Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 2 1 2
#1879144 24/12/2007 02:18
I see dead people
I see dead people
Żeby nie było, to osobiste smile

Sukcesy:

- rodzina zdrowa i w komplecie
- zdane prawo jazdy
- kupno autka
- rozpoczęcie studiów
- płynność finansowa smile
- stabilna pozycja w Firmie
- zwiedziłem kawałek Anglii

Porażki:

- brak dużego sukcesu w pracy [było blisko, ale ...]
- kilka projektów utknęło w martwym punkcie
- byłem w UK i nie poszedłem na Premiership frown

Bonus: Unibet
Pooh-Bah
Pooh-Bah
sukces?? rok temu w postanowienaich noworcznych napisałęm, ze naucze sie photoshopa:) a udało sie psa, illustratora i duzo duzo rzeczy.:)

porażki:
tak smao jak T=error brak sporego sukcesu w pracy,ale na to przyjdzie czas:0

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Sukcesy:

- żadnych znaczących

Porażki:

- przede wszystkim finanse

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Sukcesy..
-zwiedzilem troche anglii gdzie poznalem kilka fajnych osob wink
-kupilem sobie deche na ktorej mialem juz ochote pojezdzic jakies 2 lata temu tongue tylko sniegu nie ma :|
-maturka do przodu ;]
-mialem swietna dziewczyne*

* - ciag dalszy nastapi
porazki ?
-stracilem swietna dziewczyne ;] hehe
-zjebalem strasznie sobie zycie
-przejebalem mase kasy na to zeby jakos sobie radzic przez 3 miesiace a jak tak teraz mysle to na nic sie to zdalo a kasa nie wrocila;]
-jestem na beznadziejnych studiach ;x

pewnie sei cos jeszcze przypomni

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sukcesy:
-najwspanialszy moment mojego życia czyli Sensation White Wrocław. Było to spełnienie mojego marzenia smile
-wielkie uznanie moich klientów w poprzedniej pracy.
-moja nowa praca daje mi wiele satysfakcji.
-w tym roku jestem bardziej doświadczonym kierowcą po przejechaniu około 20,000 kilometrów.
-skuteczna pomoc przyjaciołom w angielskim.
-przez chwilę osiągnąłem stały zysk w bukmacherce a także wiem co mam grać w nowym roku kalendarzowym smile

Porażki:
-najbardziej smutny moment tego roku spotkał mnie 17 sierpnia. Śmierć mojego taty w kilka sekund zmieniła moje życie o 360 stopni. Niestety takie chwile są straszne i naprawdę ciężko zrozumieć dlaczego spotkało to mnie a nie kogoś innego. Jutro będzie chyba najgorsze...
-brak uznania kadry zarządzającej w poprzedniej pracy. Byłem najlepszym pracownikiem a podwyżka rzędu 180 złoty była za duża. W zamian otrzymali moje odejście i szkolenie nowego pracownika za 900 złoty a także błędy jakie popełnia pewnie do dzisiaj. Także klienci z którymi byłem zaprzyjaźniony nie byli szczęśliwi z mojej rezygnacji.
-Na pewno ciągle jednak zawodzą mnie ludzie, którzy niby wydawali się, że są najbliżsi. Jednak byli do czasu kiedy oni czegoś potrzebowali a kiedy już ja to mieli mnie gdzieś. Na szczęście te osoby wykreśliłem zdecydowanie ze swojego życia.
-Błędy jakie popełniłem w tym roku przy okazji obstawiania. Wiem, że kilka osób mi zaufało jednak jest ciężko w tym trudnym zawodzie gracza osiągać ciągle zyski. Wierzę, że lepiej będzie od nowego roku, bo stawiam zdecydowanie na ligę polską smile

.::Think Twice::. Ignorator.

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Sukcesy

- 16 marca zdałem prawo jazdy! smile
- Dobrze zdana matura
- Dostanie się na studia
- Pierwsza praca... [ grin ]
- Sukcesem dla mnie jest też to,że mogłem zabrać swoją dziewczyne na wspaniałe wakacje..

