|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślę, że dobrym pomysłem będzie założenie takiego tematu. Transfery, ruchy na ławkach trenerskich i inne ciekawostki - wszystko w tym topicu 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mam pytanie, bo nie mogę znaleźć nigdzie informacji. Czy już wiadomo kto zastąpi Huuba Stevensa na ławce trenerskiej w Hamburgu ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze nie ma decyzji, ale niezłe informacje można usłyszeć z obozu Bayernu  Ponoć van Basten ma zastąpić Hitzfelda na ławce trenerskiej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bardzo bliski jest transfer Andreasa Hinkela z Sevilli do Borussi Dortmund, poza tym istnieje spora szansa na powrót Jensa Lehmanna do BVB.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Manchester Utd zainteresował się Lahmem z FCB, ale go nie oddamy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bardzo dobry temat !
Ja słyszałem, wypowiedz Stefana Efenberga, który widział by Lothara Matheusa na jego miejscu, ale wiadomo jak to jest.
A co z Arminią Bielefeld? Jest trzech kandydatów, ma ktoś jakieś newsy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A może by rozbudować ten temat robiąc drugi temat
W tym rozmawiali byśmy i polemizowali, a w drugim były by konkrety bez żadnych komentarzy. posty typu:
- piłkarz x z klubu a do b za tyle i tyle mówi się że to i to, a trener twierdzi tak i tak - trener z tego do tamtego klubu,
i tak dalej
temat będzie służył aby szybko i łatwo znaleźć innym informacje o tym co się dzieje w przerwie między rundami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Spekulacje na temat zainteresowanie Milanu środkowym 29 letnim obrońcą Lucio który jak sam twierdzi, chciał by się sprawdzić w lidze włoskiej lub hiszpańskiej, ma jednak do 2010 ważny kontrakty z Bayernem Monachium
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie tylko Effenberg opowiadał się za Lotharem.... Wg mnie byłby to najlepszy wybór Beckenbauera i Rumenigge. Wszystko co najlepsze Matthaus zdobył właśnie z FCB, szlify trenerskie już miał z reprezentacją Węgier i Salzburgu. No ale zobaczymy już niedługo jak to będzie  Pewnie Ottmar zostanie do końca sezonu i dopiero potem opuści FCB (repra Szwajcarii albo Salzburg)... Mistrzostwo i zdobycie Pucharu UEFA to minimum jakie mają do zrealizowania Hitzfeld i jego świta  Jeśli się to nie uda to w przerwie letniej będzie rewolucja i to w pełnym tego słowa znaczenia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja mam nadzieję, że choć szczypta prawdy jest w plotkach o tym, że Ottmar w nowym sezonie wyląduje na ławce trenerskiej BVB 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BVB zainteresowana pozyskaniem gracza PSG Argentyńczyka Marcelo Gallardo, który rzadko występuje w składzie drużyny francuskiej i zgłosił chęć zmiany pracodawcy
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
A ja mam nadzieję, że choć szczypta prawdy jest w plotkach o tym, że Ottmar w nowym sezonie wyląduje na ławce trenerskiej BVB  zero prawdy  jeśli odejdzie z FCB to albo Salzburga, albo do Szwajcarii 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
- Urawa Reds zainteresowana pozyskaniem napastnika Eintrachtu Frankfurt Naohiro Takahary
- FC Nurnberg stara się sporwadzić z Jana Kollera z AS Monaco
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Napastnik Fenerbahce Stambuł Mateja Keżman zadeklarował chęć gry w Bundeslidze, zainteresowane zawodnikiem są Schalke, HSV oraz Werder Brema
Według włoskiej prasy napastnik Lazio Rzym Goran Pandev jest bliski przejścia do Bayernu Monachium
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Valérien Ismaël przeszedł z Bayernu Monachium do Hannoveru 96
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Jest już oficjalna decyzja o nieprzedłużeniu kontraktu z Ottmarem 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
-Prawdopodobnie jutro nowym zawodnikiem BVB zostanie Jens Lehmann.
-Obrońca Bayernu Monachium, Mats Hummels został wypożyczony do ligowego rywala Borussii Dortmund.
-Podolski: "Jeśli Pandev przyjdzie, ja odejdę"
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ciekawsze transfery z 04.01.2008
- Frankfurt w kierunku Japonii opuscil napastnik Takahara (w rundzie jesiennej 8 meczy - 1 bramka), bedzie gral w Urawa Reds
- drugoligowy Mainz wypozyczyl napastnika Boakye z Wolfsburga (r.j. 2 mecze - 0 bramek)
- z Schalke odszedl natomiast Rodriguez (kierunek nieznany, powody rodzinne)
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Najwazniejszy transfer weekendu:
Z zespolem Nurnbergu kontrakt podpisal Jan KOLLER
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Do drużyny BVB dołączył Antonio Rukavina z Partizanu Belgrad i Mats Hummels , ale to już napisał kolega wyżej  No i do Bayernu dołączył młody brazylijczyk Breno
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|