Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8
R
veteran
veteran
R Offline
Zadnego info z mojej strony nie przeczytasz bo az takim znawca nie jestem.Postarasm sie jednak napisac cos od siebie co sadze o tym spotkaniu.

Zaczynajac, wyrazny typ wychodzi po krotkiej analizie na zwyciestwo gosci. Powiem tyle, Malaga (ktora gralem w meczu euroligi ze pokona Cibone- i tak sie stalo) gra smnieszna koszykwoke, niekonsekwentna.Wyniki w lidze ACB dosc dobre ale ale. W meczu euroligi b.dobra kwarta do 1 i koniec czwartej. Reszta to popis akadermickiej koszykowki chlopakow na studiach ktorzy maja dodatkowe zajecia z wf.Gdyby Cibona byla lepszym zespolem Malaga by polegla. Dobra dobra to euroliga dzis ACB.Przycvhodzi sie z mierzyc badz co badz nadal silną,dobrze poukladana Barcelona.I jesli Malaga bedzie oszczedzac zawodnikow,chcac wygrac tyloma roszadami w skladach piatke na parkiecie to polegnie. Barcelona mysle ze zwyciezy ale napewno nie w wielkich rozmiarach smile

TYP : Barcelona kurs 2.05

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czysta demagogia, jak zespol ktory ma taki bilans w Euro moze jest smieszna koszykowke? Smieszne jest to co piszesz. Przewaga pod koszem Malagi ogromna. Ponadto jakie wyniki w ACB dobre? Wlasnie nie dobre, bilans dosc slaby jak na tak mocny zespol. Mam wrazenie, ze pomyliles kluby i tabele.

R
veteran
veteran
R Offline
hehe Malaga ma bilans slabszy bo przegrywala ze sredniakami ale wygrywala z mocnymi. Chyba nie ogladales meczu Malgi czwartkowego bo bys glupot nie pisał o przewadze pod koszem.Na papierze ma ale forma grajków podkoszowych nie ta co trzeba. Zobaczymy po 22 kto wyjdzie zwyciezko z tego spotkania.Ja stawiam na Barcelone.
( p.s zobacz sobie chociaz jak nie ogladales wynik uzyskany malgi w 2 kwarcie w meczu z Cibona :D)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by RiKi
malgi w 2 kwarcie w meczu z Cibona :D)

I ten wynik swiadczy o ... ?

Jak CSKA zagra taka kwarte to powiesz, ze sa ciency albo sie wypalili? Zenua

R
veteran
veteran
R Offline
swiadczy o tym o czym napisal powyzej, o za duzych roszadach w skladzie piatki na parkiecie,niekonsekwentnej grze. Sluchaj zamiast sie wp.... sam bys cos napisal. amen z mojej strony wszystko Barca win 2.00

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Masz prawo grac Barce, nie w tym rzecz. Rzecz w tym, ze zamiast argumentacji piszesz jakies banaly. Powiedz mi kto o zdowym umysle ocenia zespol po jednej malo udanej kwarcie? Napisales, ze to swiadczy o niekonsekwetnej grze. Mam nadzieje, ze zartujesz - mnie to naprawde nie smieszy. Dla Ciebie konsekwancja w grze oznacza zawsze 4 rowne kwarty? Tak to nawet Chicago Bulls nie gralo w najlepszych latach.

Nie napisalem o przewadze pod koszem Malagi bo mam taki kaprys, napisalem bo jest to czyms poparte. Ty rzucasz banalami na prwo i lewo nie podajac ani jednego argumentu przemawiajacego za Barcelona. FCB ma korzystny bilans, jednoczesnie meczow bardzo duzo a sklad waski. Przeciez nie wmowisz nikomu, ze Barca jest mocniejsza niz w latach poprzednich. Ponadto brakuje solidnego zmiennika dla Jaki Lakovica, to niewatpliwe. Navarro ciagnal cala gre, teraz tego bardzo brakuje. Wracajac do pozycje 4 oraz 5.

Barcelona to praktycznie tylko Kasun, reszta w tej chwili odgrywa mala role, Marconato rozegral dobry mecz z TAU - wczensiej przez kilka miesiecy szukal formy, ktorej nie odnalazl chyba do dzis. W Turcji nawet rzuut nie oddal graja ponad 14 minut, zagrozenia nie stwarza, faule lapie. Jest jeszcze Vázquez i Trias, trudno sie zachwycic. Teraz ciency gracze Malagi wedlug Ciebie. Ndong prawie 9 pkt na mecz, 5.5 zb. na mecz - German 9 na mecz ponad 3 zb. + Santiago. Kasun lepszy nie jest, pozostali rowniez. Na czym opierasz zdanie, ze to sa leszcze?