Porażek jako takich w tym roku nie doznałem.
Chyba,że coś pominąłem piwo

Ana <3
Ana <3
sukcesy:
-pewność siebie UP
-odwaga UP
-już nic ani nikt nie może mnie zniszczyć.
porażki:
-lenistwa nie dało rady wytępić.

veteran
veteran
Sukcesy:
- mama,tata, siostra, wujek-wszyscy w komplecie i w miare zdrowi,
- miałem dobrą pracę*
- finansowo, szczególnie ostatni kwartał roku, dzięki bukmacherce bardzo o.k.
-marzyłem o doktoracie-zrobiłem pierwszy, ale bardzo ważny krok w tym kierunku,

Porażki:
- pracuję w tej samej firmie,w której pracowałem,ale na innym stanowisku, którego wprost nie cierpię :(*
-moja znajomość angielskiego i hiszpańskiego niewiele się poprawiła,
-miałem miec napisaną powieść w tym czasie i szukac już wydawcy, a tymczasem brakuje mi samozaparcia, by po 8-10 zapierniczu w pracy pisac po nocach, ale w tym roku się wezmę:)
-sprawy,nazwijmy to uczuciowe, mam tu na myśli miłość i przyjaźń zdecydowanie na minus,

santa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sukcesy:
- rok ze wspaniałą dziewczyną,
- dostanie się do Poznania na studia,
- udana aklimatyzacja w nowym mieście, nowi znajomi, poznanie okolicy, wszystko oceniam pozytywnie grin
- spory postęp w bukmacherce, przetestowałem kilka różnych 'systemów' gry, co dało mi pewne przemyślenia,
- ogromny postęp w dziedzinie doskonalenia własnej osobowości, w końcu wziąłem się za siebie, moje życie weszło tak jakby na wyższy poziom, z czego jestem cholernie zadowolony. Nie bywam już zdołowany, przybity, przygnębiony, co najwyżej poirytowany wink
- punkt odnoszący się w dużym stopniu do poprzedniego: wzrost pewności siebie, zdycydowania, przełamanie licznych barier, ale także poprawa zewnętrzna mojej osoby. Lepsze odżywianie, ćwiczenia, ogólnie dbanie o siebie smile
- zdanie prawka jazdy,
- b.dobrze zdana matura,
- pierwsza praca, niezbyt długa, ale niezwykle satysfakcjonująca wink

Porażki:
- nie zrealizowałem planu na rok 2007, jedynie delikatna poprawa pod względem profitów z bukmacherki, ale najważniejsze, że ciągle 'na plus',
- nie zakupiłem auta, jak planowałem mad
- nie przyłożyłem się do nauki drugiego języka obcego, jak zakładałem ;/ na razie musi mi wystarczyć niemiecki ;]
- dalej zbyt dużo pieniędzy wydaje na imprezy, puby, alkohol itd... z tego względu nie starczyło mi na samochód ;]

Reasumując, rok 2007 uznaję za bardzo pozytywny, ale do roku 2008 zapewne będzie mu daleko wink piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sukcesy:
- zarobiłem sporo kasiory
- nadrobiłem zaległości na studiach
- nowy samochód
- wciąż jestem z moją Great-One

Porażki:
- przepuściłem za dużo kasiory

W 2008 mam zamiar zlikwidować porażki, czego i Wam życzę! piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sukcesy:
- zdałem prawko, kupilem auto.. jeszcze sie naucze jezdzic i bedzie glanc

- nie wyje-bali mnie ze studiów <tancze>

- nauczylem sie kontrolowac gre u buka, teraz to ja mam wladze, a nie moje żądze

Porażki ?

że zacytuje Jose: "presja ? jaka presja ? "

Nie ma porazek.. z kazdej porazki wyciaga sie wniosek, a kazdy wniosek jest sukcesem.

