Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 16 z 24 1 2 14 15 16 17 18 23 24
enthusiast
enthusiast
kurs nawet 2.95

Bonus: Unibet
J
enthusiast
enthusiast
J Offline
Originally Posted by nivet
Witam

Panowie czy 5.5 punkta na Kings i 2.7 na X2 w meczu z Red Wings i do tego potwierdzony Haszek ( którego uwazam w tej chwili za slabszego od Osgood'a )w bramce gospodarzy to nie value grin

Poczekajcie jednak z graniem do północy a kurs na Kings będzie jeszcze większy.

co do Haszka, ostatni mecz Skrzydeł oglądałem i to dzieki niemu nie przegrali, bronił w jakiś nieprawdopodobnych sytuacjach! Skrzydła słabo z Waszyngtonem grały, ale im wystarczy jedna akcja w tercji aby strzelić bramkę, dziś chyba nawet szczescie nie pomoze LA zwłaszcza ze po tym meczu Red Wingsi grają 5 spotkan na wyjezdzie, wracaja dopiero 1 stycznia na wlasna tafle, jakis prezent by sie kibicom przydał smile

veteran
veteran
Głównie chodziło o overa, bo Haszek co by o nim nie powiedzieć, to 2-3 bramki "puszcza" w miarę regularnie.

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Szkoda.

Nie weszło cop

Ale nie ma co żałować grin za każdym razem kiedy bedą takie kursy w NHL trzeba grać i próbować.

Pozdrawiam cool

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Dziś Panowie i Panie przewiduje porażkę któreś z 2 czołowych ekip ligi, czyli Ottawy bądź Detroit. Argumenty ciężko znaleść bo to obecnie najlepsze drużyny. W Detroit może wystąpić efekt przesilenia meczowego 3 mecz w 4 dni. St.Louis głodne przełamania, no i wygrało ostatnie 3z4 meczy ze Skrzydłami.

W drugim meczu liczę na podtrzymanie skuteczności Atlanty z poprzedniego meczu gdzie strzeliła 6 bramek. Ottawa natomiast mimo zwycięstw coraz mniej zachwyca w kolejnych meczach.

pozdrawiam

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Co za avatar.

Nie jestem sam smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
witam wszystkich smile wystarczy opuścić jeden dzień a już takie strarty w nocy porażka Det i Ott ale co tam tej nocy również jest kilka spotkań obowiązkowo gram na porażkę Calgary to już 3 etap prog u mnie biorąc po uwagę, że płomienie w 60' w grudniu nie przegrali jeszcze, kilka dni przerwy mam nadzieje spowodowało,iż ekipa się trochę rozprężyła, przeciwnikiem są gwiazdy, które dziś uległy 3:2 vancoover biore dallas po ładnym kursie 2.85

Pooh-Bah
Pooh-Bah
zgadzam sie z matiasem, dzis przeciwko calgary,ich passa musi sie wreszcie skonczyc, zlapalem nawet kurs 3,15

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Matias88
kilka dni przerwy mam nadzieje spowodowało,iż ekipa się trochę rozprężyła, przeciwnikiem są gwiazdy, które dziś uległy 3:2 vancoover biore dallas po ładnym kursie 2.85

Albo chłopaki odpoczęli i dziś też wygrają tym razem z Gwiazdami...
Kolega zauważył, że można doszukać się kurs 3.15 na DAL w Betssonie.
Może warto pomyśleć o linii u/o dla tych co nie są zainteresowani graniem progresji...?

pozdr

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jeśli chodzi o linię to obie ekipy napewno ustrzelą i over 5,5 myślę, że spokojnie a co do wygranej to oczywiście nie jest powiedziane, że calgary się położy i dallas sobie wygra ale już sporo wygrali ta ich passa zdecydowanie za długo trwa smile

enthusiast
enthusiast
wiele już ty było powiedziane więc krótko:

Calgary Flames - Dallas Stars
Typ 2
kurs 3.05 Bwin

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Witam

Jako, że zbliża się świąteczny dłuugi weekend, to z tej okazji chcę złożyć wszystkim userom tego forum, zaglądającym i nie zaglądajacym do tego tematu duzo zdrowia, szczęścia, niezpomnianych chwil spędzonych z rodziną przy wigilijnym stole, uśmiechu i radości na codzień.