Barca w ataku to zatrzymuajcy czesto gre Basile, spokojny opanowany, z drugiej storny wariat Jaka - nie siedza trojki Sloweniec niewiele ma do powiedzenia. Malaga slynie z niezlej obrony, wylaczania poszczegolnych zawodnikow z gry. Wlasnie tak powinno byc z Lakovicem, nawet kosztem fauli. Kus, Popovic nie uwazam aby byli gorsi. Duza wieksza mozliwosc rotajci ale - o dziwo - dla Ciebie mozliwosci rotacyjne sa minusem(?). Duze ruszady na boisku to zawsze blad? Czemu? Byl kiedys taki trener w Polsce bo nie chetnie z lawki korzystal, zwal sie Tot i kariery nie zrobil.

Moze jesli mecz bylby w Barcelonie to ok, w tej chwili patrzac na forme i sytuacje kompletnie nie rozumiem jak mozna tak marginalizowac Unicaje. Porazka dla FCB nie jest dzis az tak istotne, Unicaja juz przegrywac nie moze - 7 lokata w lidze to spory zawod, ponadto oni dobrze graja kiedy maja trudnych rywali, sa maksymalnie skoncentrowani. Po meczu zobaczymy kto mial racje, glownie chodzi chodzi o to co psizemy o tym meczu bo wynik jest sprawa otwarta, ja uwazam, ze faworytem jest Malaga - na nich gram.

Unicaja Malaga - FC Barcelona 1 /1.65/ 3/10
Malaga /-3pkt./ - FC Barcelona 1 /2.0/ 2/10

K
addict
addict
K Offline
Chłopaki, zamiast się kłócić napiszcie co sądzicie o underze w tym meczu. Rocco, napisałeś że Malaga słynie z niezłej obrony, z tego co wiem to Barca też, więc może under? Jak myslicie?

W
addict
addict
W Offline
e ja tam widze o wiele lzejszy meczyk na jutro
Tau - 13,5 0 Valladoid.
Gracze z Tau pokazali w Eurolidze ze nawet bez swojego podstawowego rzogrywjacego umieja zagrac bardzo skuteczna koszykowke , nawet nie wiem czy Rakocevic wroci do skladu ale nie ma to dla mnie mniejszego znaczenia , bo Tau potrzebuje punktow w Acb czolowka sie oddala i jutro zapewne pokona druzyne Gosci nadodatek mysle ze uczyni to w sposob bardzo przekonywujacy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To nie klotnie tylko jak ktos pisze bzdury o danym meczu to nalezy zwrocic uwage.

Malaga - Barca 77:62

zbiorki: 43:26!

wysocy Unicaji: Haislip 24, Ndong 12, German 4

wysocy Barcy: Kasun 2, Vasquez 6, Marconato 4

Do tego Jaka bez sensu rzuty, 2 techniki, Dusko wpsuzcza Iliasove,ktory nic nie gra, slaba Bardzo - bardzo slaba. I tyle w tym temacie, po prostu bez sensu pisac niczym nie poparte banaly.

R
veteran
veteran
R Offline
bzdury uwazasz to spojrz jak dzis grala barcelona, no chyba zenie ogladales bo nie wiem czy ogladasz czy tylko suchy text sledzisz smile
Powiem ze barca przegrala wcale nie przez jak ty to nazwales lepsza tablice malagi,Przegrala przez niekonsekwentna gre w ataku,brak zdecydowania przy rzutach za trzy. Lakovic na koniec tylko próbowal z trzy razy rzucac i trzy pudla zanotowal. Takie padaki jaka grala dzis barcelona to nie widzialem dzis od hmmm od dzis a dokladnie od 17:50 a dokladniej od drugiej kwarty Stali haha

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by RiKi
bzdury uwazasz to spojrz jak dzis grala barcelona, no chyba zenie ogladales bo nie wiem czy ogladasz czy tylko suchy text sledzisz smile
Powiem ze barca przegrala wcale nie przez jak ty to nazwales lepsza tablice malagi,Przegrala przez niekonsekwentna gre w ataku,brak zdecydowania przy rzutach za trzy. Lakovic na koniec tylko próbowal z trzy razy rzucac i trzy pudla zanotowal. Takie padaki jaka grala dzis barcelona to nie widzialem dzis od hmmm od dzis a dokladnie od 17:50 a dokladniej od drugiej kwarty Stali haha