Lucio Fulci Forever
Lucio Fulci Forever
Porażka: kobiety wokół mnie
Sukcesy: nieco w bukmacherce do przodu, i dużo znajomości.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
sukcesy:
- po wielu trudach dostałem się na architekturę smile dla mnie to szczególny sukces, bo wielu ludzi mówiło, że to za wysokie progi na moje nogi, z kolei inni trochę szydzili, że taki słaby uczeń chce tam iść ...haha, udało się!!!:)
- udało mi się wyjść z mojej krytycznej sytuacji finansowej, teraz powinno być już tylko lepiej

porażki:
- zaniedbałem swoje zdrowie, którego to zaniedbania skutki odczuwam coraz bardziej, no i ciągle tyję tongue
- nie pojechałem nigdzie na wakacje, a miałem zwiedzić tyle świata smile
- oblałem egzamin na kat.C frown

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Originally Posted by Zabielany
Sukcesy:
- zdałem prawko, kupilem auto.. jeszcze sie naucze jezdzic i bedzie glanc

- nie wyje-bali mnie ze studiów <tancze>

- nauczylem sie kontrolowac gre u buka, teraz to ja mam wladze, a nie moje żądze

Porażki ?

że zacytuje Jose: "presja ? jaka presja ? "

Nie ma porazek.. z kazdej porazki wyciaga sie wniosek, a kazdy wniosek jest sukcesem.

Widzę, ze są osoby na forum, które wyznają podobne zasady jak ja smile Nie ma czegoś takiego jak porażka, są tylko rezultaty. smile pzdr piwo

Ana <3
Ana <3
tylko że wniosek jeszcze trzeba przekuć na realizację. grin taka drobnostka, nie? grin Jose z Czelsi poszedł w siną dal, oczywiście porażki nie było laugh wink

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
lub na brak realizacji smile zależy od wniosku smile Ale Jose jest ustawiony do końca życia więc co to za porażka? Rezultat z bycia trenerem w Chelsea mógłby wyciągnąć taki, że w decydujących momentach nie umiał strategicznie wygrać meczu. smile

K
addict
addict
K Offline
Originally Posted by Ignorator
Porażki:
-najbardziej smutny moment tego roku spotkał mnie 17 sierpnia. Śmierć mojego taty w kilka sekund zmieniła moje życie o 360 stopni. Niestety takie chwile są straszne i naprawdę ciężko zrozumieć dlaczego spotkało to mnie a nie kogoś innego. Jutro będzie chyba najgorsze...

Bez obrazy, nie mam nic do śmierci Twojego ojca, no ale chyba chciałeś napisać 180 tongue

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
sukcesy:
- jestem bardziej niezależny
- 2,5 miesiąca ciężkiej fizycznej pracy, co zaowocowało przyrostem...
- ...masy miesniowej wink
- ...i kasy do następnych wakacji
- rzuciłem fajki (3 miesiące i 5 dni)

porażki
[...]Na pewno ciągle jednak zawodzą mnie ludzie, którzy niby wydawali się, że są najbliżsi. Jednak byli do czasu kiedy oni czegoś potrzebowali a kiedy już ja to mieli mnie gdzieś. Na szczęście te osoby wykreśliłem zdecydowanie ze swojego życia.

w tym roku to samo odkryłem, z wykreśleniem gorzej ale pracuje nad tym

- za dużo pije

R
veteran
veteran
R Offline
Originally Posted by kolbi
Porażki:

Bez obrazy, nie mam nic do śmierci Twojego ojca, no ale chyba chciałeś napisać 180 tongue

porazka akurat na koniec roku,wczoraj zmarl mi dziadek i juz swieta nigdy nie beda takie jak dawniej

sukcesy: drobne,bedą bogatsze w nowym roku 2008 ktory podobno ma byc zwariowanym rokiem ale dobrym obyy...
as przy okazji Zdrowych Pogodnych Swiat.

p.s kogo juz swedzi do obstawiania a tu krucho z meczami w swieta smile ( angielska i NBA jest :D)

Luc Nilis
Luc Nilis
sukcesy: stabilizacja finansowa i zdrowie w rodzinie

porażka: bukmacherka smile

Strona 1 z 2 1 2

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, Sensei, latajaca_holenderka, rafal08, alfa, aker, 11kera11, rymoholik, bukma), 377 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,587
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Yesterday at 08:56 AM