cos?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ok juz mam nr dla PL 0-0 800111 4711
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
w związku z tym ze jak wiadomo moneybookers daje ciała po całości odkąd działa na polskim rynku, także mimo że nie mam blokady konta postanowilem nie mieć z nimi nic wspolnego i przestawilem wszystkie buki na sam neteller.
teraz zostalo mi tylko kilka niejasnosci, betfair, czy oni pobieraja ta oplata 1,5% czy ta jakas promocja 0% nadal jest ważna? bo mają napisane:
UWAGA: za użycie metody NETeller będzie pobierana opłata w wysokości 1.5% od wartości deponowanej kwoty.
Depozyty będą DARMOWE podczas okresu promocyjnego; pobierana opłata będzie oddawana użytkownikom na ich konta Betfair w ciągu 24 godzin.
inne buki wszystkie jakie mam nie pobierają żadnych opłat za neteller, jedynie betsafe też ma 1,5% ale go nie używam już.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
bf zwraca tą opłatę ...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jaka oplate zwraca?
jak jak wplacam przez netteller na BF to zawsze place 1,5 % prowizji... i nic mi nie zwracaja
A co do netellera - mozecie sie zalgoowac na konta? Bo ja nie moge podaje prawidlowe dane a wyskakuje komunikat ze zle podalem cos. A napewno podalem dobrze nawet wyslalem emaila do siebie ze zgubilem haslo i jest takie jak zawsze podawalem a na konto nie moge wejsc...
Dzisiaj chcialem placic karta na stacji i transakcja odrzucona. Co sie dzieje? Czy tylko u mnie tak?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Eska bez urazy, ale jak sie czyta Twoje posty to mam wrazenie ze Ty masz 10 lat nie wiecej. I na pewno nie jestem odosobniony w tej opinii.
Po pierwsze Betfair zawsze zwraca ta prowizje. Trzeba tylko zaczekac 1 lub 2 dni.
Po drugie sprawdz poczte bo Neteller wymienia secure ID. Mailem powinienes dostac nowy SID. Uzywasz starego dlatego nie mozesz sie zalogowac ani nigdzie wplacic.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Faktycznie jest nowy ID juz wszystko dziala  A co do BF to troche bez sensu czemu najpierw sie placi 1,5 a pozniej oddaja... Ja tam nie wiem czy oddaja bo nie zwracam uwagi na drobne kwoty zreszta zadko wplacam depozyty  No ale bede musial zobaczyc na archiwalnym stanie konta w bf
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
panowie mam pytanko karta z netellera wyplacam w kazdym banku z ta sama prowizjÄ… ? txs
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dzieki za szybka odpowiedz
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Panowie macie tak ze weryfikowalem konto i za pomocca banku ( przelew groszy ) i telefonicznie a chca teraz jeszcze skan za telefon i karte kredytowa skany? mam konto od pol roku i tylko slyzy mi do wplat bukmacherÄ… oraz wyplat na nmoje konto
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja tak nie mialem ale mam juz konto dosc dlugo mzoe teraz tak jest
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
czy dzwoniac na numer telefoniczny nettelera dla polski jest polski support ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|