Z całym szacunkiem Riki ale to Ty chyba tego meczu nie widziałeś nie dość że analiza Rocco Runnera była trafna Malaga wygrała ten mecz w dużej mierze dzieki walce pod tablicami N Donga i Haslipa a ty kolego nie dość że jescze nie potrafisz przyznać że RoccoRunnrer dał dobry typ i dobrze go uzasadnił to gadasz głupoty że postawa pod tablicami nie miała związku Chyba miałeś włączone inne spotkanie i coś Ci się z lekka pomieszało No ale nic Gratki dla Rocco Runnera za fajny typ i analize piwo a tobie szanowny Riki życze pod choinke Polsatu Sport Extra bo raczej go nie posiadasz laugh laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A ja śledziłem tę dyskusję i bardzo byłem ciekawy wyniku... Dobry kolega także twierdził, że wygra Malaga. Miałem już ją grać podczas gdy wszedłem tutaj i zobaczyłem jakieś kłótnie i spory co do tego meczu to dałem sobie spokój. Sam nie nie znam się aż tak na baskecie żebym mógł dać. Ale jednak kolega i RoccoRunner mieli racje.
GRATKI RoccoRunner!!!
A dla mnie pozostaje wiadomość o fachowości userów.

pozdr

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Mecz dziś o 12,30
Fuenlabrada-Estudiantes sp 147-2(1,9)
Tak jak juz kiedys pisalem buki wystawiajac linie na dany mecz sugeruja sie wynikiem z ostatniej potyczki obu zespolow z poprzedniego sezonu.I tu maja racje bo ostatnia potyczka tych zespolow zakonczyla sie wynikiem 67:69 po dogrywce czyli underowym,zas wszystkie inne spotkania konczyly sie wysokimi wynikami czyli over-ami
Fuenlabrada-Estudiantes(67:69D)
Fuenlabrada-Estudiantes(104:97)
Fuenlabrada-Estudiantes(88:95)
Fuenlabrada-Estudiantes(102:112OT)
Fuenlabrada-Estudiantes(75:86)
Kolejny argument jest taki ze zespol gosci na 5 ostatnich spotkan na wyjezdzie w tym sezonie za kazdym razem przekraczal nasza linie i to znacznie.
Casademont Girona-Estudiantes(82:76)
Manresa-Estudiantes(86:79)
San Fernando-Estudiantes(86:72)
Tau Ceramica-Estudiantes(90:69)
Polaris Murcia-Estudiantes(87:70)

Tak wiec stawiam
Uwagi spostrzzenia mile widziane

K
addict
addict
K Offline
Pamiętaj, że zespół gospodarzy na 5 ostatnich spotkań u siebie aż 3 razy zanotował under, ja osobiscie gram właśnie under w tym spotkaniu, mecz będzie zapewne zacięty,oba zespoły potrzebują punktów, a to nie sprzja wysokim wynikom

K
addict
addict
K Offline
Darros, usiłuje Ci wysłać PM ale cos mi nie bardzo wychodzi

addict
addict
Odnosnie spotkania Fuenlabrada-Estudiantes.to gospodarze w obecnych rozgrywkach zdobywaja srednio 70.08 pkt na mecz przy 3 wygranych spotkaniach...srednio traca 76.08 dlatego taka linia ustawiona przez buki.To takie czysto suche fakciki.A mecze miedzy siasiadami w ogonie tabeli zycie nakazuje omijac ;-)

J
journeyman
journeyman
J Offline
Witam...... ja osobiscie o meczu Estudiantes mysle ( odpuscic granice punk) moze byc under i over.

Na punkty zaraz napisze fajny duble jest jeszcze kilka innych meczow.Jest z czego wybrac.

K
addict
addict
K Offline
Czekak i czakam az Pettersen coś wrzuci i sie doczekac nie mogę, a za 45 min do pracy wychodzę smile

J
journeyman
journeyman
J Offline
Oto dwa typy na dzis.......

GRAN CANARIA - JUVENTUD UNDER 155,5

REAL MADRID - VIVEMENORKA UNDER 155,5

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Ksiaze Kentu tak wlasnie na taka odpowiedz czekalem,czyli ze:
a)gospodarze na 6 spotkan zanotowali 3 undery czyli polowe
b)oba zespoly zajmuja miejsce w dolnej czesci tabeli i tak jak piszesz potrzebuja punktow.

A ja jeszcze dodam,ze warto w tym spotkaniu zaryzykowac zwyciestwo gosci po ladnym kursie 2,3
Uzasadnienie jest takie jak podalem w pkt b) oraz jak spojrzysz w post powyzej napisany przezmnie to spotkania z udzialem tych druzyn roznie sie konczyly(a wiec jest duza szansa na to ze to wlasnie goscie wygraja po raz pierwszy na wyjezdzie w tym sezonie-ostatnie spotkania przegrywali nieznaczna roznica pkt z zespolami z gornej czesci tabeli to moze dzis jak maja rywala o podobnym poziomie pokusza sie o zwyciestwo)
Czyli gramy:
Fuenlabrada-Estudiantes-2(2,3)

Strona 4 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8

Moderatorzy  Akhu, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, latajaca_holenderka, rafal08, forty, kamel, Sensei, alfa), 1,274 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,185
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025