Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 4 1 2 3 4
veteran
veteran
Witam
szukam jakiegoś systemu gry w betfair....
wpadłem na pomysł żeby grać na 'lay' dokładny wyniki w tenisie
Konkretnie 2:0 lub 3:0 na zawodników grających przeciwko faworytom lub będących 'w gazie'
kursy oscylują w granicach 5-8.
Grał ktoś takim systemem? Czy wychodził na '+' ? Zbliża się sezon w tenisie i trzeba coś tutaj ugrać smile

p.s nie odsyłajcie mnie do private pics....przeglądałem temat i widziałem że niektórym dobrze wychodził ten system...chciałbym uzyskać opini samych grających oraz ludzi którzy w zaciszu domowym stosują ten system

pozdrawiam
mechuuu

Bonus: Unibet
journeyman
journeyman
Wg mnie wszystko zalezy od tego co się opłaca skontrować.Pozory mylą i jeśli chcesz uniknąc bólu głowy wink odsprzedawaj wszystko .

Wesołych Świąt smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Odswiezam, bo nie chce zakladac nowego tematu.

Mam pytanie odnosnie spekulacji, glownie przed rozpoczeciem spotkania. Chce przezucic sie na taka gre, bo zebralem juz w miare odpowiedni kapital i w kilkutygoniowych testach skutecznosc przewidywania spadkow byla OK.
Pytanie moje to jaki % kapitalu powinna stanowic stawka na takie spotkanie. Tu jedynym ryzykiem jest to ze padnie serwer BF.
Dzieki za odpowiedzi.

a.k.a. "DOMINICCA"
a.k.a. "DOMINICCA"
jak padnie serwer bf to muszą zrobić zwroty. Czas pomyśleć o graczach i ich bezpieczeństwie.

ja już chyba wszystko wypróbowałam na tym bf.I musze przyznać że najlepiej mi się spawdzała właśnie gra na małych róznicach kursowych, nawet o 0,03.Ale obraziłam sie na rynki po pucharowym meczu lyonu Z czymś tam, kiedy to godzine przed rozpoczeciem meczu kurs wywindował się z 1,8 na 2,2 .Pomimo ,że cały dzień była linia spadkowa na lyon.Także było to dla mnie duzym zaskoczeniem.
Więc jezeli masz agorafobie i i tak siedzisz cały dzień w domu , a ta metoda wymaga nieustannnego monitorowania kursu , to warto się zainteresować takim sposobem gry na bf.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A stawki jaki powinny stanowic %?

member
member
DOMINICCA:
Dlatego do gry na spekulacji kursami przez rozpoczęciem meczu piłka nożna się nie nadaje. Jeśli główny napastnik złamie nogę, trener ogłosi dziwny skład - kurs na faworyta może poszybowac do góry. Lepszym do takiej gry jest np. tenis - aby zakład został rozliczony musi się odbyc conajmniej jeden set - w przeciwnym wypadku są zwroty.

chris:
Padniecie BF nie jest ryzykiem, tylko sytuacja gdy kurs idzie w inną strone niż zakładałeś.
IMHO do spekulacji przed zdarzeniem można stawiac 25-30%. To przy założeniu, że zawsze zamykasz pozycje przed rozpoczęciem spotkania (nawet stratna).
Są w sieci fora dyskusyjne gdzie ludzie tylko piszą o ruchach kursów na betfair. Prowadzą archiwa wykresów kursów przez zdarzeniami. Są dyskusje w stylu, że Turcy są impulsywni to zdołują kurs, bo nie patrzą na value lub ten mecz to rozpoczyna się jak w kraju tej drużyny jest noc, to nie będą obstawiali etc.

Last edited by Conrad; 11/07/2008 05:58.
Strona 4 z 4 1 2 3 4

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, kamel, alfa, rymoholik, burbon, forty, Sensei, betowiec, aker, akagi), 1,868 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,878
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025