piwo

Gwoździem programu dzisiejszej nocki będzie ten oto niżej pokazany Pan i jego drużyna, która w ostatnim czasie odnotowała takie rezultaty :

Dec 9 @CHI Won 3-2
Dec 11 @FLA Won 2-1 (SO)
Dec 13 @TB Won 9-6
Dec 14 @CAR Won 4-3
Dec 16 @STL Won 5-3
Dec 18 @CLB Won 3-1

[Linked Image]

Mikka Kiprusoff i jego koledzy w bardzo dobrym stylu wygrali ostatnie 6 meczy. W dwóch nadchodzących spotkaniach zagraja u siebie z Dallas (dziś) oraz w przeddzień ( a właściwie noc ) Wigili. Rywale to trudni i wymagający a czas w którym Płomienie lały swoich rywali bezpowrotnie w mojej opinii minął.

1 poziom progresji na L CGY @ 3.15 2j Betsson.

Pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
brak słów :/ powoli brakuje sił na to calgary frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Vancouver-Phoenix 1 poziom progresji na L kojotów
osttani mecz to już OT więc tym razem forteca pewnie padnie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Widać jednak chłopaki od Płomieni odpoczęli...
Choć można było łapać Dallas po 2.40 ML. Też niezły kurs.
No i jednak under padł na cały mecz ( 1 tercja też).

Jak ktoś nie odwiedza mojego tematu to tutaj skorzystam ze sposobności.

Na zbliżające się Święta życzę Wam wszystkiego dobrego i pomyślności w Nowym Roku.
A tak bo bukachersku, "żebyście wypłacali kase z buków częściej niż oddychacie" (podoba mi się ten tekst). No i szybko kończących się progresji ( zwłaszcza w tym temacie to popularne).

Niech moc będzie z Wami!

Vader

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline

sił czy zasobności portfela tongue

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Boston Bruins - St. Louis Blues

St.louis ma przed sobą jeden mecz na wyjeździe ( dzisiejszy) oraz 3 kolejne mecze na swoim lodzie w ktorych rywalami beda kolejno Atlanta Detroit San Jose. Pomysł jaki przyszedł do głowy z pomocą pewnego Gościa grin jest taki aby grać na porażkę STL.

1 poziom progresji na L STL @ 2.35 2j b365

cool

[Linked Image]

enthusiast
enthusiast
mam pytanko co tych co grają na Bwin, wczoraj w meczu:
Calgary Flames - Dallas Stars dałem czystą 2 przy kursie 3.05 i odziwo zakład zaksięgowany pozytywnie, zastanawiałem sie czy przez przypadek nie dałem czasem "włącznie z dogrywką" bo tak mam (zaksięgowane) ale przecież wtedy kurs byłby znacznie niższy, zdaje mi się ze buk się rąbnął i pewnie mi to zabiorą :/ jak sie kapną...miał może ktoś to samo ??

a co do meczyków to dzisiaj gram:

Nashville Predators - Los Angeles Kings
Typ 1
kurs 1.75 bwin poziom 2

Minnesota Wild - Detroit Red Wings
Typ 2
kurs 2.2 Bwin

Detroit zagra teraz jeszcze 4 mecze z rzędu na wyjeździe, dzięki czemu kursy na nich są/będą wyższe nie sądzę żeby przegrali wszystkie 5 meczy ( licząc ze przedwczorajszym)

R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
Jak Bwin się myli na Twoją korzyść to lepiej siedź cicho i się ciesz...To słynny z tego buk. Jak na niekorzyść to pisz mail'e- wtedy poprawią. W Twoim przypadku raczej nie powinni zabrać.
Pozdr

enthusiast
enthusiast
tak już miałem kilka razy podobny przypadek szczególnie na tenisie i jak pomyłka była na moją korzyść to oczywiście nie zgłaszałem tongue a jak co to pisałem meile, tylko sie po prostu zastanawiam czy prze przypadek naprawdę nie dałem "włącznie z dogrywką" tylko kurs 3.05 mi nie pasuje

Strona 16 z 24 1 2 14 15 16 17 18 23 24

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, 11kera11, rafal08, burbon, alfa, Lukasz111, $-man, rymoholik, Akhu, ANZELMO), 3,587 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,999
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025